- 1001watch.com.ua - http://1001watch.com.ua/ -

Бутерброди з сайрою в духовці: найкращі рецепти

Опубликованно 17 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2018, в 02:00 в разделе Еда и напитки | Нет комментариев.

stemcell

Гарячі бутерброди – справжня «паличка-виручалочка» для багатьох господинь. Таке нехитре блюдо може врятувати положення, коли несподівано нагрянули гості або ж використовуватися в якості швидкого перекусу. Любителям морських продуктів напевно припадуть до смаку приготовані в духовці бутерброди з сайрою. Розглянемо найбільш популярні варіанти начинки для цієї страви. Сайра консервована для бутербродів

Бутерброди в гарячому і холодному вигляді вже давно прижилися в щоденному раціоні багатьох людей. Приготувати їх можна навіть не маючи особливих кулінарних талантів. Величезною перевагою є і те, що для створення смачної закуски потрібно мінімальний набір продуктів. Порадувати гостей і домочадців можна оригінальними бутербродами з сайрою в духовці. Така страва буде не тільки смачним, але і дуже корисним, адже саме в сайра при консервації зберігаються поліненасичені жирні кислоти, мінерали й вітаміни.

Рибні консерви чудово поєднуються з помідорами, твердим сиром, яйцями, зеленню. Хліб для приготування незвичайних бутербродів можна брати будь-який: батон, багет, пшеничний, житній, тостерний. Розібратися з приготуванням закуски допоможуть представлені нижче рецепти з фото. Бутерброди з сайрою в духовці: простий варіант

Зробити смачні бутерброди з рибними консервами для сніданку не складе труднощів, якщо в холодильнику є простий набір продуктів. Весь процес приготування займе не більш півгодини, тому такий рецепт можна використовувати в тих випадках, коли хочеться замінити обридлий вівсяну кашу на сніданок. Також не варто боятися запікати сайру в духовці – смак рибки від цього стане тільки більш м'яким.

Отже, для того щоб приготувати найпростіші бутерброди з сайрою в духовці, знадобиться наступний набір продуктів: одна банка рибних консервів (250 г); два яйця, відварених круто; твердий сир (150 г); вершкове масло (60 г); будь-який хліб.

До початку приготування бутербродів слід включити духовку. Її необхідно розігріти до 180° C. Процес приготування

Приступимо до приготування смачної закуски. Насамперед потрібно розім'яти виделкою рибні консерви. Для цього вміст однієї банки краще викласти в глибоку тарілку. Потім до риби відправляємо яйця і повторюємо попередню маніпуляцію.

Хліб ріжемо середніми по товщині шматочками. У деяких випадках великі квадратні куски краще розділити на два трикутника.

Вершкове масло можна намазати тонким шаром безпосередньо на шматочки хліба або ж додати до начинки.

Отриману рибно-яєчну масу намазують на хліб. Зверху посипають тертим сиром. Шматочки хліба, викладаємо на деко і відправляємо в духовку на 5-7 хвилин. Цього часу буде достатньо для того, щоб сир розплавився. Подавати столу потрібно в гарячому вигляді. З помідорами і часником

Поліпшити смак приготованих в духовці гарячих бутербродів з сайрою допоможуть скибочки помідорів і простий майонезний соус з часником. Для цього потрібно взяти: банку рибних консервів; жирний майонез (3 ст. ложки); твердий сир (100-150 г); червоні помідори середнього розміру (2 шт.); варені яйця (2 шт.); кілька великих зубчиків часнику; зелень (кріп, зелена цибуля або петрушка); хліб (краще батон або свіжий багет).

Хліб попередньо ріжемо на невеликі шматочки. При бажанні їх можна заздалегідь трохи підсмажити на сковорідці, змащеній олією. Яйця для бутербродів з сайрою в духовці повинні бути звареними круто зварені і охолоджені. Почнемо готувати!

Як і в попередньому рецепті, рибні консерви необхідно розім'яти виделкою, попередньо злив з них масло або розсіл. Туди ж додаємо варені яйця і все ретельно перемішуємо.

Майонез змішуємо з половиною тертого сиру і пропущеним через прес часником. Помідори ріжемо тонкими кільцями.

Тепер приступимо до формування самих бутербродів. Для цього на шматочки хліба необхідно намазати майонезний соус з тертим сиром. Зверху кладемо кільце помідора і ложку рибно-яєчної маси. Зверху трохи посипаємо тертим сиром і відправляємо бутерброди з сайрою в духовку на кілька хвилин. Після того як сир почне плавитися, дістаємо деко викладаємо закуску на блюдо і посипаємо дрібно порізаною зеленню.

Деякі вважають за краще додавати до рибним консервам ріпчасту цибулю і смажені гриби. Для просочення хліба можна використовувати вершки або оливкове масло.

Великий вибір рецептів бутербродів з сайрою в духовці дозволяє постійно експериментувати з начинкою і смаком простий закуски.

Полный текст  →

Источник: radioera.com.ua.


URL сайта: http://1001watch.com.ua/

URL новости: http://1001watch.com.ua/news/9502/

Copyright © 2024 1001watch.com.ua. При использовании материалов сайта, пожалуйста ставтье прямую ссылку на наш сайт.