Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Салат "Адмірал" з червоною рибою: рецепт з фото


Опубликованно 08.04.2018 01:45

Салат

Салат «Адмірал» вже давно встиг стати класикою. Блюдо завоювало популярність завдяки своєму вишуканому смаку. І якщо спочатку до складу закуски обов'язково входили морепродукти, сьогодні салат готують і з м'ясом. У статті ми розглянемо найбільш цікаві рецепти страви. Отже, з чим готують даний салат? Які морепродукти можна використовувати? Відповіді на ці питання цікаві багатьом господиням. Салат «Адмірал»: рецепт з фото, рекомендації щодо приготування

Це досить популярне блюдо, яке славиться вишуканим смаком. Традиційно в якості основного компонента господині використовують кальмари. Салат «Адмірал» передбачає застосування наступних продуктів: 400 г кальмарів; груша середніх розмірів; морква мариновані огірки (1-2 шт.); ріпчаста цибуля; чотири яйця; кілька креветок (для декору); майонез, свіжа зелень, спеції за смаком.

Спочатку відварюємо морепродукти в підсоленій воді. Креветки очищаємо, а м'ясо кальмара ріжемо тонкою соломкою.

Цибулю, попередньо відварену і очищену моркву й огірки потрібно нарізати на невеликі кубики. Також подрібнюємо грушу, яку потім збризкуємо лимонним соком (щоб не потемніла).

Яйця відварюємо, відокремлюємо жовтки від білків і тремо на дрібній тертці (не змішуємо). Салат викладаємо шарами. Спочатку йде м'ясо кальмара, яке потрібно змастити майонезом, потім моркву (її також приправляють соусом). Потім викладаємо грушу, ще один шар кальмарів і маринованих огірків, після чого наносимо майонез ще раз. Зверху салат посипаємо тертими яєчними білками, а потім жовтками. Ще раз змащуємо все соусом. Прикрашаємо Салат креветками (за бажанням), гілочками кропу і петрушки. Салат «Адмірал»: рецепт з червоною рибою і авокадо

Як відомо, багатьом людям не подобаються кальмари, які традиційно мають бути присутніми у складі страви. Саме тому кухарі часто готують салат «Адмірал» з сьомгою. Рецепт з фото — це те, що шукають багато господинь. Для початку розглянемо список потрібних продуктів: 200 г філе червоної риби; стиглий плід авокадо середніх розмірів; півбанки консервованої кукурудзи; дві скибочки батона або білого хліба; дві столові ложки майонезу; спеції, сушені трави.

Салат «Адмірал» з червоною рибою подобається практично всім, так і готується швидко. Рибне філе потрібно нарізати на невеликі шматочки. Авокадо чистимо від шкірки, видаляємо кісточки, ріжемо на шматочки і скроплюємо лимонним соком (так м'якоть плоду не потемніє). Хліб ріжемо на невеликі шматочки і підсмажуємо на сковороді (можна додати трохи рослинного масла) — повинні вийти сухі, золотисті грінки, які потім потрібно посипати сухими травами. З кукурудзи зливаємо рідину, після чого зерна змішуємо з майонезом. Викладаємо шари у такій послідовності: червона риба – шматочки авокадо – кукурудза з майонезом. Зверху прикрашаємо салат грінками. Ось і все, блюдо готове до подачі. Варіація салату з сьомгою і двома сортами сиру

Салат «Адмірал» з сьомгою можна приготувати, використовуючи й інші інгредієнти — вийде нітрохи не гірше. Ось перелік потрібних продуктів: 200 г слабосоленої сьомги; половина склянки рису; 100 г вершкового сиру (ідеально підійде «Філадельфія»); 100 г твердого сиру (не обов'язково брати занадто солоний сорт); свіжа зелень, спеції.

Спочатку потрібно натерти твердий сир на дрібній тертці. Рис зварити, процідити, промити водою і остудити. Філе червоної риби ріжемо невеликими шматочками. Салат викладаємо шарами в такій послідовності: частина філе сьомги – варений рис – м'який вершковий сир – друга частина рибного філе – тертий сир. Блюдо краще потримати в холодильнику протягом кількох годин, а після цього подавати до столу. Як приготувати «Адмірал» з креветками?

Салат «Адмірал» традиційно готують з морепродуктів. І не менш популярною є закуска з креветками, для приготування якої вам знадобляться: половинка качана пекінської капусти; 0,5 кг заморожених креветок; 200 г філе форелі (слабосоленої); свіжий огірок середніх розмірів; 200 г консервованого ананаса; 100 г сиру (краще брати твердий, не дуже солоний сорт); майонез; трохи лимонного соку; зелень.

Креветки відварити і очистити. Огірок, сир і ананаси (при необхідності) ріжемо на невеликі кубики. Капусту шаткуємо, збризкуємо лимонним соком. Тепер можна змішати всі інгредієнти, заправивши майонезом, додавши потрібну кількість солі та інших спецій. Зверху салат прикрашають зеленню і креветками. «Адмірал» з крабовими паличками: як готувати?

Крабові палички також часто використовуються в якості основного інгредієнта цієї закуски. Ось список продуктів, які знадобляться для того, щоб приготувати салат «Адмірал»: 0,5 кг крабових паличок; три курячих яйця; 80 г рису; 450 г свіжих огірків; 250 г консервованої кукурудзи; пачка майонезу; пучок зеленої цибулі; сіль, спеції.

