- 1001watch.com.ua - http://1001watch.com.ua/ -

Рецепт салату з куркою, сухариками і кукурудзою

Опубликованно 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2018, в 14:36 в разделе Еда и напитки | Нет комментариев.

stemcell

Салат з куркою, сухариками і кукурудзою – це проста, але дуже смачне і ситне блюдо. Воно годиться і в бенкет, і в світ, тобто підходить і для повсякденного, і для святкового столу. Готується за лічені хвилини, що дозволить господарці заощадити багато часу для створення більш складних страв. Словом, вам неодмінно потрібно навчитися готувати цей салат. Давайте займемося цим прямо зараз.

Рецепт класичний. Інгредієнти

Найпростіший варіант приготування страви. Салат з куркою, сухариками і кукурудзою робиться зі звичайних продуктів. Куряче філе і батон білого хліба ви легко знайдете в будь-якому магазині. Твердий сир кукурудза консервована також не змусять себе шукати. Запасіться перерахованими продуктами в наступному співвідношенні: куряче філе – 300 грамів; батон – 200 грамів; сир (твердий) – 200 грамів; кукурудза консервована – 380 грамів (одна банка); олія рослинна, сіль, майонез – до смаку. Секрети приготування класичного блюда

В даному варіанті салату з куркою, сухариками і кукурудзою все дуже просто. М'ясо відварюється, батон обсмажується на сковорідці, сир ріжеться на шматочки. Здавалося б, що може бути простіше? Навіть починаюча господиня в змозі зробити його без особливих зусиль і красиво оформити страву. Спочатку потрібно відварити до готовності куряче філе. Це займе 20-25 хвилин. Потім м'ясо необхідно остудити і дрібно нарізати. Далі слід накришити батон невеликими кубиками. Після цього його потрібно обсмажити на олії до золотистої скоринки. Потім необхідно нарізати кубиками сир. Далі потрібно змішати всі інгредієнти разом з кукурудзою в глибокій мисці і заправити майонезом.

Ось, власне, і все. Зрозуміло, салат з куркою, сухариками і кукурудзою потрібно прикрасити зеленню. Це зробить його ще апетитніше. Пригощайтесь на здоров'я!

Салат з корейською морквою: склад

Ускладнимо завдання. Додамо в нашу страву приємної гостроти. Для того щоб приготувати салат із корейської морквою, куркою, кукурудзою і сухариками, знадобляться наступні інгредієнти: копчене куряче м'ясо – півкілограма; корейська морква – 250 грамів; консервована кукурудза – одна банка; сухарики – одна упаковка; майонез, сіль, перець – за смаком. Як зробити салат із корейської моркви та сухариків Для початку потрібно відокремити куряче м'ясо від кістки, зняти з нього шкірочку і нарізати на невеликі кубики. Потім курку необхідно викласти в глибоку миску і змішати з консервованою кукурудзою. Далі слід додати у салат корейську моркву. Після цього потрібно заправити страву майонезом, посолити і поперчити. На завершення необхідно засипати салат сухариками і прикрасити зеленню.

Салат з копченою куркою, кукурудзою та сухариками можна подавати до столу! Відмінне частування для святкового вечора!

Салат з маринованими грибочками. Необхідні продукти

Інгредієнти: Куряча грудка (копчена) – 300 грамів. Солодкий болгарський перець – одна штука. Твердий сир – 150 грамів. Кукурудза консервована – 150 грамів. Гриби мариновані – 200 грамів. Капуста пекінська – 200 грамів. Сухарі – 100 грамів. Сіль, майонез – до смаку. Як зробити кулінарний шедевр з доступних інгредієнтів Для початку потрібно відокремити куряче м'ясо від кістки і нарізати на невеликі шматочки. Потім необхідно розділити на кубики твердий сир. Після цього треба злити маринад з грибочків і кукурудзи. Далі потрібно помити і звільнити від перетинок і насіння болгарський перець. Його слід розрізати на тоненькі смужечки. Так само необхідно вчинити з пекінською капустою. На наступному етапі потрібно змішати всі компоненти в глибокій мисці, заправити майонезом, приправити спеціями і посипати сухарями.

Салат з копченою куркою, корейською морквою, кукурудзою та сухариками готовий! Перед подачею його варто охолодити в холодильнику. Так він стане ще смачніше. Ваші друзі і близькі будуть дуже задоволені отриманим частуванням.

Закуска з картопелькою і вареним яйцем. Інгредієнти

Салат з курки, кукурудзи, сиру і сухарів – відмінне доповнення до перших страв. Їм також можна замінити друге блюдо. Особливо якщо додати в нього ситні інгредієнти – варені картоплю і яйце. Давайте спробуємо приготувати салат за цим рецептом.

