Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Фарширована оселедець - традиційне російське блюдо


Опубликованно 16.03.2018 22:56

Фарширована оселедець - традиційне російське блюдо

Фарширована оселедець - екстравагантна подача страви з риби до столу. Готується елементарно, а виходить апетитно, виключно виглядає на святковому столі. Готують подібне блюдо завчасно, перед застіллям заготівлю тільки ріжуть і розкладають на тарілки.Оселедець на Новий рік

Фарширована оселедець на Новий рік та інші свята - це стало традицією блюдо. Оселедець люблять в Росії, що не дивно. Тривалий час, коли вітрини гастрономів не були сповнені філе форелі, камбалою та іншої екзотичної рибою, оселедець була доступна всім. А перед святами за нею займали довгі черги.

Оселедець популярна навіть зараз, коли в гастрономах великий вибір. І це закономірно, все-таки при відмінних смакових властивостях ціна на неї набагато нижче вартості інших сортів риби, які за смаком гірше оселедця.

Вона буває слабкої і звичайного посолу, її ріжуть красивими шматочками або роблять у формі рулетів, форшмаку, використовують у салатах. Варіацій безліч.

Як фарширують оселедець

Розглянемо найпростіший рецепт фаршированої оселедця. Для нього потрібні:одна слабосолона оселедець;одна морква, червоний або жовтий болгарський перець;один ріпчасту цибулю, солодкий червоний або зелений;одне варене куряче яйце;15 грам розчинної желатину;150 грам майонезу;сіль і перець за смаком.

Готують закуску так:Оселедець очищають від шкірки, хребта та кісток.Моркву і яйце відварюють, студят і очищають. Потім нарізають маленькими кубиками.Зелена цибуля просто дрібненько шаткують.Желатин перемішують з 3-4 ложками води, молока або рибного бульйону і залишають на 10 хвилин набухати. Потім підігрівають суміш до повного розчинення желатину, періодично помішуючи. Потім змішують желатин і майонез.Додають моркву, яйце і цибулю, солять, перчать. Ставлять у холодильник для загущення начинки.На целофан викладають філе оселедця, зверху розкладають начинку. Прикривають другим шматком філе.Туго замотують плівкою і прибирають в холодильник до подачі до столу.

Перед застіллям фаршировану оселедець ріжуть шматочками і красиво укладають на тарілку. Рулет з оселедця

Нам потрібні:одна малосолоний оселедець;один плавлений сирок;одна ч. л. майонезу;одна ст. л. солодкого маринованого перцю;3-5 гілочок петрушки або кропу;чорний перець за смаком;хліб і гірчиця для подачі на стіл.

Приступаємо до приготування:Оселедець очистити від шкіри і кісточок, ділять на два філе.Укладають філе внахлестку на поліетилен. Прикривають іншим шматком плівки і відбивають молотком, роблячи рівномірно плоскими.Плівку, яка зверху, прибирають.Натирають плавлений сирок і заважають його з майонезом.Укладають начинку на філе рівним шаром, перчать за смаком.Наступний шар роблять з порізаного перцю і зелені.Ретельно оселедець загортають у щільний рулет.Потім укладають його в морозилку на годину.Після охолодження ріжуть красивими кільцями товщиною 1,5–2 сантиметри. Подають страву на скибочках хліба, прикрасивши гірчицею.

Наближається Новий рік. А оскільки риби на столі зазвичай безліч, отже, повторюватися немає бажання і хочеться чого-то нового. А оселедець солона, фарширована різними начинками, знайде гідне місце на святковому столі. Смачна оселедчик з ніжною начинкою під холодну чарочку. Приємного апетиту!


banner14

Категория: Еда и напитки

Фарширована оселедець - традиційне російське блюдо


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.