Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Рулет з вірменського лаваша: прості і смачні рецепти


Опубликованно 05.05.2018 06:30

Рулет з вірменського лаваша: прості і смачні рецепти

Вірменський лаваш – це прекрасна основа для приготування багатьох страв. З них робляться смачні закуски для святкового столу. Лаваш відкриває для господинь безмежне поле діяльності. Проявивши фантазію, можна придумати свою власну страву. У нашій статті ми хочемо поговорити про те, як приготувати рулети з вірменського лаваша. І які начинки при цьому можна використовувати. Популярність страв з лаваша

На святкових столах все частіше стали з'являтися страви з вірменського лаваша. Популярність їх пояснюється неймовірною простотою приготування і великою різноманітністю можливих начинок. Змінюючи продукти, можна кожного разу отримувати новий смачне блюдо. Залежно від начинки, рулет з вірменського лаваша можна запропонувати не тільки в якості святкового варіанту, але і на кожен день. Таку закуску можна брати з собою на пікніки або подати до вечері або обіду. Крім того, страви з вірменського лаваша виходять дуже ситними. А причиною тому є використання начинок, які в поєднанні з лавашем можуть стати повноцінним стравою, а не тільки закускою. Лаваш з курятиною

Куряче м'ясо підходить для приготування багатьох страв. Рулет з вірменського лаваша з куркою – це смачне і в той же час дуже ситне блюдо, приготування якого не забере у вас багато часу.

Інгредієнти: одне філе курки; два яйця; часник; твердий сир (190 г); майонез (можна використовувати суміш сметани і майонезу).

Куряче філе необхідно відварити, трохи підсолюємо. Після охолодження м'ясо нарізаємо брусочками. Яйця варимо круто, нарізаємо. Подрібнюємо сир на тертці і змішуємо з яйцями. Також можна додати часник. В якості заправки використовуємо майонез або суміш майонезу зі сметаною. Змащуємо цим соусом яєчно-сирну масу. Розкладаємо лист лаваша і кладемо на нього отриману начинку. Зверху знову викладаємо лаваш, на нього кладемо м'ясо. Далі звертаємо рулет і відправляємо його на пару годин в холодильник. Перед подачею закуску акуратно нарізаємо на маленькі порції - міні-рулетики. Сьомга на святковому столі

Рулет з вірменського лаваша з червоною рибою – це прекрасний варіант для торжества. Така закуска є хорошим доповненням до святкового столу.

Інгредієнти: червона риба (120 г); майонез; свіжий огірок; лаваш; червона ікра (30 г); плавлений сир (120 г).

Огірок подрібнюємо на тертці або дрібно нарізаємо. Рибу необхідно теж дрібно нарізати. Плавлений сир відправляємо на кілька хвилин у морозилку. Після з легкістю натираємо його на тертці.

На столі розкладаємо лист лаваша і змащуємо його майонезом. Далі посипаємо його подрібненим сиром. Зверху викладаємо новий лист лаваша і щільно придавлюємо його руками, щоб обидва шару склеїлися. На другий шар викладаємо огірок і червону рибу. Тепер скручуємо рулет. На цьому етапі страву вже готове до вживання. Якщо ви готуєте його заздалегідь, то можна загорнути закуску у фольгу і відправити в холодильник. Перед подачею рулет з вірменського лаваша нарізаємо скибочками і прикрашаємо їх ікрою. Лаваш з сьомгою

Ряд продуктів досить вдало поєднується з лавашем. Саме вони гарні для приготування закусок. Рулет з вірменського лаваша з сьомгою – один з найбільш вдалих варіантів закуски для будь-якого свята. По–перше, закуска неймовірно виглядає апетитно, а по-друге, вона смачна і ситна. Існує безліч варіантів смачних начинок для рулету. Багато з них засновані на використанні сьомги і сиру. Приголомшливе смакове поєднання інгредієнтів нікого не залишить байдужим.

Інгредієнти: сьомга (130 м); лаваш; ковбасний сир (110 г); трохи зеленої цибулі; майонез; листя салату.

