Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Вечеря за 30 хвилин: швидкі і смачні рецепти


Опубликованно 07.05.2018 09:06

Вечеря за 30 хвилин: швидкі і смачні рецепти

Вечеря – це вечірня трапеза, що складається з легких, але досить поживних страв. Як правило, в цей час на стіл подають рибу, м'ясо, овочі або каші. В допомогу працюючим господиням, які не мають можливості дуже довго стояти біля плити, були придумані прості рецепти швидкого вечері за 30 хвилин. Кращі з них ми розглянемо в сьогоднішній публікації. Макаронна запіканка

Це апетитне і калорійне блюдо стане непоганим варіантом для ситної сімейної трапези. Воно готується з простих інгредієнтів, які практично завжди є в будь передбачливою господині. Щоб зробити швидкий і смачний обід, вам потрібно: 400 г макаронних виробів. 2 сосиски. 2 помідора. 100 г будь-якого хорошого сиру. 1 свіже яйце. Майонез і сіль.

Відварені макарони остуджують і викладають на сковорідку. Туди ж відправляють шматочки сосисок і часточки помідорів. Все це підсолюють, заливають яєчно-майонезній сумішшю і посипають сирної стружкою. Готують запіканку в помірно прогрітій духовці не довше півгодини. Куряча печінка в вершках

Цей простенький рецепт напевно зацікавить молодих господинь, раздумывающих, що приготувати на вечерю недорого і швидко. Щоб повторити його на власній кухні, вам потрібно: 500 г охолодженої курячої печінки. 500 мл вершків. Велика цибулина. Вершкове масло (для смаження). Ароматні трави і сіль.

Масло розтоплюють на сковорідці і обсмажують в ньому порізану цибулю. Буквально через пару хвилин до подрумянившемуся овочу викладають промиту і обсушену печінку. Як тільки вона почне змінювати колір, її заливають вершками, підсолюють, посипають ароматними травами і тушкують до повної готовності. Овочеве рагу

Страву, зроблену з нижеописанной технології, напевно оцінять жінки, які поки не визначилися, що приготувати на вечерю недорого і смачно. Щоб зробити таке рагу, вам знадобиться: ? Вилка капусти. 3 картоплини. ? Середньої кабачка. 3 стиглих помідора. Велика цибулина. Пісне масло, гвоздика, сіль.

Цибулю і томати обсмажують в прогрітому рослинному жирі, а потім перекладають у глибоку посудину. Туди ж висипають шматочки картоплі, кубики кабачка і тонко нашатковану капусту. Все це підсолюють, приправляють гвоздикою і заливають невеликою кількістю кип'яченої води. Майбутнє рагу тушкують під кришкою до м'якості всіх інгредієнтів і розкладають по порційних тарілках. Лосось з брюссельською капустою

Любителям морепродуктів радимо звернути особливу увагу на один з кращих прикладів легкого страви з риби на вечерю. Лосось відмінно поєднується з брюссельської капустою і не залишає відчуття тяжкості в шлунку. Для його приготування вам буде потрібно: 100 г натурального не ароматизованого йогурту. 200 г брюссельської капусти. 2 шматки лосося. По 2 ч. л. порошкоподібного чилі, солі й кмину. По 2 ст. л. свіжого соку лимона і олії оливи.

Починати приготування легкого вечері на двох треба з обробки риби. Її миють, обсушують, викладають на змащене деко і посипають половиною наявних спецій. Потім лосося збризкують оливковим маслом і поміщають в духовку. Через п'ятнадцять хвилин подрумянившиеся шматки розкладають по порційних тарілках і подають з відвареною брюссельської капустою і соусом, зроблених з натурального йогурту, соку лимона і спецій. Рис з квасолею

Пропонуємо вам спробувати ще один цікавий варіант смачної вечері. За 30 хвилин ви легко приготуєте в міру гостре і ситне блюдо мексиканської кухні. Для цього вам знадобиться: 200 г коричневого рису. Банку консервованої квасолі. Невелика цибулина. 50 г консервованого чилі. 2 зубки часнику. 2 ст. л. гострого томатного соусу. 1 ст. л. оливкової олії. Ароматні спеції (сушена петрушка, чорний перець, кмин і паприка).

