Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Європейські салати: рецепти з фото


Опубликованно 07.05.2018 06:06

Європейські салати: рецепти з фото

Європейська кухня дуже колоритна і різноманітна. У ній тісно переплелися кулінарні традиції представників багатьох національностей. Особливе місце в харчуванні людей, що живуть на цьому континенті, займають салати. Широкий асортимент подібних страв обумовлений тягою до використання натуральних продуктів і великою кількістю соусів. У сьогоднішній публікації ми розглянемо декілька цікавих рецептів європейських салатів. З рисом і червоним перцем

Це цікаве і в міру ситне блюдо було придумано болгарськими кухарями. Незважаючи на те що в його складі є не так багато інгредієнтів, воно виходить напрочуд смачним і яскравим. Для його приготування вам буде потрібно: 150 г рису. 100 г солодкого болгарського перцю (червоного). 250 г зеленого горошку. 25 мл 3%-го оцту. Сіль і ароматні спеції (за смаком).

Це один з найпростіших рецептів салатів європейської кухні. Починати процес його відтворення бажано з варіння рису. Як тільки крупа буде готова, її охолоджують і з'єднують з смужками болгарського перцю і зеленим горошком. Все це приправляють сіллю, спеціями і оцтом і обережно змішують. З яблуками і печерицями

Цей рецепт був запозичений у бельгійських кулінарів. Зроблене за нього страва являє собою надзвичайно вдалу комбінацію фруктів, овочів і грибів. Щоб побалувати своїх рідних незвичайним європейським салатом, вам знадобиться: 250 г хорошого сиру. 150 р яблук. По 125 г печериць і апельсинів. 5 солодких перців. 10 г гірчиці. 500 г натурального йогурту. 50 г меду. 25 г свіжого лимонного соку. Апельсинова цедра.

В глибокому салатнику з'єднують шматочки болгарського перцю, часточки яблук і порізаний кубиками сир. Туди ж додають апельсини і термічно оброблені гриби. Готову страву поливають заправкою, зробленої з йогурту, меду, гірчиці, соку лимона і цитрусової цедри. З картоплею і оселедцем

Любителям солененькой рибки можна порадити звернути особливу увагу на ще один популярний салат європейської кухні, з фото якого можна буде ознайомитися трохи пізніше. Він придуманий одним з англійських кулінарів і більше відомий під назвою "Пікаділі". Для його створення вам знадобиться: 90 г оселедця малосольною. 50 р ріпчастої цибулі. 200 г картоплі. 2 г гірчиці. 20 мл 3%-го оцту. 15 мл олії.

Помиту картоплю відварюють в мундирах, остуджують, чистять, ріжуть сантиметровими кружечками і викладають у глибокий салатник. У нього ж відправляють тоненькі цибульні кільця і скибочки оселедця. Вийшло блюдо заправляють соусом, що складається з гірчиці, оцту та олії. З бринзою та овочами

Цей рецепт салату європейської кухні, з фото якого можна буде ознайомитися в даній публікації, запозичений у жителів сонячної Греції. Він цікавий тим, що передбачає використання великого асортименту овочів, завдяки чому ця страва виходить не тільки смачним, але і надзвичайно корисним. Щоб повторити його на власній кухні, вам знадобиться: 200 г в міру солоної бринзи. 200 г чорних маслин. Зубок часнику. Цибулина. 2 стиглих томатів. Свіжий огірок. 2 солодких перцю. 1 ст. л. виноградного оцту. 70 мл оливкової олії. 1 ч. л. рідкого меду. Орегано і базилік.

Вимиті і обсушені овочі при необхідності звільняють від насіння, нарізають часточками і складають у глибоку салатницю. В неї додають цибульні півкільця, роздавлений часник і маслини. Все це поливають соусом, виготовленою з оливкової олії, виноградного оцту, меду, орегано і базиліка, а потім посипають кубиками бринзу. З картоплею і гірчичною заправкою

Любителям простий і ситної їжі напевно сподобається цей поживний європейський салат, фото якого буде опубліковано трохи нижче. Його рецепт був придуманий австрійськими господинями і до цих пір користується величезною популярністю на своїй історичній батьківщині. Щоб зробити подібне блюдо, вам потрібно: 500 р картоплі (переважно дрібної). 150 мл яловичого бульйону. 3 ст. л. винного оцту (бажано білого). 2 ст. л. оливкової олії. 1 ч. л. в міру гострої гірчиці. 1 ст. л. цукрової пудри. По 3 ст. л. подрібненого червоного і зеленого лука. Сіль.