Зібрали потрібні інгредієнти? Можна починати готування. Рекомендації з приготування салату з крабовими паличками Яйця відварюємо, очищаємо від шкаралупи, ріжемо на дрібні кубики. Рис добре промиваємо водою, відварюємо, після чого проціджуємо і залишаємо остигати. Крабові палички потрібно нарізати невеликими кільцями. Огірки також ріжемо на дрібні кубики. Подрібнюємо зелень цибулі. У великій ємності змішуємо кукурудзу, огірки, крабові палички, яйця, ? зеленого цибулі, заправляємо все майонезом.

Салат готовий до вживання. Зверху його потрібно прикрасити нарубаним цибулею або кільцями з огірка. «Адмірал» з куркою: список продуктів, схема приготування

Не всім подобаються ті або інші морепродукти, та й не завжди є можливість їх дістати. Саме тому багато господинь в якості основного компонента використовують куряче м'ясо, готуючи салат «Адмірал». Рецепт передбачає використання таких продуктів: куряча грудка; дві морквини середніх розмірів; два яйця; невеликий буряк; 200 г твердого сиру; зелена цибуля; майонез для заправки, спеції.

Буряк і моркву відварюємо (окремо), остуджуємо і чистимо. Овочі натираємо на крупній тертці. Також вам знадобляться відварені очищені яйця (їх ріжемо невеликими кубиками). Відварюємо куряче м'ясо або запікаємо в духовці. Твердий сир потрібно натерти на дрібній тертці, а зелень цибулі дрібно порубати.

Салат викладають шарами: спочатку курка, потім зелень, яку потрібно змастити майонезом. Шар цибулі покриваємо яйцями і тертим сиром, після чого знову наносимо соус. Далі йде шар вареної моркви, майонез, а після цього буряк. Буряк змащуємо соусом. Салат готовий, але його краще потримати в холодильнику хоча б кілька годин (а краще всю ніч). Відгуки свідчать про те, що це блюдо володіє ніжним смаком, а тому доведеться по душі кожному члену сім'ї. Варіація страви з куркою і зеленим салатом

Насправді, курка є досить популярним інгредієнтом для різних закусок. І якщо цей продукт вам подобається, то варто розглянути наступну версію салату «Адмірал». Рецепт з фото, покрокової інструкцією вам обов'язково знадобиться.

Для початку варто розібратися з переліком потрібних продуктів. Ось їх список: два курячих філе середніх розмірів; три невеликих яблука; п'ять листочків зеленого салату Айсберг; 250 р копченого сиру; 150 г волоських горіхів; спеції, майонез для заправки.

Спочатку потрібно приготувати куряче м'ясо — грудку можна відварити в підсоленій воді або запекти в духовці. Її потрібно нарізати на невеликі кубики. Яблука ретельно миємо, очищаємо від шкірки і кісточок всередині, подрібнюємо. Листя салату потрібно також порізати, але не дуже дрібно. Волоські горіхи очистити від шкірки або злегка підсмажуємо на сковорідці, подрібнюємо. Всі інгредієнти змішати, а перед подачею додати тертий сир і заправити все майонезом. В якості прикраси можна використовувати зерна граната і кружечки вареної моркви. М'ясний «Адмірал»: правила приготування, список потрібних продуктів

Ось ще один цікавий рецепт цього салату, який, правда, передбачає використання яловичини в якості основного компонента. Салат виходить не тільки смачним, але і дуже ситним. Ось список потрібних продуктів: 400 г яловичини; 70 г волоських горіхів; морква середніх розмірів; банку консервованого горошку; консервовані печериці (приблизно 200 г); два зубчики часнику; пучок зеленої цибулі; перець червоний і чорний (мелений), спеції, майонез і кетчуп.

Підготувавши всі продукти, можна приступати до приготування святкової страви: Яловиче м'ясо запікаємо або відварюємо у воді, додавши трохи солі. Після того, як яловичина охолоне, ріжемо її на дрібні шматочки. Морква також потрібно відварити і подрібнити, додати до м'яса. Горошок потрібно відкинути на друшляк, злегка промити водою, просушити і висипати в ємність з іншими інгредієнтами. Якщо ви придбали вже нарізані гриби, з них потрібно злити рідину. Якщо ж печериці були законсервовані цілком, то потрібно дрібно нарізати і злегка віджати для того, щоб позбутися від зайвої рідини. Горіхи подрібнюємо в блендері і висипаємо в салат. Тепер можна приступати до приготування соусу. Для цього змішуємо майонез, кетчуп, пропущений через прес часник, червоний і чорний перець, інші спеції за смаком. Заправляємо Салат, всі інгредієнти ретельно перемішуємо.

Тепер блюдо цілком готове до подачі. Потрібно лише перекласти салат на святкову тарілку, прикрасити вареною морквою, зеленню, зернами граната. Яловичина і горіхи роблять смак салату вельми цікавим.

Зрозуміло, це далеко не всі можливі рецепти. З інгредієнтами завжди можна поекспериментувати — керуйтеся власним смаком і не забувайте про оздоблення салатів.


banner14

Категория: Еда и напитки

Салат "Адмірал" з червоною рибою: рецепт з фото


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.