Цибулю обсмажують на оливковій олії і з'єднують з тиском часником, консервованим чилі, томатним соусом і приправами. Туди ж викладають розсипчастий рис, зварений в підсоленій воді, і квасоля. Все добре перемішують і тушкують на мінімальному вогні не більше п'яти хвилин. Куряче філе під вершковим соусом

За нижеописанному рецептом можна дуже швидко приготувати вечерю з м'яса, відмінно поєднується з будь-яким овочевим салатом. Для цього у вас під рукою обов'язково має знайтися: 4 курячих філе. Велика цибулина. 4 зубки часнику. 100 мл свіжих вершків. 4 ст. л. в міру гострої гірчиці. По 1 ч. л. базиліка і розмарину. Сіль і олію.

Щоб приготувати вечерю швидко і смачно, потрібно філе вимити і натерти сумішшю рослинного жиру і сушених трав. Оброблене таким способом м'ясо обсмажують в розігрітій сковорідці. Вже через десять хвилин туди додають цибульні півкільця і роздавлений часник. Практично відразу ж все це заливають соусом, зробленим з гірчиці і вершків, і недовго протушивают під кришкою. Спагетті з морепродуктами

Любителям італійської кухні можна порадити звернути підвищену увагу на ще один оригінальний варіант смачної вечері. За 30 хвилин ви цілком встигнете приготувати спагетті з морським коктейлем. Для цього вам знадобиться: 200 мл вершків жирністю 20%. 400 г заморожених морепродуктів. 50 р селянського масла. 2 стиглих томатів. 250 г спагетті. 1 ст. л. оливкової олії. Сіль, базилік і перець.

Морепродукти на п'ять хвилин занурюють у киплячу воду, а потім відкидають на друшляк і поміщають в розпечену сковорідку. Як тільки вони підрум'яняться, їх підсолюють, приправляють ароматними спеціями, з'єднують з очищеними подрібненими помідорами і вершками. Через три хвилини їх змішують з відвареними спагетті, сбрызнутыми оливковою олією, і розкладають по порційних тарілках. Індичка з чорносливом і гречкою

Любителям м'ясних страв пропонуємо звернути увагу на розглянутий нижче варіант смачної вечері. За 30 хвилин ви встигнете не тільки підсмажити пташку, але і відварити гарнір. Для цього вам знадобиться: 600 г индюшиной гомілки. 10 чорносливин (без кісточок). 2 кислих яблука. 1,5 склянки гречаної крупи. Пісне масло, петрушка, сіль і приправи.

Вимиту індичку нарізати не дуже великими шматочками і відправляють в прогріту сковороду, заздалегідь змащену рослинним жиром. Через кілька хвилин туди ж додають сіль, ароматні спеції і половину склянки води. Все це доводять до кипіння і томити на слабенькому вогні. Буквально через сім хвилин до м'яса висипають порізаний чорнослив і яблучні дольки, а потім доводять індичку до повної готовності.

Щоб не втрачати час і встигнути зробити смачний обід за 30 хвилин, можна зайнятися гарніром. Промиту крупу висипають у каструлю, наповнену трьома склянками підсоленої води, і варять під кришкою. Приблизно через десять хвилин готову кашу викладають у порційні тарілки. Зверху кладуть шматочки м'яса і фруктів. Деруни

Цінителі простої домашньої їжі напевно не залишать без уваги цей цікавий варіант сімейного вечері. За 30 хвилин можна без праці приготувати смачні білоруські картопляні оладки, прекрасно поєднуються зі сметаною або будь-яким пікантним соусом. Для цього вам буде потрібно: 2 яйця. 7 великих картоплин. 2 ст. л. пшеничного борошна. По ? ч. л. чорного перцю і пекарського порошку. Дрібна цибулина. Сіль і олію.

