- 1001watch.com.ua - http://1001watch.com.ua/ -

Пиріжки з капустою - смачно і швидко!

Опубликованно 13 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2019, в 04:10 в разделе Еда и напитки | Нет комментариев.

stemcell

У сучасному світі існує безліч рецептів домашньої випічки. Вона буває як солодка, так і солодке. У цій статті ми поговоримо про расстегаях з капустою, м'ясом, яйцями та грибами. Блюдо досить легко готується і не потребує особливих кулінарних навичок. Рецепт розтягаї з капустою

Для приготування несолодкої випічки вам знадобляться наступні інгредієнти: пшеничне борошно – 600 г; молоко – 400 мл; курячі яйця – 2 шт.; дріжджі – 2 ст. л.; куркума на кінчику ножа; сіль; цукор – 50 грам; капуста – 500 грам; середня цибулина – 1 шт.; середня морква – 1 шт.

Покроковий спосіб випікання розтягаїв з капустою: Чистимо цибулю і моркву нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо на олії. Білокачанну капусту шаткуємо і додаємо її до овочів. Тушкуємо овочі протягом 5-8 хвилин. Солимо, даємо капусті охолонути. У теплому молоці розчиняємо дріжджі і 1 ст. л. борошна, перемішуємо і даємо час дріжджам підійти. Просіваємо борошно пшеничне через сито. Таким чином вона стане більш повітряним і легким. В окремій мисочці збиваємо курячі яйця і вливаємо у молоко. Потім додаємо борошно, цукор і замішуємо тісто. Накриваємо тісто рушником і ставимо в темне місце на 20-25 хвилин. Ділимо тісто на кілька частин, розкачуємо з них невеликі коржі. Викладаємо начинку і з'єднуємо, залишивши невеликий відкритий простір посередині коржа. Змащуємо деко олією і перекладаємо на нього пиріжки. За допомогою кулінарної пензлика покриваємо випічку збитим яйцем, щоб скоринка вийшла більш хрусткою і рум'яної. Відправляємо в духовку на 35-40 хвилин і випікаємо при температурі 190 градусів.

Перед подачею до столу страву прикрашається подрібненою зеленню петрушки і кропу. Розтягаї з капустою і грибами

Наступний рецепт включає в себе не тільки капусту, але і соковиті, ароматні гриби. До речі, для домашньої випічки можна використовувати не тільки звичні печериці, але і гливи.

Необхідні продукти: борошно – 500 г; молоко – 350 мл; дріжджі; капуста – 500 г; гриби – 300 г; ріпчаста цибуля – 1 шт.; морква – 2 шт.; часник – 2 зубчики; сіль; перець; яйця – 2 шт.

Спосіб приготування: Дрібно шаткуємо капусту і тушкуємо на середньому вогні. Нарізаємо цибулю і моркву, обсмажуємо гриби і додаємо їх до капусти. Подрібнюємо часник. Збиваємо яйця до утворення піни. Злегка підігріваємо молоко, висипаємо в нього дріжджі, перемішуємо. Чекаємо, поки дріжджі підійдуть. В окрему мисочку пересипаємо борошно, додаємо молоко і збиті яйця.

Замішуємо тісто і ховаємо його в темне місце. Як тільки тісто збільшилося в два рази, дістаємо його і ділимо на кілька частин. Кожну частину обвалюємо в залишилася борошні і розкочуємо качалкою. Викладаємо на неї начинку, загортаємо краї, залишивши серединку відкритою. Викладаємо пергаментний папір на деко, слідом за нею - пиріжки з капустою і грибами, змащуємо їх яйцем і ставимо випікатися. Час приготування приблизно 25-35 хвилин.

Страва сподобається любителям незвичайною і гострої випічки. Як приготувати пиріжки з яйцем, капустою і фаршем?

Пиріжки з капустою, рецепт з фото яких знаходиться нижче, можна приготувати і з м'ясною начинкою.

Інгредієнти: фарш – 300 г; яйця курячі – 6 шт.; пшеничне борошно – 500 г; дріжджі; молоко – 150 мл; сіль і перець; капуста – 400 г; вершкове масло – 50 г; цибуля – 1 шт.; морква – 1 шт.

Зібравши всі необхідні продукти, переходимо до випікання запашних та соковитих розтягаїв. Як правильно підготувати тісто і начинку?

Розіб'ємо процес на наступні етапи: Очищаємо цибулю від лушпиння і нарізаємо невеликими півкільцями. Дрібно шаткуємо капусту і додаємо до цибулі. Чистимо моркву натираємо на середній тертці і додаємо до інших овочів. Обсмажуємо на сковорідці фарш, додаємо капусту з цибулею і морквою. Тушкуємо отриману масу протягом 5 хвилин і знімаємо з вогню. Відварюємо 4 курячих яйця, остуджуємо їх і нарізаємо великими кубиками. Змішуємо всі інгредієнти і переходимо до замішування тіста. Розводимо дріжджі в теплому молоці і даємо їм час підійти. Просіваємо в глибокій мисочці борошно, додаємо збиті яйця і дріжджі з молоком. Ретельно все перемішуємо, додаємо спеції і накриваємо готове тісто вафельним рушником.

Через 20 хвилин дістаємо тісто і розгортаємо його в товстий джгут. Ріжемо отриманий джгут на кілька шматочків, присипаємо борошном і надаємо їм форму човники. На кожну з човників викладаємо начинку, скріплюємо і залишаємо невеликий отвір зверху. Змащуємо форму для запікання олією, викладаємо на неї розтягаї і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку.

Пиріжки з капустою, фаршем і яйцем виходять дуже соковитими, ароматними та смачними. Автор: Джордж Червоний 22 Листопада, 2018

Полный текст  →

Источник: radioera.com.ua.


URL сайта: http://1001watch.com.ua/

URL новости: http://1001watch.com.ua/news/13573/

Copyright © 2024 1001watch.com.ua. При использовании материалов сайта, пожалуйста ставтье прямую ссылку на наш сайт.