- 1001watch.com.ua - http://1001watch.com.ua/ -

Торт з сюрпризом всередині: рецепт

Опубликованно 7 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2018, в 04:20 в разделе Еда и напитки | Нет комментариев.

stemcell

Кумедний шоколадний торт-піньята з сюрпризом всередині ідеально підійде для Хеллоуїна, дня народження або навіть - не повірите - весілля. Дітям (і дорослим) він обов'язково сподобається, адже хто з нас не любить приємні несподіванки?

Існує безліч варіацій тортів з сюрпризом всередині - з різнокольоровими коржами, ванільні, шоколадні, прикрашені різними складними фігурами та інше, та інше. Але не завжди новачку під силу впоратися з виниклими труднощами або подолати величезну кількість етапів для того, щоб отримати бажаний результат.

Варто зауважити, що не кожен рецепт торта підійде для піньята - якщо в кремі багато вологи, то заховані усередині цукерки можуть розкиснути. Так що, якщо ви вирішите експериментувати з поданим нижче рецептом, вибирайте бісквітні торти з щільним кремом і точно не прогадаєте.

Рецепт торта з сюрпризом всередині, який ми вирішили вам запропонувати, не такий складний, як може здатися на перший погляд. З його приготуванням впорається навіть недосвідчений кулінар, а час, необхідний для отримання результату, становить всього 1 годину 20 хвилин. Бісквіт

Згідно з рецептом торта-піньята з сюрпризом всередині, вам знадобляться наступні інгредієнти: 260 г олія (несолоне); 260 г цукор; 5 яєць; 260 г борошна; 2,5 ч. л. розпушувач; 8 ст. л. кип'яченої води; 60 г какао.

Розігрійте духовку до 180 °C. Змастіть маслом або застелити промасленим пергаментом дві двадцятисантиметрові круглі жаровні.

Змішайте міксером масло і цукор, поки маса не стане світлою і повітряної.

Поступово вводите яйця одне за іншим, збиваючи міксером суміш після кожного додавання яйця.

Змішайте просіяне борошно і розпушувач в окремій мисці і додайте в раніше приготовлену масу. Ретельно перемішайте.

Окремо змішайте какао-порошок і кип'ячену воду до консистенції пасти. Додайте в суміш, перемішуючи до однорідності.

Розподіліть рівну кількість отриманого тесту з жаровням.

Випікайте коржі в духовці протягом 25-30 хвилин, або поки дерев'яна зубочистка, вставлена в центр тіста, не залишиться сухою і чистою. Не рекомендується відкривати духовку до приблизної готовність коржа інакше він може "впасти".

Після запікання залиште коржі остигати і займіться приготуванням крему. Вершковий крем

Для крему візьміть наступні продукти: 500 г цукрової пудри; 75 г какао; 300 г олія (несолоне); 2 столові ложки молока.

Збийте цукрову пудру, какао порошок та олію. Вам може знадобитися трошки молока, якщо крем буде дуже густим і щільним, але не перестарайтеся. Пам'ятайте, зайва волога шкодить цукеркам-сюрпризу!

Також для заповнення торта, тобто для самого сюрпризу, вам знадобиться близько 200 грам шоколадних цукерок (m&m's або інші драже). Збірка торта-піньята з сюрпризом всередині

Після повного охолодження коржів, розріжте кожен з них на дві частини, щоб отримати чотири круглих коржа. Акуратно виріжте невелике коло з центру двох коржів. Це будуть середні шари для нашого торта з сюрпризом всередині. Для вирізання можна скористатися ножем або круглої формочкою для печива.

Помістіть основу на дошку або підставку для торта. Врахуйте, що готовий торт переміщати не рекомендується, тому збирайте його на тій підставці, на якій ви його будете подавати гостям.

Нанесіть тонкий шар крему на нижній корж вашого торта, зверху покладіть другий і теж змастіть його кремом (не закриваючи отвір), а потім і третій корж. Не змащуйте сам отвір, можливо, невелику кількість крему і не зашкодить цукерок, але краще не ризикувати.

Заповніть вийшло отвір в центрі шоколадними цукерками. Чим більше діаметр отвору, тим більше цукерок в нього поміститься.

Нанесіть тонкий шар крему на верхню частину коржа і накрийте залишилися коржем без отвору зверху, щоб приховати сюрприз всередині торта.

Прикраса торта

Покрийте торт вершковим кремом як зверху, так і з боків. Замість крему можна використовувати шоколадну глазур.

Для її приготування залийте 200 грам шоколаду 130 мл вершків, розтопіть на повільному вогні, не доводячи до кипіння, потім охолодіть, залишивши на кілька годин у холодильнику, а після збийте з 50 грамами вершкового масла.

Торт з сюрпризом всередині можна прикрасити на ваш розсуд, використовуючи для цього різнобарвний крем, шоколадну крихту або навіть частина шоколадних цукерок, які ми використовували для начинки. Все залежить від вашої фантазії, навичок і уподобань!

Готовий торт приберіть в холодильник, а вже через пару годин його можна буде подавати гостям. Автор: Наталія Худжадзе 24 Серпня, 2018

Полный текст  →

Источник: radioera.com.ua.


URL сайта: http://1001watch.com.ua/

URL новости: http://1001watch.com.ua/news/12474/

Copyright © 2024 1001watch.com.ua. При использовании материалов сайта, пожалуйста ставтье прямую ссылку на наш сайт.