Лаваш розгортаємо і змащуємо його поверхню майонезом. Нарізаємо сьомгу маленькими шматочками, а сир натираємо на тертці. Зелену цибулю дрібно шаткуємо. На розкладаємо лаваш натертий сир, сьомгу, цибулю і шматочки листового салату. Потім згортаємо його в щільний рулет і відправляємо на годину в холодильник. Як бачите, рецепт вірменського лаваша з начинкою простий. Перед подачею рулет нарізаємо. Така закуска напевно вам доведеться по душі. Ще один варіант

Начинка з сиру різних видів дуже смачна. А тому вірменський лаваш з сиром – це найпростіший і найпоширеніший варіант страви. Така начинка завжди актуальна і затребувана. До того ж мало знайдеться людей, яким не сподобається смак такої страви.

Інгредієнти: сметана (три ст. л.); лаваш; сир з цвіллю (40 г); твердий сир (40 г); кілька ч. л. плавленого сиру.

Нам знадобляться два листи лаваша. На один з них кладемо сметану і розмазуємо її по всій поверхні. Подрібнюємо сир з цвіллю і розкладаємо його поверх сметани. Такого сиру не потрібно багато, оскільки він має своєрідний і насичений смак.

Другий шматок лаваша намазуємо плавленим сиром. Тепер нам необхідно з'єднати ці два листки один поверх іншого. На верхній шар наносимо натертий твердий сир. Тепер рулет потрібно дуже щільно скрутити, щоб листи лаваша добре прилягали один до одного. Закуску можна на пару годин відправити в холодильник, попередньо загорнувши в харчову плівку. Морепродукти в лаваші

Якщо у вас немає можливості придбати дорогі морепродукти, то на виручку прийдуть крабові палички. З ними теж можна приготувати смачні страви. Рулет з вірменського лаваша з крабовими паличками - бюджетний варіант. Такі палички добре поєднуються з сиром, маринованими грибами та іншими продуктами.

Інгредієнти: лаваш; печериці (мариновані, 125 г); крабові палички (122 м); часник; сир плавлений (120 г); кріп; майонез; петрушка.

Крабові палички попередньо виймаємо з морозилки і розморожуємо. Потім нарізаємо шматочками. Подрібнюємо сир на тертці. В окремій ємності змішуємо майонез з часником. Мариновані гриби нарізаємо пластинками. Зелень миємо й шаткуємо.

Розкладаємо лаваш і змащуємо його сумішшю майонезу з часником. Посипаємо зеленню. Далі викладаємо гриби, крабові палички і натертий сир. Всі продукти необхідно розподілити по поверхні рівномірним шаром. Можна додати ще трохи майонезу. Тепер звертаємо лаваш так, щоб вийшов щільний рулет, який ми обертаємо фольгою. Закуска повинна настоятися в холодильнику не менше сорока хвилин. Перед подачею лаваш слід нарізати порційними шматочками. Рулет з копченою курятиною

Лаваш, мабуть, неможливо нічим зіпсувати. Будь-яка начинка в ньому смачна. Рулет з вірменського лаваша з куркою сподобається абсолютно всім. У ньому дивним чином поєднуються гриби з копченою курятиною і сиром.

Інгредієнти: цибуля; печериці (210 м); м'який сир (120 г); копчений окорочок (120 г); сир твердий (120 г); лаваш.

Цибулю і гриби, обсмажуємо заздалегідь на рослинному маслі. Нарізаємо м'якоть копченого стегенця. Вона дуже м'яка, а тому лаваш виходить ніжним. Подрібнюємо сир на тертці. Лаваш розгортаємо, змащуємо його вершковим сиром.

Рівномірно наносимо шар тертого сиру. Зверху накриваємо новим листом лаваша і притискаємо його руками, щоб обидва шару злиплися. Далі викладаємо гриби і курятину. Тепер необхідно згорнути лаваші в рулет. Робити це потрібно акуратно. Після обертаємо лаваш фольгою і кладемо його в холодильник. Через сорок хвилин закуска готова до вживання. Перед подачею бажано нарізати рулет порційними шматочками. Лаваш з корейською морквою

Існує великий вибір рецептів приготування в домашніх умовах вірменського лаваша з начинкою. Грандіозний вибір дає можливість кожен раз готувати абсолютно нову закуску. Рулет з корейською морквою сподобається любителям пікантних закусок. Морква добре поєднується з багатьма продуктами, в тому числі і з шинкою.

Інгредієнти: лаваш; корейська морква (1/2 склянки); майонез; шинка (170 г); зелень.

Будь-яка закуска з лавашем готується швидко. А рулет з морквою – буквально в лічені хвилини. З лаваша вирізаємо прямокутну основу і змащуємо шаром майонезу. Беремо копчене м'ясо або шинку нарізаємо скибочками. Деякі кулінари рекомендують натирати шинку на тертці, тоді виходить дрібна стружка, яка ідеально підходить для начинки.

