- 1001watch.com.ua - http://1001watch.com.ua/ -

Як приготувати салат з квасолею і смаженими грибами: рецепт

Опубликованно 13 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2018, в 08:07 в разделе Еда и напитки | Нет комментариев.

stemcell

Квасоля практично нарівні з м'ясом є цінним джерелом легкозасвоюваних білків. Чимало в цьому продукті і вітамінів групи B, а також E і PP. Квасоля позитивно діє на травну систему, стимулюючи зростання корисних бактерій в кишечнику і сприяє виведенню холестерину. Завдяки високому вмісту білків салати з квасолі надовго вгамовують голод і можуть подаватися в якості гарніру. У свою чергу смажені гриби зроблять смак страви більш цікавим. Від такої закуски точно не відмовиться жодна людина.

У нашій статті уявімо рецепти салатів з квасолею і смаженими грибами. Завдяки покроковому опису приготувати їх можна буде без особливих клопотів.Простий салат з квасолею і смаженими грибами

Цей рецепт допоможе урізноманітнити пісне або вегетаріанське меню. Приготувати салат з квасолею та грибами (на фото) буде зовсім нескладно, якщо дотримуватися покрокової інструкції:Зварити білу квасолю в підсоленій воді або ж можна використовувати консервовану. Для салату знадобиться 1 стакан готового продукту.Цибулю і моркву нарізати півкільцями. Обсмажити їх на рослинно олії до м'якого стану.Гриби (250 г) нарізати тонкими пластинками і обсмажити на окремій сковороді.З'єднати в глибокій мисці всі інгредієнти. Квасоля, смажені гриби, цибулю і моркву посолити, перемішати, заправити за бажанням рослинним маслом, посипати свіжим кропом.Рецепт салату з грибами, солоними огірками і квасолею

Пікантний смак цієї страви додають мариновані огірочки. Ну і в цілому салат з консервованої квасолею і смаженими грибами виходить неймовірно смачним, а готується дуже швидко.

Покрокове приготування полягає в наступному:Гриби (500 г) нарізати соломкою, а цибулю (2 шт) півкільцями. На рослинному маслі вони пассеруются до готовності, а після остигання викладаються в глибоку миску.Мариновані огірки (4 шт.) подрібнюються соломкою.Консервована квасоля (500 г) відкидається на друшляк, промивається холодною водою і з'єднується з іншими інгредієнтами.Квасоля, огірки і гриби з цибулею заправляють рослинним маслом. За смаком додається чорний перець і сіль. Зверху страву посипається зеленню.Грибний салат з куркою і консервованою квасолею

Ця страва чудово доповнить новорічний або будь-який інший святковий стіл. У такому салаті курка, смажені гриби і квасолю відмінно поєднуються між собою. А щоб він вийшов ще більш ніжним і соковитим, рекомендується додати свіжий огірок.

Покроково салат готується в такій послідовності:Відварну курячу грудку нарізати кубиками і скласти в глибоку миску.Великий свіжий огірок очистити від шкірки і додати до курки.Ріпчасту або зелену цибулю подрібнити кубиками і викласти в миску.Зварені круто яйця (2 шт) нарізати досить дрібно і додати до інших інгредієнтів.Консервовану квасоля (1 банку) відкинути на друшляк і додати в салат.Гриби нарізати пластинками і обсмажити в невеликій кількості рослинного масла.Всі інгредієнти перемішати з майонезом (3 ст. ложки), посолити і поперчити за необхідності.Салат з куркою, квасолею та грибами під сиром

Таке блюдо виходить одночасно ситним і ніжним завдяки використанню в якості заправки натурального йогурту. Втім, люди, які не замислюються над кількістю калорій, можуть додавати до нього і майонез.

Рецепт салату з квасолі та грибів під сиром полягає в наступному покроковому виконанні дій:Куряча грудка (300 г) варять на невеликому вогні в підсоленій воді протягом 25 хвилин.Квасоля (100 г) заливають холодною водою, відправляється на вогонь і вариться до готовності (30-60 хвилин).Охолоджена курка нарізається брусочками.У миску до філе додається охолоджена квасоля.Мариновані печериці (5 шт.) нарізати пластинами.Цибулю і натерта морква обсмажуються на олії.Куряче філе і квасоля перемішуються з піджаркою з цибулі і моркви з грибами.Салат заправляється йогуртом (100 мл), сіллю, перцем і зеленню.Готову страву щедро посипається натертим сиром. Додатково його можна прикрасити перепелиними яйцями і зеленню.Салат «Обжорка» з сухариками, квасолею і смаженими грибами

В якості одного з інгредієнтів страви використовується корейська морква. Це робить смак салату більш пікантним і цікавим. За рахунок моркви страва виходить дуже соковитим, що дозволяє додавати в нього мінімальну кількість майонезу.

