Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Салат з крабами і авокадо: найкращі рецепти


Опубликованно 30.04.2018 14:09

Салат з крабами і авокадо: найкращі рецепти

Натуральний краб володіє високою харчовою цінністю при відносно низькій калорійності. У 100 грамах м'яса цього представника ракоподібних міститься всього 84 ккал. Краб вважається справжнім делікатесом. Особливо цінним є м'ясо ніг, клешнею, а також ділянки їх з'єднання з тілом. Воно має приємними смаковими якостями і характеризується багатим хімічним складом. Нижче представлені цікаві рецепти салату з крабами і авокадо. Але для початку необхідно розібратися, в якому вигляді вживається м'ясо і як його правильно підготувати. Як приготувати краба?

У їжу вживається м'ясо ракоподібних, пройшло термічну обробку. Означає, що для салату з крабами і авокадо цього представника водної стихії потрібно буде попередньо зварити в киплячій та підсоленій воді. Як це зробити правильно, описано покрокової інструкції: В першу чергу краб опускається в холодну воду на 1 годину, після чого його панцир потрібно буде добре почистити щіткою. На плиті у великій каструлі нагріти воду. Як тільки вона закипить, її необхідно посолити з розрахунку 3 столові ложки на 2 літри води. За бажанням у воду можна додати лавровий лист, запашний перець, сушений кріп. У каструлю з киплячою водою опустити краба. Після закипання варити його 15-20 хвилин в залежності від розміру (1-1,5 кг). Звареного краба викласти на тарілку. Остудити. Розкрити панцир краба і витягти з нього коричневе м'ясо. Після цього розколоти щипцями ноги і клішні і дістати з них біле м'ясо. Його якраз і рекомендується використовувати для приготування салату з натурального краба з авокадо.

Панцир можна ретельно помити, висушити і використовувати його в якості тарілки для подачі страв. Рецепт салату з натуральним крабом і авокадо

Таке блюдо, безсумнівно, стане головним на святковому столі. Звичайно, в тому випадку, якщо при приготуванні салату буде використовуватися натуральне м'ясо. Ніколи не купуйте імітацію крабів. Таким продуктом можна тільки зіпсувати смак салату. Досить зварити клешні краба, охолодити їх і отримати біле м'ясо (200 г). Далі готувати салат слід у такій послідовності: У глибоку миску викласти нарізане тонкими смужками м'ясо краба. Авокадо, помідори (2 шт) та огірок нарізати кубиками. У салат додається консервована кукурудза. Оливкова масло (2 ст. ложки) змішується з соком половини лимона, щіпка цукру, солі і чорного перцю. Всі інгредієнти салату перемішуються між собою і заправляють соусом. Салат з м'ясом краба, авокадо і огірком

Таке блюдо не тільки виходить дуже смачним, але і завдяки ефектній подачі дуже красиво виглядає на столі. В рецепті салату з крабів і авокадо в якості додаткового інгредієнта використовується огірок, завдяки якому смак стає більш освіжаючим.

Покрокове приготування полягає в наступному: Авокадо розрізається на 2 частини, з середини виймається кісточка, після чого м'якоть нарізати кубиками і викладається всередину кулінарного кільця. Огірок нарізати тонкими кружечками. Його також слід викласти всередину кулінарного кільця зверху на авокадо. Попередньо витягнуте з клешнею звареного краба м'ясо (200 г) викладається аналогічним способом. Зверху салат поливається соусом з оливкової олії і лимонного соку з додаванням солі і спецій. Готову страву прикрашається дрібно нарізаною зеленою цибулею. Салат з крабів з мусом з авокадо

Представлене нижче страва має ніжний і делікатний смак. Авокадо в салаті з крабами подається у вигляді мусу, що робить його ще і дуже красивим, а не тільки смачним.

Приготування страви полягає у виконанні наступних кроків: М'якоть авокадо подрібнюється в блендері з лимонним соком, сіллю і перцем. Отриманий мус викладається на тарілку всередину кулінарного кільця. Салат айсберг (20 г) подрібнюється руками, змішується зі сметаною (2 ст. ложки) і викладається у форму наступним шаром. Помідори очищаються від шкірки і насіннєвий частини і нарізати кубиками. Їх також слід викласти в кільце. Зверху розподіляється м'ясо краба (100 г). Готову страву прикрашають червоною ікрою. Крабовий салат з авокадо і манго

Ця страва обов'язково сподобається всім любителям екзотичних закусок. А в тому, що салат з натурального краба з авокадо має незвичайний смак, можна не сумніватися.

При приготуванні страви спочатку готується крабове м'ясо (450 г). Його треба витягти з попередньо зварених клешнею, а потім з'єднати зі спеціями. Для цього м'ясо перекладається в невелику миску і змішується з подрібненої кінзою (1 ст. ложка) і листям м'яти, меленим перцем, цибулею-шалотом, оливковою олією (2 ст. ложки) і лимонним соком (1 ст. ложка).

В окремому посуді скибочки манго і авокадо також змішуються з кінзою, оливковою олією (1 ст. ложка) і соком лимона (1 ч. ложка).

На салатні листя при подачі викладаються спочатку манго, авокадо, а потім крабове м'ясо. Салат з крабами, грейпфрутом, креветками та авокадо

Для цієї страви підійде як зварене, так і консервоване м'ясо. А ось креветки (12 шт.) доведеться попередньо відварити в підсоленій воді протягом 3 хвилин. Для салату потрібно почистити і розрізати на 3 частини. У теж час грейпфрут очищається від шкірки і тонкої гіркою плівки, а авокадо нарізати скибочками.

Всі інгредієнти викладаються на листя салату. Після цього їх потрібно обережно перемішати між собою. Салат з крабами, авокадо, креветками і грейпфрутом заправляється оливковою олією і соком лимона. Також можна використовувати грейпфрутовий сік, видавлений із збережених очищених часточок (3 шт).


banner14

Категория: Еда и напитки

Салат з крабами і авокадо: найкращі рецепти


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.