Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Найдорожчий шоколад у світі і його рейтинг


Опубликованно 15.03.2018 23:14

Найдорожчий шоколад у світі і його рейтинг

У світі є багато чого, що може вразити і здивувати. Не багато хто вірить в ті чи інші речі, але є дійсно неймовірні. Всі знають, що ціну виправдовує якість. Можливо, інгредієнт є екзотичним або важкодоступним. Але мова піде про простому десерті - шоколаді, який доступний кожному і не є вишуканим блюдом на пару тисяч доларів. Найдорожче ласощі

На цьому фото найдорожчий шоколад у світі, який коштує більше двох тисяч доларів. Хто б міг подумати, що можна винайти шоколад з вартістю як 50 гр. золота. Настільки дорога і вишукана річ продається лише на замовлення і не проживає на світі довше години (її з'їдають відразу).

Він такий цінний, що вважається найдорожчим шоколадом в світі, і його рейтинг - 1-е місце на нашій планеті. На даний момент ніхто не зміг перевершити досягнення цього шоколатьє.

Який шоколад найдорожчий у світі і хто його творець? Таким генієм і майстром в шоколадному справі є Фріц Книпшильдт. За своє творіння він виставив ціну в 2600 $ (145 600 рублів) за половину кілограма. Вся суть полягає в особливому інгредієнті - трюфелі. Одним з найдорожчих продуктів на планеті є трюфель.

Творець цього ласощі вже встиг потрапити в книгу рекордів Гіннесса. На даний момент найдорожчим шоколадом у світі за своїм складом і смаком є шоколад Фріца. Завдяки незвичайному поєднанню двох інгредієнтів він отримав всесвітню славу. Найдорожчий у світі шоколад від Madeleine названий La Madeline au Truffe. Як і коли його їсти?

У натуральних і незвичайних продуктів зазвичай термін придатності кілька днів. Всі інгредієнти ретельно підбирають і розсортовують кращі з кращих. Кожен виріб робиться вручну. Часто використовують вершки або інший швидкопсувний інгредієнт. В таких умовах продукт повинен бути з'їдений або відразу, або максимум пару днів.

Найдорожчий шоколад у світі варто їсти повільно, потроху відкушувати і прожовувати кожен шматочок, щоб відчути весь смак і незвичність кондитерського виробу.

Великі гурмани і фахівці оцінили настільки незвичайне поєднання смаків дуже високо. Так як вміст упаковки псується швидко і коштує скажених грошей, то робиться на замовлення, щоб не втратити гроші на одній зіпсованої шоколадці, яка коштує 250 $ (14 000 рублів). Про походження солодощі

Всесвітньо відоме ласощі - це шоколад. Ніхто не міг уявити, що зерна какао стануть найдорожчим шоколадом.

Це ласощі бере свій початок у найдавніших народів. Понад 500 років його вживають у різних видах і різними способами. Існує безліч різновидів і поєднань продукту з надзвичайно дивними інгредієнтами. Наприклад, перець або сіль.

500 років тому в племена ацтеків і майя вживалося незвичайне питво. Воно містило в собі перець чилі і масло какао-бобів, які цінувалися як людське життя. Всього сотня зерен какао могла бути обміняна на цілого раба. Напій з какао могли пити тільки жерці, вожді і багатії. Вважалося, що він лікує від хвороб, додає сили, продовжує життя. Вождь Монтесума настільки любив цей "еліксир життя", що випивав до 50 чашок в день.

Популярність в Європі

Після того як Колумб привіз какао в Америку в 1502 році, воно почало потроху поширюватися по світу. Хоча напій зі специфічним смаком ретельно приховувався в країні і вживався лише людьми, які були представниками вищих станів.

У XIX столітті завдяки Франсуа Луї Кайе шоколад придбав свій солодкий смак, тверду форму і більшу популярність. Він зробив шоколад таким, який він є зараз, додавши вперше в нього цукор і молоко (сухе). Також видалив із складу гострий перець чилі. Такий варіант сподобався багатьом. Після Франсуа створив твердий варіант шоколаду. Його почали вживати не тільки дорослі, але і діти. Рейтинг самого дорогого шоколаду. Топ 10

Напевно, тільки фахівці і заможні люди знають про дорогому шоколаді за сотні доларів із золота і трюфелі. Ця інформація дійсно вражає тим, наскільки дорого цінується продукт від кращих шоколатьє.

