Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Ситно, смачно, красиво: закусочний торт "Княжий"


Опубликованно 05.05.2018 05:15

Ситно, смачно, красиво: закусочний торт

При першому погляді на список інгредієнтів, які потрібні для приготування закусочного торта «Княжий», стає зрозуміло, що в підсумку вийде повноцінне друге блюдо. І справді, завдяки фаршу і різних овочів він виходить досить ситним. Готується, звичайно, складніше, ніж звичайна закуска, але витрачений час себе виправдовує повною мірою. Передмова

Таке блюдо готується в кілька етапів. В даній ми розглянемо рецепт, за допомогою якого буде простіше зрозуміти технологію приготування закуски. Перший етап увазі приготування своєрідних млинців – вони стануть основою даної страви. Другим кроком буде виготовлення начинки і підготовка продуктів для прикраси верхівки, а третім – збірка всіх отриманих інгредієнтів і запікання в духовій шафі. Отже, представляємо вашій увазі покроковий рецепт закусочного торта «Княжий». Крок № 1. Створення двох видів тіста для млинців

Спочатку необхідно підготувати 2 варіанти сумішей, які в подальшому будуть служити основою для млинців. Тісто під номером «один» готується з наступних продуктів: 0.3 кг фаршу; стакан вершків або молока; пара яєць; невеликий пучок зеленої цибулі; пара столових ложок рослинного масла; борошно – кількість визначається на око, так, щоб тісто вийшло такої ж консистенції, як для млинців; кубик бульйону, сіль, перець, соєвий соус – за смаком.

Також для закусочного торта «Княжий» потрібно приготувати тісто, що складається з таких інгредієнтів: 0.2 кг кабачків (натерти на тертці); пара яєць; невеликий пучок зеленої цибулі; склянка молока або вершків; пара столових ложок рослинного масла; борошно – у такій же кількості, як в попередньому варіанті, щоб вийшло тісто, як на млинці; спеції, перець, сіль і соєвий соус – за смаком.

Інгредієнти в обох випадках потрібно змішати в посуді. Додаючи борошно, довести тісто до того стану, якого зазвичай домагаються, готуючи млинці. З кожної маси випекти за три млинчика. Якщо хочеться, щоб вони вийшли товщі, необхідно збільшити кількість інгредієнтів. Основа для торта готова, тепер саме час приступити до приготування начинки. Крок №2. Приготування начинки і прикраси для верхівки закусочного торта «Княжий»

Начинка знадобиться для того, щоб змастити млинці. Вона укладається тонким шаром. Але якщо для приготування тіста використовувалося більшу кількість продуктів, число інгредієнтів в цьому списку теж потрібно буде збільшити. Начинка готується з: грибів (0.5 кг); лука (2 голівки); за смаком додається сіль, перець і спеції.

Для приготування начинки необхідно всього лише обсмажити гриби з цибулею на сковороді до повної готовності. Поки вони смажаться, можна підготувати продукти для прикраси верхівки торта. Це, звичайно, не обов'язково, але для святкового столу було б ідеальним варіантом. Потрібно 100 г сиру твердого сорту натерти на тертці, а оливки або залишити в цілому вигляді або нарізати кільцями. Також знадобиться сметана. Коли все буде готово, слід приступати до самого відповідального кроку – складання торта. Крок №3. Останній етап в рецепті закусочного торта «Княжий» – збірка і запікання

Збирати всі підготовлені продукти необхідно на тій посуді, яку можна буде поставити в духовку. Першим шаром йде кабачковий млинець, потім гриби, потім сир і м'ясний млинець. Таким чином торт формується до тих пір, поки продукти не закінчаться. Верхівку закуски необхідно змастити сметаною і розкласти оливки, потім додати ще трохи сметани і посипати сиром. Закусочний торт «Княжий» випікають в духовій шафі при температурі близько 200 градусів протягом 10-15 хвилин. Про готовність страви можна судити по появі легкого рум'янцю на закуску. Після вилучення з духовки торт відразу подають на стіл і їдять в гарячому вигляді.

Таке блюдо можна прикрашати будь-яким способом, який подобається. Не обов'язково брати строго тільки сметану, оливки та сир. З закусочним тортом добре поєднуватимуться свіжі овочі, наприклад, огірки і помідори, редиска і болгарський перець, а також для прикраси відмінно підійде зелень – листя петрушки або кінзи. Тільки всі ці продукти необхідно викладати на верхівку страви після вилучення з духовки. Також сметану можна замінити майонезом, оливки – маслинами, і так далі. Рекомендується не відмовлятися від сиру і посипати ним страву перед тим, як ставити в духовку. Приготований за такого кулінарного рецепту торт «Княжий» сподобається і дорослим, і дітям. Він напевно стане традиційною закускою до всіх свят!


banner14

Категория: Еда и напитки

Ситно, смачно, красиво: закусочний торт "Княжий"


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.