Рецепт салату з смаженими грибами і квасолею передбачає наступне покрокове приготування:Куряче філе (250 г) варять у підсоленій воді протягом 25 хвилин.На рослинному маслі обсмажується спочатку цибулю (? шт.), а потім до нього додаються подрібнені печериці (150 г).Скибочки батона (150 г) нарізати кубиками і обсмажують в невеликій кількості рослинного масла.Консервована біла квасоля (? банки) відкидається на друшляк, щоб стекла зайва рідина.Остигле філе нарізати невеликими кубиками і перекладається в глибоку миску. Сюди ж додаються смажені гриби, квасолю і корейська морква (70 г). Далі салат потрібно посолити (? ч. ложки), заправити майонезом (3 ст. ложки), перемішати, а перед подачею посипати сухариками.Грибний салат з квасолею і шинкою

Завдяки великій кількості білків це блюдо відмінно втамовує голод. Салат з квасолею і смаженими грибами готується дуже швидко: досить обсмажити печериці з цибулею і нарізати шинку. Квасоля рекомендується використовувати консервовану у власному соку. Таке блюдо вийде ніжним і соковитим.

Покроково салат готується в наступній послідовності:Цибулю дрібно нарізати і обсмажується на рослинному маслі.Слідом на цю ж сковороду кладуть нарізані пластинами печериці (200 г).Шинка (100 г) нарізати тонкою соломкою.З консервованої квасолі (500 г) зливається рідина.У глибокому посуді з'єднуються усі інгредієнти: смажені гриби з цибулею, шинка і квасоля.Такий салат заправляється майонезом або сметаною. За смаком страва слід посолити і поперчити.Ситний салат з яйцями, квасолею і грибами

Це блюдо відрізняється високою калорійністю. Але салат виходить настільки смачним, що відірватися від нього неможливо. В якості заправки використовується майонез.

Покроково салат готується в певній послідовності:Консервована квасоля (? банки) відкидається на друшляк, а потім перекладається в глибоку посуд.На рослинному маслі пассеруется цибулю і додати до квасолі.На цій же сковороді обсмажують нарізані пластинами печериці (300 г). В гриби додається шматочок вершкового масла, сіль і перець.Попередньо зварені і охолоджені 3 яйця нарізати кубиками.Твердий сир (150 г) крупно натирається на тертці.Остиглі гриби, яйця і сир перекладаються в миску до квасолі і цибулі.Салат заправляється майонезом. За смаком можна додати часточку видавленого через прес часнику.

Цей салат можна оформити шарами. Для цього на плоску тарілку по черзі викладаються квасоля, цибуля, гриби, яйця. Кожен шар ретельно змащується майонезом. Зверху салат посипається натертим на дрібній тертці сиром і прикрашається помідорами чері і гілочками петрушки.Рецепт салату зі стручковою квасолею і грибами

Це блюдо можна назвати універсальним. Заправляти такий салат з квасолею і смаженими грибами можна і майонезом, олією. В останньому випадку вийде дуже смачне і поживне пісне блюдо.

Покрокове приготування салату складається з чотирьох етапів:На рослинному маслі (1 ст. ложка) обсмажуються гриби (300 г). Як тільки вони підрум'яняться до золотистого кольору, їх перекладають в миску.На сковороду з олією (1 ст. ложка) викладається стручкова квасоля і наливають 50 мл води. Як тільки рідина випарується, квасоля перекладається в миску до грибів.Нарізану півкільцями цибулю окремо обсмажується в невеликій кількості олії.Остиглі гриби, квасолю і цибулю перемішуються з майонезом. За смаком додається сіль і перець.

Люди, які дотримуються посту, можуть заправляти салат спеціальним майонезом або рослинним маслом. Страва вийде не менш смачним.

Полный текст  →

Источник: radioera.com.ua.


URL сайта: http://1001watch.com.ua/

URL новости: http://1001watch.com.ua/news/9050/

Copyright © 2024 1001watch.com.ua. При использовании материалов сайта, пожалуйста ставтье прямую ссылку на наш сайт.