- 1001watch.com.ua - http://1001watch.com.ua/ -

Гарбузове капкейки: смачний і корисний рецепт

Опубликованно 14 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2018, в 04:51 в разделе Еда и напитки | Нет комментариев.

stemcell

Ароматна яскрава і гарбуз відрізняється ніжним нейтральним смаком, завдяки якому її широко використовують в кулінарії. Вона служить прекрасною основою для створення салатів, супів, запіканок і домашніх десертів. У сьогоднішній статті ми розповімо, як приготувати гарбузове капкейки.Варіант з молоком

Випічка, зроблена за нижеописанной технології, має незвичайний яскраво виражений аромат. Тому її напевно оцінять любителі прянощів. Для її приготування вам потрібно:300 грам білої хлібопекарського борошна.Чайна ложка перемеленої кориці.Половина стандартної пачки вершкового масла.По ? чайної ложки меленого запашного перцю, імбиру і мускатного горіха.200 грам цукру.Столова ложка розпушувача.75 грам коричневого цукру.По ? чайної ложки дрібнокристалічної солі і перемеленої гвоздики.180 мл пастеризованого коров'ячого молока.250 грам гарбузового пюре.2 яйця.

Усі ці компоненти потрібні для замішування тіста, яке послужить основою для випікання гарбузових капкейків. Для приготування смачного крему вам знадобиться:200 г м'якого вершкового сиру.Пакетик ваніліну.350 грам цукрової пудри.? Пачки вершкового масла.Чайна ложка перемеленої кориці.Послідовність дій

Починати процес приготування гарбузового капкейків потрібно з замішування тіста. Для цього в глибокій посудині з'єднують м'яке масло, звичайний і коричневий цукор. Все це обробляють міксером до появи легкої пишної маси. Потім туди вводять яйця, молоко і гарбузове пюре. Практично готове тісто змішують зі спеціями і борошном, а потім розкладають у промаслені формочки і відправляють на теплову обробку. Випікають вироби при 190 градусах не довше двадцяти п'яти хвилин.

Поки смачні і корисні гарбузове капкейки перебувають в духовій шафі, можна зайнятися кремом. Для його приготування в одній посудині з'єднують м'який вершковий сир, масло, цукрову пудру, корицю і ванілін. Все це інтенсивно збивають міксером, а потім наносять на поверхню охололих капкейків.Варіант з волоськими горіхами

Звертаємо вашу увагу на ще один простенький рецепт смачної домашньої випічки. Для його відтворення вам потрібно:110 грам гарного вершкового масла.100 мл гарбузового пюре.150 грам білої пшеничної муки.2 сирих яйця.150 грамів цукрового піску.? Чайної ложки пекарського порошку.Щіпка солі.Жменя волоських горіхів.Цедра половинки лимона.Кориця (на смак).

Все це знадобиться для замішування тіста, з якого пізніше будуть випікатися капкейки в домашніх умовах. Рецепт їх приготування також передбачає наявність морквяного крему, до складу якого входить:60 грамів вершкового масла.2 морквини.180 грам свіжого вершкового сиру.100 г цукрової пудри з ароматом ванілі.

Яйця з'єднують з цукром і обробляють з допомогою міксера. В отриману масу додають розпушувач, борошно, сіль, розтоплене масло, гарбузове пюре, подрібнену лимонну цедру, рубані горіхи і корицю. Все добре перемішують і викладають у заздалегідь підготовлені формочки. Випікають вироби при 180 градусах протягом двадцяти хвилин. Готові гарбузове капкейки виймають з духовки і прикрашають кремом, зробленим з подрібненої вареної моркви, збитою з маслом, цукровою пудрою і вершковим сиром. Варіант з олією

Цей смачний і ароматний десерт стане відмінним доповненням до сімейних посиденьок за чашкою гарячого трав'яного чаю. Він цікавий тим, що готується за простій технології і за рахунок бюджетних, доступних інгредієнтів. Для випікання подібних капкейків вам потрібно:150 грамів борошна.Чайна ложка розпушувача.250 грам гарбузового пюре.? Чайної ложки кухонної солі.200 г дрібного цукру.2 свіжих яйця.100 мл рослинного масла.Чайна ложка перемеленої кориці.По дрібці гвоздики і мускатного горіха.