Корейську моркву необхідно порізати, оскільки зазвичай вона дуже довга. Викладаємо щільним шаром м'ясо, щоб воно закрило весь лаваш. Таким же однорідним щільним шаром викладаємо моркву. Далі звертаємо лаваш в рулет, ставимо в холодильник загорнутим у фольгу. Закуска з сирною начинкою і зеленню

Пропонуємо дуже простий рецепт приготування в домашніх умовах вірменського лаваша з сирною начинкою. Рулет із зеленню та сиром необхідно запікати в духовці. Завдяки термічній обробці страва набуває зовсім інший смак. Його можна запропонувати в якості повноцінної гарячої їжі. Запечений лаваш з сиром більше нагадує випічку.

Інгредієнти: вершковий сир (дві ст. л.); тонкий лаваш; сіль; сир (180 г); кріп; жовток; болгарський перець; ч. л. вершкового масла; стільки ж кунжуту; часник.

Розкладаємо лист лаваша і змащуємо його плавленим сиром, краще всього кремоподібним. Сир змішуємо з рубаною зеленню і додаємо часник, пропущений через прес. В начинку необхідно за смаком додати трохи солі. Якщо вам попався сухий сир, то можна додати в нього сметану. Тоді маса буде простіше наноситися на лаваш. Викладаємо сирну масу на основу, змащену вершковим сиром. Начинку необхідно рівномірно розподілити по всій поверхні. Болгарський перець нарізаємо кубиками і розкладаємо його на сир. Тепер звертаємо лаваш в щільний рулет. Далі поміщаємо його на деко швом вниз. Для отримання золотистої скоринки лавашу змащуємо поверхню жовтком за допомогою силіконової пензлика, а зверху посипаємо кунжутом. Духовку заздалегідь розігріваємо і запікаємо рулет буквально п'ятнадцять хвилин. Лаваш трохи змінює форму і стає не круглим, а овальним. Але це не настільки важливо, оскільки він не втрачає цілісності та сир не випливає. Зате смак страви виходить відмінний. Готовий лаваш нарізаємо і в гарячому або теплому вигляді подаємо на стіл.

Для того щоб закуска вийшла яскравою та красивою, кулінари рекомендують брати саме червоний болгарський перець. Це додасть барвистість вашій страві. Недорога закуска

Ікра асоціюється зі святковими стравами. На жаль, вона не завжди буває на наших столах. Але можна придумати смачні страви з більш бюджетних продуктів. Рецепт рулету з вірменського лаваша з ікрою мойви дозволяє приготувати з недорогих компонентів смачне і красиве святкове блюдо. Найбільш вдало ікра поєднується з зеленим огірком. Якщо ви любите більш пікантні закуски, то варто додати в блюдо часник.

Інгредієнти: два яйця; ікра мойви (можна брати зі смаком лосося, 120 р); лаваш і огірок.

Перед початком приготування яйця необхідно відварити круто. Після охолодження натираємо їх на тертці. Огірок також подрібнюємо на крупній тертці або нарізаємо тонкими скибочками. Для приготування рулету нам знадобиться два листи лаваша однакового розміру. Розкладаємо один з них на робочій поверхні і змащуємо ікрою мойви. Зверху накриваємо другим листом і щільно притискаємо його руками, щоб не було повітряних просторів. На лаваш викладаємо огірок, яйце і сир. Начинку використовуємо без майонезу, оскільки овоч сам по собі дуже соковитий. Якщо додати ще і соус, то тісто просто розмокне. Звертаємо лаваш в щільний рулет. Далі нарізаємо на порційні шматки або відправляємо на зберігання в холодильник, якщо не плануєте його використовувати відразу. Рулет з консервами

Для приготування смачного рулету не обов'язково купувати дорогу червону рибу, можна приготувати хорошу закуску, використавши рибні консерви. Причому в якості начинки можна вибрати будь-яку рибу, яка подобається вам по смаку (це може бути сайра або сардина і т. д.). Для начинки також будемо використовувати пекінську капусту, яйця, сир і часник. Усі ці компоненти добре поєднуються один з одним.

Інгредієнти: кілька яєць; часник; лаваш; один сирок плавлений; пекінська капуста (150 г); майонез; консервована горбуша; сайра; тріска або тунець.

