Смачні салати з карбонатом
Опубликованно 06.04.2018 13:48
Карбонат – це тонкий край м'яса без жирових прошарків. Салати з карбонатом (рецепти представлені в цій статті) - це ситне і смачне блюдо, яке підійде не тільки для свят, але і на кожен день. Як правильно вибрати карбонат?
Перед тим як приготувати смачний салат з карбонатом, необхідно вибрати якісне м'ясо. Розглянемо докладніше, як це зробити: Так як карбонат виготовляється зі свинячої вирізки, то на упаковці повинна бути вказана маркування – вищий або 1 сорт м'яса. Колір повинен бути рівномірним і світло-рожевим. М'ясо не повинно бути сухим, а в упаковці має бути рідина. Термін зберігання відкритої упаковки становить не більше п'яти днів (у холодильнику).
Салат з карбонатом і огірком
Для приготування необхідно запастися наступними продуктами: карбонат – близько 200 г; одна банка консервованого горошку; один свіжий огірок; два яйця; невелика цибулина; зубчик часнику; майонез.
Салат з карбонатом розкладають шарами, де кожен рядок змащують майонезом. Шари викладаються так: М'ясо, яке порізане дрібними кубиками. Дрібно порізану цибулю. Свіжий огірок, порізаний дрібними кубиками. Яєчний білок, натертий на крупній тертці. Зверху - подрібнений часник. Подрібнені жовтки. Консервований зелений горошок.
Салат з карбонатом (рецепт)
Знадобляться такі продукти: варена картопля – пара штук; карбонат – 100 г; половина банки кукурудзи; одна маленька цибулина; пара варених яєць; зелень; майонез.
Салат з карбонатом укладають у салатницю шарами і змащують майонезом. Шари: Варену картоплю труть на крупній тертці. Карбонат, порізану дрібними кубиками. Дрібно подрібнену ріпчасту цибулю. Варені яйця, потерті на крупній тертці. Зверху прикрасити зеленню. Майонез можна замінити сметаною. Салат з рисом
Для приготування цього салату необхідно підготувати наступні інгредієнти: карбонат – 150 г; рис – не більше 100 г; половина банки консервованого горошку; зелена цибуля; майонез.
В першу чергу рис відварюють в підсоленій воді. Дрібно шаткуємо цибулю і карбонат. Всі інгредієнти змішують і заправляють майонезом. Простий салат з карбонатом готовий.
Салат з помідорами
Потрібно підготувати: свіжі (великі) печериці – 4 шт.; карбонат – 100 г; невелику цибулину; твердий сир – 100 грам; пару варених яєць; свіжі помідори – дві штуки; майонез.
Салат з карбонатом укладають шарами і промащують майонезом в такій послідовності: Карбонат шаткують дрібними кубиками. Печериці, обсмажені з цибулею. Варені яйця, потерті на крупній тертці. Натертий на дрібній тертці сир. Порізані дрібними кубиками свіжі помідори. Гарячий салат
Цей салат подають на стіл відразу після приготування. Продукти: карбонат – 200 г; половина банки консервованого горошку; пара варених картоплин; зелена цибуля; пара варених яєць; сирний соус – 2 ст. л.
Приготування: Карбонат шаткують тоненькою соломкою і обсмажують до золотистої скоринки. Варену картоплю нарізують соломкою і укладають на блюдо у формі сонечка. Зверху викладають обсмажений карбонат. Варені яйця розрізають на шість частин і укладають на блюдо. Зверху посипають дрібно шинкованою зеленою цибулею. В середину блюда укладають соус. Зверху салат посипають консервованим зеленим горошком.
Для приготування сирного соусу знадобиться: твердий сир (100 г), молоко (150 мл), одна їдальня ложка борошна, сл. масло (50 г), бульйон (150 мл).
Важливо знати: для приготування соусу можна використовувати овочевий або м'ясний бульйон.
У розігріту сковороду викладають половину вершкового масла і розтоплюють його. Далі висипають борошно і ретельно перемішують. Борошно з маслом знаходяться на маленькому вогні не більше двох хвилин. Потроху вливають тепле молоко, а потім - теплий бульйон. Коли вливають, ретельно заважають, щоб не було грудочок. Ставлять на плиту сковорідку і доводять до кипіння. На маленькому вогні варять соус близько п'яти хвилин. Додають тертий сир і проварюють до повного його розчинення. У готовий соус додають духмяний перець і решту вершкове масло. Якщо соус вийшов дуже густий, його розбавляють бульйоном. Салат з болгарським перцем
Знадобиться: карбонат – 150 г; 100 грам твердого сиру; свіжий огірок; один болгарський перець; одне варене яйце; майонез.
Всі інгредієнти ріжуть тонкою соломкою. Змішують і заправляють майонезом. За бажанням можна додатково посолити блюдо. Салат із стручкової квасолі і груш
Для приготування знадобляться такі інгредієнти: квасоля - не більше 200 м; карбонат – 100 г; одна груша; по одній ст. л. сметани та майонезу; кунжут, сіль, мелений перець за смаком.
Близько п'яти хвилин в пароварці квасолю відварюють. Ріжуть соломкою карбонат і грушу. Всі інгредієнти викладають на блюдо і заправляють соусом. Зверху салат посипають кунжутом і меленим перцем.
Для соусу сметану змішують + майонез + сіль + часник.
Смачний і незвичайний салат готовий.
Салат з ананасом
Для даного салату використовується свіжий або консервований ананас. Необхідні інгредієнти: одна банка консервованої кукурудзи; не більше 300 г карбонату; ананас – 100 г; чотири варених яйця; майонез.
Для приготування салату карбонат нарізають дрібною соломкою і додаємо кукурудзу. Сирі й варені яйця ріжуть дрібними кубиками і додають до карбонату. Всі інгредієнти змішують, заправляють майонезом і за бажанням солять. Легкий салат з пекінської капустою
Знадобляться: невелика пекінська капуста; карбонат - не більше 300 г; три варених яйця; майонез (краще брати легкий).
Для приготування салату пекінську капусту ріжуть дрібною соломкою або рвуть невеликими шматочками. Карбонат ріжеться довгою соломкою. Яйця ріжуть на шість частин. Всі інгредієнти укладають у салатницю і заправляють майонезом.
У даній статті розглянуті салати з карбонатом (рецепти з фото), які з легкістю може приготувати будь-яка господиня.
Категория: Еда и напитки