Вимитий і почищену картоплю нарізують кружальцями і відварюють до готовності. Як тільки він розм'якшиться, його, не остуджуючи, викладають в миску з маринадом, зробленим з винного оцту, гірчиці, цукру, солі, оливкового масла і яловичого бульйону. Не раніше ніж через півгодини страву посипають рубаним червоним і зеленим цибулею і ставлять на стіл. З авокадо і горбушею

Цей цікавий салат європейської кухні напевно сподобається любителям морепродуктів. Завдяки відмінним смаковим якостям і естетичного вигляду він оптимально підходить і для сімейного обіду, і для урочистої вечері. Щоб його приготувати, вам знадобиться: 200 г макаронних виробів. Авокадо. 300 г помідорів чері. 100 г горбуші (консервованої). 100 г маслин. По 3 ст. л. соку лимона і оливкової олії. Сіль і ароматні спеції (за смаком).

Макарони відварюють у киплячій воді, відкидають на друшляк і заправляють частиною наявного оливкової олії. Потім їх поміщають в салатник і з'єднують з розім'ятої горбушею, маслинами і скибочками авокадо. Вийшло блюдо підсолюють, приправляють спеціями, збризкують лимонним соком і залишками оливкової олії. З куркою і овочами

Цей легкий європейський салат відрізняється порівняно невисокою енергетичною цінністю і може вважатися дієтичним. Тому від нього не відмовляться навіть ті, хто вважає кожну спожиту калорію. Для створення такої страви вам знадобиться: Куряче філе. 3 помідора. Свіжий огірок. Пучок салатного листя. 3 гілочки петрушки. Оливкова олія. Сіль і прянощі за смаком.

Вимите філе нарізають невеликими шматочками і викладають в прогріту сковороду, завбачливо змащену оливковою олією. М'ясо підсолюють, приправляють і обсмажують до зарум'янювання. Готову курку кладуть на тарілку, завчасно вистелену салатними листям. Туди ж відправляють помиті і порізані овочі. Вийшло блюдо збризкують оливковим маслом і ставлять на стіл. Баграсьон

Цей європейський салат з незвичайною назвою був придуманий французами. Він являє собою комбінацію грибів, овочів, курячого м'яса і макаронних виробів. Все це робить його не тільки дуже смачним, але і дуже поживним. Щоб приготувати його до сімейного вечері, вам знадобиться: 150 г макаронних виробів. 2 яйця. 150 г грибів (маринованих). 200 г червоних стиглих томатів. 200 г свіжого селери. 250 г охолодженого курячого філе. 100 г 20% майонезу. Свіжа петрушка, сіль і ароматні спеції (за смаком).

Помытое куряче філе закладають в каструлю, наповнену водою, і відварюють до готовності. Через двадцять хвилин м'ясо виймають з бульйону, а на його місце засипають макарони. Як тільки вони зваряться, їх відкидають на друшляк, промивають і викладають у салатник. Туди ж відправляють шматочки курячого філе, рубані яйця, гриби, селеру і часточки помідорів. Вийшло блюдо підсолюють, приправляють спеціями і змішують з низькокалорійним майонезом. Перед подачею його декорують петрушкою. Ліонський салат

Цей рецепт став відомий завдяки винахідливості французьких кулінарів. Для його повторення вам потрібно: 500 г печериць. 8 перепелиних яєць. 400 г салату корн. 8 помідорів чері. ? Лимона. 100 р майонезу. Зелена цибуля, кінза кріп. Пісне масло, сіль і сушений тархун.

Вимиті печериці нарізають пластинками і підсмажують в рослинному жирі. Потім їх викладають у салатник. Туди ж додають скибочки варених яєць, половинки помідорів, рвані листя корну і подрібнену зелень. Все це підсолюють і поливають соусом, зробленим з майонезу, соку лимона і сушеного тархуну. Отримане блюдо обережно змішують і подають до обіду.


banner14

Категория: Еда и напитки

Європейські салати: рецепти з фото


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.