Інгредієнти: підкопчений окіст – 300 грамів; твердий сир – 100 грамів; кукурудза цукрова – півбанки; добірне яйце – три штуки; свіжий картопля – два бульби; ріпчаста цибуля – одна головка; сухарики – одна невелика пачка; майонез, сіль – за смаком. Рецепт приготування смачного салату Перш за все, потрібно зайнятися копченим окостом. Його необхідно акуратно розібрати на волокна. Потім цибулю слід нарізати кубиками і обдати окропом. Після цього потрібно зварити яйця і покришити їх на невеликі шматочки. Далі необхідно натерти сир на крупній тертці. Потім потрібно змішати всі підготовлені інгредієнти в глибокій посуді і додати до них віджатий цибулю. Потім слід відкрити банку з кукурудзою і вилити з неї маринад. А її необхідно відправити до решти продуктів. На закінчення потрібно заправити салат майонезом, засипати сухарями, прикрасити зеленню і подати до столу.

Салат з бобовими і сухарями

Це частування з категорії «гості на порозі». Всі продукти можна купити в найближчому супермаркеті. Вони практично відразу готові до вживання. Хіба що доведеться варити курку, але процес займе не більше 20 хвилин. І найголовніше – потрібно подрібнювати тільки огірок і м'ясо. Все інше можна витягти з банок в готовому вигляді. Ознайомтеся з переліком потрібних продуктів: консервована квасоля – 200 грамів; консервована кукурудза – 200 грамів; куряче м'ясо (варене) – 200 грамів; свіжий огірок – 100 грамів; майонез – 100 грамів; сухарики житні – 65 грамів; зелень – за смаком.

Спосіб приготування: Спочатку потрібно відкрити банки з кукурудзою та квасолею. Потім необхідно гарненько помити огірок і зелень. Після цього їх потрібно нашаткувати невеликими кубиками. Далі слід нарізати м'ясо. Потім треба з'єднати всі інгредієнти в салатник, посолити, полити майонезом і добре перемішати.

Рецепт салату з куркою, кукурудзою та сухариками неймовірно простий. Він стане в нагоді кожному, хто хоче швидко накрити стіл і пригостити нежданих гостей.

Хрусткий салат з пекінської капустою

Шинка чудово поєднується з консервованою кукурудзою. Це твердження ви можете перевірити на конкретному прикладі. Представляємо вам ще один хрусткий салат. На цей раз з апетитною шинкою.

Інгредієнти: пекінська капуста – 400 грамів; шинка – 200 грамів; кукурудза консервована – 250 грамів; сухарі – 150 грамів; майонез – 100 грамів; спеції, сіль – за смаком.

Спосіб приготування:

«Чаклувати» над інгредієнтами доведеться зовсім недовго. Досвідчена господиня витратить на виготовлення страви близько п'ятнадцяти хвилин. Втім, і починаюча впорається з ним без праці. Отже, спочатку потрібно помити і почистити пекінську капусту. Потім її необхідно нашаткувати на тоненькі смужечки. Після цього слід відкрити банку з кукурудзою і злити з неї зайву вологу. Разом з капустою потрібно покласти кукурудзу в одну глибоку миску. Наступний крок – нарізка шинки. Чим тонше буде соломка, тим смачніше вийде наш салат. Далі необхідно змішати всі інгредієнти і полити їх майонезом. Посолити, поперчити і посипати зверху скибочками сушеного хліба.

Страва готова! Салат з пекінською капустою, куркою, сухариками і кукурудзою виходить просто дивовижним!

Домашній майонез

Будь-яка господиня знає, що смак салату багато в чому залежить від заправки. В магазинному майонезі стільки шкідливих консервантів, ароматизаторів та емульгаторів, що страшно його пробувати на смак. Але, через брак кращого, ми ним користуємося. А тим часом приготувати домашній соус з яйця, соняшникової олії та гірчиці не так вже складно. Звичайно, спочатку доведеться попрацювати. Але результат того вартий. І тоді ваші салати будуть заправлені справді смачним соусом, приготованим в домашніх умовах.

Інгредієнти: соняшникова олія (рафінована) – 150-160 мілілітрів; куряче яйце – одна штука; сік лимонний – одна столова ложка; цукор рафінований – одна чайна ложка; сіль – пів чайної ложки; столовий оцет (9-відсотковий) — одна чайна ложка; густа гірчиця – одна чайна ложка (можна використовувати замість оцту).

Відразу зазначимо, що два останніх інгредієнта зовсім не обов'язкові. Любителям гостренького» краще використовувати тільки один з них. Іншим рекомендуємо не додавати їх взагалі, щоб зайвий раз не турбувати підшлункову залозу.

План дій: Спочатку в глибоку миску потрібно покласти по одній чайній ложці цукру і солі і залити їх однією столовою ложкою лимонного соку. Далі все необхідно ретельно перемішати до однорідного стану. Після цього в миску слід залити соняшникову олію. Потім до решти інгредієнтів потрібно додати сире куряче яйце. При цьому жовток повинен залишитися цілим. Далі потрібно занурити в суміш блендер, включити його на повну потужність і збивати її на максимальній швидкості. Через пару хвилин маса стане білою. Можна вимкнути прилад і насолоджуватися отриманим результатом.

Приємного апетиту!

Полный текст  →

Источник: radioera.com.ua.


URL сайта: http://1001watch.com.ua/

URL новости: http://1001watch.com.ua/news/9492/

Copyright © 2024 1001watch.com.ua. При использовании материалов сайта, пожалуйста ставтье прямую ссылку на наш сайт.