Подрібнюємо На дрібній тертці плавлений сирок і відварені яйця. У чашці змішуємо пропущений через прес часник з майонезом. Пекінську капусту дрібно шаткуємо. Виймаємо рибу з банки і розминаємо її виделкою в тарілці.

Тепер переходимо до формування рулету. Розкладаємо лаваш, на нього викладаємо частину пекінської капусти і плавлений сир. Зверху накриваємо другим листом лаваша і придавлюємо його руками, щоб обидві заготовки склеїлися. Викладаємо рибні консерви, залишки пекінської капусти і подрібнені яйця. Тепер звертаємо щільний рулет, загортаємо у фольгу і відправляємо в холодильник. Грибна закуска з овочами

Її можна подати не тільки в свято, але і використовувати в якості страви на кожен день, а все завдяки невисокій вартості продуктів для начинки.

Інгредієнти: лаваш; огірок; помідор; майонез; петрушка; печериці (170 г); рослинна олія; твердий сир (60 г).

Займемося приготуванням начинки. Нарізаємо кубиками помідор і огірок, зелень петрушки подрібнюємо. Перемішуємо інгредієнти. Сир натираємо на тертці. Що стосується грибів, то їх необхідно нарізати пластинами і обсмажити на рослинній олії до готовності. Печериці готуються дуже швидко, тому вам не знадобиться витрачати багато часу.

Розкладаємо лист лавашу, змащуємо його майонезом і викладаємо зелень з овочами. Далі розкладаємо по всій поверхні печериці. Потім посипаємо лаваш тертим сиром і звертаємо його в рулет. Закуска «а-ля лазанья»

Смачний рулет, який нагадує лазанью, можна приготувати швидко і без зайвих клопотів.

Інгредієнти: лаваш; куряче м'ясо (480 м); цибуля; томати (сім штук); спеції; гриби, обсмажені з цибулею; масло вершкове (95 г); літр молока; борошно (чотири ст. л.); сир (120 г).

На одній сковороді злегка обсмажуємо цибулю, помідори і зелень. На інший смажимо курятину, додавши одну нарізану цибулину. Для цієї страви приготуємо соус бешамель.

На повільному вогні розтоплюємо масло і додаємо в нього борошно, не перестаючи заважати. Потім поступово вливаємо літр молока, масу уварюють до стану сметани.

На деко, рясно змащений олією, викладаємо лаваш. Його поверхня змащуємо приготованим соусом. Рівними шарами викладаємо половину курятини, частину овочевої начинки. Накриваємо продукти другим листом лаваша. Його також змащуємо соусом і викладаємо другу частину продуктів і гриби. Зверху посипаємо натертий сир. Далі звертаємо рулет, рясно поливаємо його соусом і відправляємо в духовку на двадцять хвилин. Ситний рулет

Шинка хороша для приготування багатьох страв. Секрет її успіху полягає в тому, що вона чудово поєднується з багатьма продуктами. Дуже часто вона стає основою для приготування закусок. Рулет з вірменського лаваша з шинкою є не тільки смачним, але і ситним блюдом.

Інгредієнти: плавлений сир; лаваш; майонез; листя зеленого салату (п'ять штук); помідор; огірок; шинка (130 м); спеції; зелень.

Плавлений сирок подрібнюємо на тертці і змішуємо його з майонезом. У результаті виходить м'яка маса. Половинку начинки наносимо на лист лаваша. Додаємо в разі потреби перець і сіль. Далі в один шар викладаємо листя салату. Зверху кладемо шинку, нарізану тоненькими скибочками. Накриваємо лаваш з начинкою другим шматком лаваша. На нього також наносимо сирну масу. Зелень, огірки і помідори нарізаємо дрібно і викладаємо поверх сиру. Лаваш звертаємо в рулет, запакувавши в фольгу. Далі закуску необхідно на годину покласти в холодильник. Страву подаємо на стіл, нарізавши порційними шматочками. Замість післямови

Рецепти рулетів не дарма користуються популярністю у господинь. Швидкість приготування і безліч начинок – все це робить страви з лаваша дуже смачними і різноманітними. А тому їх можна регулярно готувати для урочистостей і свят. Але не менш гарні вони і в якості закусок для пікніків і на кожен день. Тим більше що приготування багатьох страв займає зовсім мало часу. Сподіваємося, що рецепти вірменського лаваша з начинками вам знадобляться.


banner14

Категория: Еда и напитки

Рулет з вірменського лаваша: прості і смачні рецепти


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.