Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Смачні рецепти в мультиварці. Що приготувати в мультиварці


Опубликованно 21.04.2018 16:48

Смачні рецепти в мультиварці. Що приготувати в мультиварці

Сучасна кухонна техніка міцно входить в кожен дім, полегшуючи працю господинь і заощаджуючи час. У їх число входить і мультиварка. Вона дозволяє готувати не тільки набагато швидше, але і корисніше. При готуванні майже не використовується рослинна олія, страви готуються у власному соку, що робить їх зручнішими.

За допомогою мультиварки можна приготувати як перші, так і другі страви. Не винятком стали і десерти. Але якщо ви тільки придбали її і не знаєте, що приготувати в мультиварці, пропонуємо вашій увазі кілька перевірених рецептів.

Солянка з копченою куркою

Список продуктів: Яловичина – триста грам. Куряча грудка - триста грам. Свинина – триста грам. Мариновані огірки - три штуки. Цибуля – дві головки. Лимон – одна штука. Томат – п'ять столових ложок. Морква – дві штуки. Оливки – одна баночка. Оливкова олія – півсклянки. Огірковий розсіл – один стакан. Мелений перець – половина чайної ложки. Сіль – одна столова ложка. Лавровий лист – три штуки. Свіжий кріп – один пучок. Готуємо солянку

Одним із смачних рецептів в мультиварці є солянка. Вона складається з кількох видів м'яса і тому виходить дуже наваристою і ситної. Процес приготування необхідно розпочати з того, що м'якоть свинини і яловичини добре промити і обсушити паперовими рушниками. Порізати на невеликі кубики. Копчену курячу грудку потрібно також порізати, але на менші шматочки.

Моркву очистити від шкірки, помити і пропустити через крупну тертку. Промитий лимон нарізати тоненькими кружальцями. Мариновані огірки натерти через дрібну тертку. Ріпчасту цибулю відокремити від лушпиння і нашаткувати дрібними кубиками. Свіжу чисту зелень кропу порубати. Всі інгредієнти для смачного рецепта в мультиварці підготовлені.

Тепер можна приступити до приготування солянки. У чашу мультиварки необхідно налити оливкову олію. Включити режим «Випічка» і через три-чотири хвилини помістити в чашу подрібнену цибулю. Пасерувати цибулю до злегка золотистого кольору, після чого викласти в чашу мультиварки натерту на тертці моркву. Обсмажувати ще чотири хвилини.

Тепер підійшла черга порізаної м'якоті яловичини і свинини, які потрібно обсмажувати протягом п'ятнадцяти-двадцяти хвилин, постійно помішуючи. Потім покласти в чашу мультиварки шматочки копченої курячої грудки, натерті на тертці мариновані огірки, оливки і нарізаний кружечками лимон. Томат розмішати з розсолом і також налити в чашу мультиварки. Далі потрібно налити воду. Кількість її залежить від того, наскільки густий ви хочете зварити суп.

Залишилося додати сіль, лавровий лист, нарубану зелень кропу і мелений чорний перець. Добре перемішати всі інгредієнти для солянки. Закрити кришку і поставити режим «Суп», таймер виставити на одну годину п'ятнадцять хвилин. Після завершення часу включити ще хвилин на п'ятнадцять режим підігріву. Приготувати солянку швидко і смачно в мультиварці зовсім не складно. До того ж економиться багато часу. М'ясо по-французьки в мультиварці

М'ясо майже завжди присутній в раціоні харчування людини. Щоб якось зменшити шкоду від кількості жиру, його готують на пару або тушкують в духовці. Але багато хто не знає, що приготувати в мультиварці можна навіть свинину, яка виходить практично дієтичним блюдом.

Необхідні продукти: М'якоть свинини – дев'ятсот грамів. Сир – триста грам. Помідори – чотири штуки. Майонез – п'ять-сім столових ложок. Сіль – одна чайна ложка. Перець мелений – половина чайної ложки.

Готуємо м'ясо

Смачних рецептів в мультиварці існує велика кількість. Скористаємося одним з них і приготуємо м'ясо по-французьки. Добре вимиту і обсушену м'якоть свинини потрібно порізати на невеликі шматочки і покласти в миску. Зверху посипати чорним меленим перцем, посолити, додати майонез і ретельно перемішати. Залишити хвилин на десять-п'ятнадцять.

