Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Салат "Валентина": рецепт приготування


Опубликованно 27.04.2018 16:48

Салат

Кожна господиня напередодні святкового застілля часто замислюється, чим би здивувати гостей. Хочеться, щоб блюдо було вишуканим, смачним і при цьому всьому ще й просто готувалося. Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати приготувати торт-салат "Валентина". Повірте, він дійсно гідний бути на вашому святковому столі.

Інгредієнти

Приготувати салат "Валентина", рецепт якого буде представлений вашій увазі нижче, зовсім не складно. Для цього перевірте, чи є на вашій кухні необхідні інгредієнти. Отже, нам знадобляться: ціла грудка курки-гриль; ріпчаста цибуля - 2 штуки середнього розміру; майонез для заправки салату (за смаком, але краще брати менш жирний); морква - 2 штуки середнього розміру (якщо велика, то достатньо однієї); яйця курячі - 3 шт; олія соняшникова (для обсмажування цибулі) - 2 ст. ложки. горіх волоський - 3 шт. сир - 100 р. консервовані ананаси - 100 р.

Підготовка до приготування

Отже, коли всі інгредієнти зібрані, можемо приступати до їх приготування: Оскільки куряча грудка вже готова, її потрібно тільки порізати на дрібні шматочки. Дві цибулини необхідно нарізати кубиками і обсмажити до золотистого кольору. Моркву відварити до готовності. Остудити, потім подрібнити за допомогою терки. Яйця варити 5-7 хвилин в підсоленій воді. Остудити. Подрібнити за допомогою великої терки. Сир теж подрібнюємо за допомогою великої терки. Ананаси нарізаємо ножем. Горіхи рубаємо на дрібні шматочки. Викладаємо салат шарами

Коли всі продукти підготовлені, можна приступати до самого відповідального заняття - викладання салату "Валентина": Подрібнену курячу грудку змішати з обсмаженою і попередньо охолодженим цибулею. Суміш заправити майонезом і викласти на плоску тарілку. Перший шар нашого салату готовий. Потім необхідно змішати моркву з яйцями. Заправити майонезом. Це другий шар. Третім шаром салату "Валентина" буде тертий сир з подрібненими ананасами. Все це теж слід заправити майонезом. Зверху наш торт прикрашаємо салат рубаними волоськими горіхами. Відправляємо страву на дві години в холодильник.

Після закінчення цього часу можна подавати торт-салат "Валентина" на стіл і слухати захоплені відгуки своїх гостей. Господиням на замітку

Якщо ви любите незвичайні презентації страв, можна імпровізувати з прикрасою салату "Валентина". Зовсім не обов'язково посипати його волоськими горіхами. Рекомендується прикрасити її красиво нарізаними шматочками яєць, а зверху зеленню. Можна імпровізувати з ананасами. У презентації салату використовують і свіжі овочі. Все на ваш розсуд. Приємного апетиту!


banner14

Категория: Еда и напитки

Салат "Валентина": рецепт приготування


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.