Крім того, даний рецепт капкейків в домашніх умовах передбачає використання додаткових продуктів, необхідних для приготування крему. Тому перед початком процесу переконайтеся, що у вас під рукою знайдеться:175 грам свіжого сиру.? Пачки розм'якшеного вершкового масла.100 грам цукрової пудри.? Чайної ложки екстракту ванілі.Опис процесу

Гарбузове пюре з'єднують із цукром, яйцями і пісним маслом. Все гарненько перемішують до однорідності. В утворену масу вводять всі сипучі інгредієнти і спеції. Готове тісто розкладають по формочках і поміщають на термообробку.

Поки капкейки знаходяться в духовці, можна зайнятися кремом. Для цього в глибокій ємності з'єднують розтертий сир, м'яке масло, цукрову пудру і ваніль. Всі інтенсивно збивають до однорідності і наносять на поверхню постигла випічки. Такі гарбузове капкейки з вершково-сирним кремом напевно стануть часто з'являтися в меню вашої родини.Варіант з какао і яблуками

Десерт, приготований з нижеописанной методикою, виходить не тільки смачним, але і надзвичайно корисним. В ньому практично не відчувається смак гарбуза. Тому від нього не відмовляться навіть ті, хто не любить цей оранжевий овоч. Для випікання гарбузових капкейків вам знадобиться: 200 грам хорошою пшеничного борошна.2 сирих яйця.250 грам гарбузового пюре.2 чайні ложки пекарського порошку.200 грамів цукрового піску.По чайній ложці кориці і ванілі.30 грам порошкоподібної какао.2-3 столові ложки пастеризованого молока.300 грам яблук.Щіпка солі.

Щоб зробити смачний крем, вам доведеться додатково підготувати:300 грам свіжого вершкового сиру.60 р цукрової пудри.300 грам гарного вершкового масла.Пакетик ванільного цукру.

Неможливо приготувати такі гарбузове капкейки без яєць. Тому їх заздалегідь виймають з холодильника і ненадовго залишають при кімнатній температурі. Потім їх з'єднують з олією, сіллю, гарбузовим пюре, цукром і ваніліном. Отриману масу змішують з сипучими інгредієнтами і злегка збивають вінчиком. Туди ж додають молоко, корицю і дрібно нарізані яблука. Готове тісто розкладають у формочки і відправляють в духовку. Випікають їх при 180 градусах не більше двадцяти п'яти хвилин. Охолоджені вироби покривають кремом, що складається з масла, збитого з вершковим сиром, солодкої пудрою і ванільним цукром.Варіант з імбиром

Цей ароматний і ніжний десерт напевно сподобається любителям домашньої випічки. Для його приготування вам буде потрібно: 6 чайних ложок нежирного сиру.80 грам борошна.4 великі ложки натурального йогурту.Невеликий корінь імбиру.По ? чайної ложки кориці, соди і розпушувача.50 грам цукру.По 1/8 чайної ложки солі і мускатного горіха.50 грам гарбузового пюре.По 2 чайні ложки знежиреного молока і вершкового масла.Білок одного яйця.2 великі ложки цукрової пудри.Щіпка ваніліну.

В одній посудині з'єднують вершкове масло і цукор. Все це добряче розтирають і змішують з яєчним білком, гарбузовим пюре, молоком, подрібненим імбирним коренем і ваніліном. В утворену масу вводять сіль, мускатний горіх, корицю, соду, розпушувач і борошно. Готове тісто викладають у формочки і випікати при 170 градусах. Через якийсь час подрумянившиеся і остиглі капкейки прикрашають кремом, зробленим з сиру, збитого з цукровою пудрою і натуральним йогуртом.

Полный текст  →

Источник: radioera.com.ua.


URL сайта: http://1001watch.com.ua/

URL новости: http://1001watch.com.ua/news/7738/

Copyright © 2024 1001watch.com.ua. При использовании материалов сайта, пожалуйста ставтье прямую ссылку на наш сайт.