La Madeline au Truffe - найдорожчий шоколад у світі за своїм складом. Половина кілограма коштує 2600 $ (145 600 рублів). Поки ніхто не зміг побити рекорд Фріца Книпшильдта. Це один з найдорожчих видів шоколаду у світі. Wispa Gold Chocolate від Cadbury - продукт в золотій фользі, покритий шаром їстівного золота. Ціна - 1 628 $ (91 168 рублів). Le Grand Louis XVI від Debauve & Gallais. Виробник був постачальником ще самого Наполеона. Це неймовірно, але факт. Ціна - 900 $ (50 400 рублів). Chocolates with Edible Gold від DeLafee. Виріб виглядає як ювелірний витвір. Поверхня - це найкраще какао з Еквадору, вкраплені їстівні шматочки золота. Ціна - 508 $ (28 448 рублів). Amedei Toscano Black Truffles - це продукт, що складається з найдорожчих компонентів. Для створення однієї коробки шоколаду беруть: 450 кристалів Сваровські, трюфелі, їстівне золото, найкраще шампанське, якісний шоколад. Всього 294 $ (16 464 рубля). The Aficionado's Collection by The House of Grauer. Даний виробник пропонує специфічні цукерки. Кращі листя тютюну входять до складу цих виробів. Їх рекламують як ласощі для любителів сигар і куріння. Ціна - 210 $ (11 760 рублів). Richart. Виробник славиться своїми різновидами солодощів. В асортименті присутні кондитерські вироби з шоколаду зі смаком цитрусових, рослин, квітів, перцю і т. п. Ціна - 120 $ (6 748 рублів). Grand Cru. П'єр Марколіні - шоколатьє, який визнаний самим акуратним кондитером. Його інгредієнти для приготування ретельно змішуються, і весь процес готування проходить на вищому рівні. Свої страви П'єр представляє страви від найкращих кухарів. Свій шоколад Марколіні оцінив у 102 $ (5 712 рубля). Amedei Porcelana by Amedei визнаний кращим темним шоколадом і має за це безліч нагород. Какао вирощується у Венесуелі, це один з кращих і рідкісних сортів. Ціна за плитку - 90 $ (5 040 рублів). Vosges Haut Chocolat. Господиня кондитерської - Катріна Маркофф - стала популярною з-за незвичайних рецептів свого шоколаду. Катерина використовують імбир, корицю, перець, васабі і т. д. у своїх виробах. Середня ціна за упаковку складає 69 $ (3 864 рубля). Користь солодощі

Не багато знають про велику користь шоколаду. З дитинства вчать, що солодке - це завжди шкідливе і небажано для здоров'я.

Але ось найбільші плюси цього продукту. Поліпшення настрою. У процесі вживання продукту виділяється гормон радості - ендорфін. Джерело енергії. Шоколад досить калорійний, він сприяє усуненню втоми. Посилення роботи мозку. Після вживання шоколаду виникає підвищена працездатність. Якісний гіркий шоколад дозволено навіть на дієті. Збуджує. Він є афродизіаком для людей. Корисний для шкіри. Тому використовується в спа-процедури. Шкоду

В основному вся біда з солодким через його надлишку в раціоні. Якщо вживати що-то в великій кількості, то можна заробити хвороби. Після поїдання шоколаду в надлишку починає боліти живіт, може з'явитися зайву вагу, підвищиться цукор в крові і т. д. Як визначити дорогий і якісний продукт?

Всі знають, що хороший продукт коштує дорого. Але це твердження не завжди правильне. Потрібно вміти відрізняти оригінал від підробки. Шоколад не виняток у цьому випадку. Замість якісних інгредієнтів додають різні дешеві замінники. Наприклад, замість какао-масла - рослинна, замість гарного цукру - який-небудь інший, дешевший і т. д.

Ось кілька прикмет хорошого шоколаду: матовий колір всередині (коли шоколад ламається, всередині він повинен бути матовий, темний, ніякого блиску і слідів); аромат (справжній шоколад повинен приємно пахнути); тане добре; цілісна і приємна упаковка (якщо продукт зберігався у невідповідних умовах, то це відіб'ється на упаковці).

Навіть найдорожчий шоколад у світі може бути несмачним. Головні критерії - якість і переваги споживача.


banner14

Категория: Еда и напитки

Найдорожчий шоколад у світі і його рейтинг


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.