Чашу мультиварки злегка змастити олією і викласти в неї шматочки м'яса. Розрівнявши його, зверху помістити шар чистих, нарізаних тонкими кружальцями помідорів. Поверх шару м'яса і томатів потрібно рівномірно посипати натертий на тертці сир. Закрити щільно кришкою і поставити режим «Випічка». Час на таймері встановити п'ятдесят хвилин.

Після закінчення необхідного часу приготоване смачне м'ясо в мультиварці розкласти порційно по тарілках. При подачі на стіл прикрасити дрібно нарубаною зеленню кропу. Як гарнір добре підійде запечену картоплю і свіжі овочі. Плов на вечерю в мультиварці

Пропонуємо приготувати на вечерю для всієї родини плов з яловичиною. Це досить ситне і не дуже жирне блюдо.

Необхідні інгредієнти: М'ясо яловичини – чотириста грамів. Морква – триста грам. Рис – чотириста грамів. Цибуля – триста грам. Часник – одна велика головка. Гострий перець – одна штука. Олія соняшникова – половина склянки. Цукор – одна чайна ложка. Суміш спецій – за смаком. Сіль – одна столова ложка. Приготування плову в мультиварці

Почати необхідно з того, що поступово підготувати всі інгредієнти, що входять до складу страви. М'ясо яловичини вимити, обсушити і порізати на шматочки розміром близько двох-трьох сантиметрів. Моркву очистити від шкірки, використовуючи спеціальний ніж, промити її і подрібнити соломкою. Ріпчасту цибулю відокремити від лушпиння, помити, а потім порізати досить великими кубиками.

Задати мультиварці режим «Смаження», налити в чашу масло і сильно нагріти його. Першими в каструлю помістити шматочки яловичини обсмажити їх. Потім додати подрібнену цибулю, а потім і моркву, нарізану соломкою. Посипати ложкою цукру, від цього моркву при приготуванні стане золотистого яскравого кольору.

Тепер підійшла черга приправи на ваш смак. Це може бути куркума, паприка, суміші перців або спеціальні спеції для плову. Все залежить від ваших смакових пристрастей. Посолити і добре перемішати всі інгредієнти. Зверху рівномірно розкладіть добре промитий довгий рис. Посередині потрібно помістити головку цілого часнику і один гострий перець. Закип'ятити воду і залити крутим окропом рис, максимум на півтора сантиметра. Відразу потрібно закрити кришку.

Задати режим «Плов» і встановити таймер на тридцять хвилин. Після завершення процесу приготування обов'язково потрібно залишити плов в режимі підігріву ще на двадцять п'ять хвилин. Потім необхідно вийняти часник і перець. Розкласти плов з яловичиною порційно на плоскі тарілки, прикрасити свіжою зеленню і подати приготований в мультиварці смачну вечерю на стіл. Гарбуз в мультиварці

Гарбуз корисно включати в раціон харчування, так як вона дуже багата вітамінами, білками, мікроелементами. Для того, щоб при приготуванні зберегти всі ці багатства помаранчевого овоча, ідеально підходить мультиварка.

Необхідний склад інгредієнтів: Гарбуз – вісімсот грамів. Ізюм – один стакан. Яблука – шість штук. Масло – тридцять грамів. Арахіс – половина склянки. Цукор – три столові ложки. Кориця – одна чайна ложка. Сіль – щіпка. Вода – двісті п'ятдесят мілілітрів. Готуємо гарбуз з фруктами

Згідно з даними смачним рецептом в мультиварці, гарбуз необхідно порізати на шматочки в півтора-два сантиметри, не більше, і розкласти по дну мультиварки. У центр чаші покласти шматочок вершкового масла. Вимиті яблука з віддаленої серцевиною також порізати на шматочки і викласти на шар гарбуза. Промитий ізюм висипати зверху. Потім посипати цукром і корицею. Посолити і залити водою.

Закрити кришкою і поставити режим «Випічка». Час виставити шістдесят хвилин. Після закінчення необхідного часу приготовлена смачна гарбуз в мультиварці може подаватися до столу. Розкласти по піалах, зверху посипати порізаною ножем арахісом. Приготовлена таким способом гарбуз добре поєднується зі сметаною.


banner14

Категория: Еда и напитки

Смачні рецепти в мультиварці. Що приготувати в мультиварці


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.