Вимиті і почищені коренеплоди обробляють за допомогою терки. В утворену масу додають рубаний цибулю, яйця, сіль, спеції, пекарський порошок і борошно. Все хорошенечко змішують і ложкою викладають на розпечену сковорідку, завбачливо змащену рафінованою олією. Обсмажують деруни по кілька хвилин з кожного боку до появи рум'яної хрусткої скоринки. М'ясні оладки

Це смачне блюдо готується дуже швидко і просто. Тому його можна зробити, повернувшись додому з роботи. Для створення ситної вечері на двох вам потрібно: 200 г м'ясної вирізки. Дрібна цибулина. Велике яйце. По 1 ст. л. хорошого майонезу і борошна. Будь-який жир.

Вимите м'ясо нарізають дуже маленькими кубиками і з'єднують з січеною цибулею. Отриману масу перемішують з майонезом, борошном і сирим яйцем. Готове тісто ложкою викладають на сковорідку з розігрітим жиром і смажать з обох боків до утворення легкої рум'яної скоринки. Їдять такі оладки з будь-яким гострим соусом і овочевим салатом. Фаршировані кабачки

Працюючим жінкам, які стежать за харчуванням своїх сімей, можна порадити звернути підвищену увагу на ще один нескладний варіант легко готується вечері. Страву, зроблену з нижеописанному рецептом, виходить не тільки смачним, але і надзвичайно корисним. Для його створення вам знадобиться: Великий кабачок. 400 г будь-якого м'ясного фаршу. 150 г рисової крупи. 200 г свіжої сметани. 100 мл вершків. 1 ст. л. густої томатної пасти. Сіль і зелень.

М'ясний фарш з'єднують з відвареним до напівготовності рисом. Все це підсолюють і викладають всередину кабачки, з якого попередньо вийняли серцевину. Фаршировані овочі поміщають в широку каструлю і заливають сумішшю вершків, сметани і томатної пасти. Все це відправляють на працюючу конфорку і тушкують під кришкою не довше півгодини. Готову страву декорують рубаною зеленню. Тілапія з часником і лимоном

Це цікаве і швидке в приготуванні блюдо оптимально підходить для вечірньої трапези. Воно має приємний смак і легко засвоюється людським організмом. Щоб зробити таку рибку, вам знадобиться: Філе тілапії. 3 часточки лимона. Щіпка сушеного часнику. Сіль, вершкове масло і свіжий кріп.

Заздалегідь розморожену і вимиту рибу обтирають одноразовими серветками і викладають в жароміцну форму. Потім філе посипають сіллю, приправляють сушеним часником, змащують вершковим маслом, прикривають фольгою і прибирають в працюючу духовку. Через чверть години тилапию акуратно розгортають і покривають часточками лимона і кропом. Все це доготавливают при 180 градусах ще сім хвилин. Подають рибу з бурим рисом і вареними овочами. Курячий жульєн в булочці

Розглянутий нижче рецепт гарний тим, що передбачає використання недорогих і доступних продуктів. По ньому можна швидко приготувати смачну і поживну страву, яка подається дещо нестандартним способом. Щоб зробити такий вечерю, вам знадобиться: 500 г білого курячого м'яса. 2 середні цибулини. 300 г свіжих печериць. 200 мл свіжих вершків. 200 г будь-якого сиру. 6 булочок. Сіль і олію.

Попередньо вимиті і дрібно нарізані гриби обсмажують в підігрітому рослинному жирі. Як тільки печериці почнуть трохи підрум'янюватися, до них додають шматочки курятини і сіль. Через кілька хвилин вміст сковорідки заливають свіжими вершками і недовго протушивают під кришкою. Одержаний курячий жульєн з грибами і цибулею викладають всередину булочок, з яких заздалегідь видалили м'якуш. Зверху все це посипають сирної стружкою. Наповнені булочки обережно виставляють на деко і відправляють в працюючу духовку. Запікають їх при середній температурі не довше десяти хвилин. Як правило, цього часу достатньо, щоб сир встиг розплавитися і злегка зарум'яниться.


banner14

Категория: Еда и напитки

Вечеря за 30 хвилин: швидкі і смачні рецепти


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.