Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Рулетики з сьомги з вершковим сиром - швидка і смачна закуска


Опубликованно 19.04.2018 04:00

Рулетики з сьомги з вершковим сиром - швидка і смачна закуска

Якщо гості на порозі і готувати немає часу, то рулетики з сьомгою обов'язково виручать господиню. Гості будуть ситі і задоволені. Також це чудове блюдо для тих, хто дотримується здорового способу життя та дієтичного харчування.

Надзвичайно популярний рецепт рулетиків з сьомги з вершковим сиром. Це блюдо люблять не тільки в Росії, але і в скандинавських країнах. Це пов'язано і з винятковою користю риби. Сьомга містить омега-3, ця жирна кислота сприяє нормалізації процесу травлення і обміну речовин. Також сьомга багата мелатоніном, який допомагає оновлювати клітини організму.

Рулетики з сирною начинкою

В цей рулетик входить ніжний вершковий сир, завдяки якому закуска виходить легкою, ніжною і просто тане на язиці.

Для приготування рулетиків з сьомги з вершковим сиром знадобляться інгредієнти: сьомга слабкого засолу – 300-350 м; кілька зубчиків часнику (в рецепті використано 4 зубчики); сир вершковий (підійде і сирний) – 200-230 г; лимон; один огірок середнього розміру.

Калорійність страви становить менше 200 кілокалорій, якщо використовувати нежирний сир.

Готуються рулетики з сьомги з вершковим сиром наступним чином: використовувати варто гострий ніж, якщо є, то ніж для риби; дістати сьомгу, нарізати великими однаковими шматками, досить тонкими для того, щоб було зручно згортати рулети; огірок ретельно вимити і нарізати маленькими кубиками або тонкою соломкою; очистити головку часнику, відокремити кілька зубчиків і очистити від лушпиння, помістити в часникодавку і видавити або дрібно нарізати; дістати сир і додати в нього часник і огірок; перемішати начинку до однорідної маси; викласти сирну масу на скибочки сьомги рівними частинами; сир розподілити по всій довжині шматочків сьомги; згорнути рулетики з сьомги з вершковим сиром.

Прикрашають страву шматочками лимона. Можна полити сьомгу лимонним соком. Перед подаванням страву можна трохи охолодити. Рулетики з лаваша

Таку закуску приготувати ще простіше, так як не потрібно нарізати акуратними шматочками рибу. В середньому на приготування декількох порцій йде 10-15 хвилин. При цьому смак приголомшливий і дуже свіжий!

Для рулетиків з лаваша і сьомги з вершковим сиром знадобляться: лаваш (можна купити готовий, можна приготувати самостійно) – 1 упаковка; сир м'який – 250 г; кріп – пучок; сьомга – 350 р.

Рецепт по кроках: розкласти лаваш на столі, відрізати шматок потрібного розміру; підготувати зелень: намити і покришити; сьомгу нарізати акуратними тоненькими скибочками, попередньо вийняти кістки; змішати в мисці зелень і м'який сир; отриману суміш викласти на лаваш і розподілити рівним шаром, зверху укласти скибочки сьомги; загорнути в щільний рулон; нарізати однаковими середніми рулетиками.

На фото рулетики з сьомги з вершковим сиром, загорнуті в лаваш. Рулетики з цукіні

Пікантні і низькокалорійні рулетики порадують гостей і домочадців. А приготувати їх не складе особливої праці.

Готуємо продукти: цукіні – 2 невеликі штуки; сьомга холодного копчення – 100 г; вершковий сир – 200 г; оливкова олія – 2-3 столові ложки; сіль та інші спеції за смаком.

Рецепт: цукіні ретельно вимити і нарізати поздовжніми скибочками, зручними для того, щоб їх скручувати; обваляти шматочки в невеликій кількості оливкової олії, приправленого спеціями; рибу нарізати тонкою соломкою; намазати цукіні шаром вершкового сиру; зверху викласти сьомгу; акуратно закрутити смужки цукіні в невеликі роли.

Зверху рулетики можна посипати нарізаним кропом. Рулетики зі шпинатом

Ще один незвичайний рецепт популярних рулетиків з сьомги з вершковим сиром.

Інгредієнти: яйця – 3 штуки; сьомга копчена – 260 г; приправа до смаку; шпинат (заморожений або свіжий) – 60 г; сир вершковий або сирний – 250 г; кріп за смаком; каперси – 3 столові ложки; базилік за смаком; цедра цитрусового, краще лимона; половина лимона.

Рецепт: Включити духовку для нагрівання. Температуру виставити 175 градусів за Цельсієм. Шпинат вимити, скласти в каструлю і додати воду, довести до кипіння, після чого варити близько двох хвилин. Після цього воду потрібно злити і шпинат залити крижаною водою. Додати в блендер яєчний жовток, шпинат, базилік. Посолити і перемішати у блендері. Маса повинна бути однорідною. Білки збити, після чого додати з блендера суміш. Білки при цьому не повинні просісти. Отриману суміш викласти на деко і запікати в духовці протягом 15 хвилин і остудити. На запечений лист викласти вершковий сир, каперси, цедру, кріп і зверху укласти тонко нарізану скибочками рибку. Згорнути рулет, нарізати.


banner14

Категория: Еда и напитки

Рулетики з сьомги з вершковим сиром - швидка і смачна закуска


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.