- 1001watch.com.ua - http://1001watch.com.ua/ -

"Жигулівське барне": виробник, смакові якості, фото і відгуки про пиво

Опубликованно 13 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2019, в 07:20 в разделе Еда и напитки | Нет комментариев.

stemcell

У більшості наших співвітчизників з фразою «радянське пиво» пов'язана одна-єдина асоціація – «Жигулі». У багатьох це викликає справжню ностальгію за давно минулим дням. Швидше за все, саме з цієї причини практично кожна країна, що входила колись до складу Союзу, зараз випускає свій «Жигулівське». Відгуки про такий напій дуже різняться, все залежить від виробника. Одним з найкращих вважається московський завод. Особливості виробництва

ЗАТ "Московська пивоварна компанія» веде свою історію з 2008 року. Знаходиться він у місті Митищі і стоїть прямо в поле.

У 2009 році в продаж надходить пиво «Жигулівське барне». Відгуки про нього вказують на те, що це один з кращих сортів пінного напою у своїй категорії. А все тому, що для його приготування використовують тільки чисту воду, найкращий солод і жатецкий хміль. Бродить пиво не менше двадцяти днів. Варто відзначити, що з деякими видами пива, що випускається сьогодні, цей напій не має нічого спільного, оскільки є повністю натуральним продуктом.

Через два роки після початку виробництва «Жигулівське барне» вийшло на пострадянський ринок. А ще трохи пізніше про цей напій дізналася і Європа.

Цей випускається алкоголь у жерстяних банках, а також його можна зустріти на прилавках магазинів в літровій тарі.

Цікавий факт: в 2014 році було випущено кілька партій пляшок з оригінальним малюнком. Так що тепер у нашій країні є навіть колекціонери «Жигулівського барного». Види «Жигулів»

В асортименті заводу кілька видів пива «Жигулівського барного». Кожен з них має свою особливість, можна навіть сказати, родзинку. У лінійці багато сортів, але основні це: «Жигулівське барне безалкогольне». В смаку цього напою вживаються делікатна гірчинка і солодова солодкість. Напевно, це і надає пінному особливої пікантності. Аромат, як йому і належить, хмільний, але не настільки насичений, щоб викликати роздратування. «Жигулі барне оксамитове». Це темний напій, який виготовлений в класичному чеському стилі. У нього в смаку основну роль грає солодова солодкість, а післясмак досить терпке, його важко з чимось переплутати. Аромат яскраво-карамельний. «Жигулі барне експорт». Цей пінний напій відрізняється особливою елегантністю. Аромат його насичений тонкими хмільними півтонами, а в смаку присутня легка гірчинка. «Жигулівське барне». Класичне світле пиво з щільним солодовим тілом і приємною гіркуватістю. В ароматі яскраво виражені хмільні нотки. Детальний опис

У пива «Жигулівське барне», фото якого розташоване нижче, красивий золотистий колір, а піна середньозерниста, що цілком прийнятно для евролагера. Аромат нічим конкретним не виділяється. Однак пиво дізнаються з особливим характеристикам солоду і хмелю.

Смак виражено зерновий з нотками трав'янистої хмелю. Легка гірчинка надає особливої пікантності і плавно переходить в післясмак. Все досить просто, але дуже гармонійно. Мабуть, тому у «Жигулів» стільки шанувальників. Текстура досить щільна, що зазвичай характерно для чеського пива, а ніяк не для вітчизняного. Характеристика «Жигулівського барного оксамитового»

Це пиво відноситься до категорії пастеризованих темних елів. Його фортеця 4 градуси, а екстрактивність початкового сусла 12 %.

Це, без удаваної скромності, шедевр, зроблений технологами підприємства. Для того щоб у цьому твердженні ніхто не сумнівався, варто відзначити, що цей хмільний напій вариться з шести сортів солоду. У нього входять темний і світлий ячмінний, бісквітний, житній, карамельний і палений солод. Це пиво готується на основі артезіанської води, хмелю, тростинного цукру і дріжджів верхнього бродіння.

Відгуки про «Жигулевском барном оксамитовому» практично завжди позитивні і підтверджують те, що цей темний ель відрізняється вищою якістю. Його піна відповідає всім стандартам. Вона рясна та має гарний кремовий колір. Забарвлення самого напою темно-коричневий з червонуватим відтінком. Аромат досить складний, але при цьому дуже приємний. Основним тоном у ньому йдуть карамель, фрукти і чорнослив, а на другому плані з'являються нотки житнього хліба.

У напою неймовірно м'який смак. У ньому чудово доповнюють один одного карамель, шоколад і фрукти. Хмельова гірчинка надає особливої пікантності. Післясмак відрізняється приємною солодкістю. Правильна подача

«Жигулівське барне», як і будь-який інший алкогольний напій, потрібно вміти правильно подати. Тільки тоді можна вловити всі нотки аромату і відчути всі принади смаку. Цей хмільний напій, як і ірландський, перед подачею необхідно добре охолодити. Оптимальна температура від п'яти до семи градусів.

Але і сильно старатися теж не варто. Якщо у теплого пива буде занадто різкий аромат, то переохлажденное втрачає оригінальні смакові якості. Дуже важливо правильно розлити «Жигулівське» по келихах. По-перше, тара повинна бути високою, а по-друге, тримати її потрібно при розливі під нахилом у 45 градусів. Якщо наливати пиво занадто швидко, то доведеться довго чекати, поки осяде піна. З чим вживати?

Вітчизняне пиво підходить до більшості легких закусок. Вона чудово поєднується зі снеками, м'ясною нарізкою, в'яленим м'ясом, рибою, чіпсами і багатьом іншим. Краще заздалегідь уточнити, що воліють гості під пиво, так як цей момент дуже індивідуальний. Строгих правил тут не існує. Кожен для себе повинен сам визначитися, з чим буде вживати пінний напій. Адже одному досить пари скибочок сиру, а іншому потрібно ситне м'ясне блюдо.

Як розпізнати підробку?

На даний момент «Жигулівське барне» знаходиться на піку популярності, саме тому на прилавках з'являється все більше сурогату під цією маркою.

Щоб не зіпсувати собі свято алкогольним отруєнням, потрібно вміти відрізняти оригінал від підробки. Купувати хмільний напій варто тільки у великих, добре себе зарекомендували супермаркетах чи спеціалізованих магазинах. Рідина всередині пляшки повинна бути однорідною і прозорою. Якщо є помутніння або осад, пиво брати не варто. Якщо на полиці з'явилася пляшка або банку нової форми, то її краще не брати, поки не з'явиться офіційна інформація від виробника про зміну дизайну. На тарі не може бути ніякого заводського браку.

Експерти радять пам'ятати, що пиво - це спиртосодержащий напій, а будь-який алкоголь у великих кількостях шкідливий для здоров'я. Так що краще не вживати більше одного келиха пінного напою в день. Автор: Вікторія Дмитрівна 4 Жовтня, 2018

Полный текст  →

Источник: radioera.com.ua.


URL сайта: http://1001watch.com.ua/

URL новости: http://1001watch.com.ua/news/13576/

Copyright © 2024 1001watch.com.ua. При использовании материалов сайта, пожалуйста ставтье прямую ссылку на наш сайт.