Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Ресторан "Воронеж" на Пречистенці: огляд, особливості меню та адреса


Опубликованно 22.01.2018 08:44

Ресторан

Ресторан "Воронеж" на Пречистенці - місце, яке улюблене багатьма жителями Москви і гостями міста. Як правило, його відвідують шанувальники високої кухні і відмінного обслуговування. У своїх відгуках про заклад відвідувачі часто відзначають те, що страви, приготовані його кухарями, мають незвичайні смакові якості.

Отже, які особливості має ресторан "Воронеж" на Пречистенці і що пропонує в своєму меню?Загальна інформація

Цей заклад було відкрито у вересні 2015 року і з моменту своєї появи на світ стало неймовірно популярним серед шанувальників смачної їжі. Його основна спрямованість - приготування воістину смачних і поживних м'ясних страв. Крім м'яса, тут також можуть запропонувати цілий ряд інших страв, які також сподобалися відвідувачам.

Зараз заклад представлено на площі 1000 кв. м, які розташовані на трьох поверхах. В цілому всі зали ресторану "Воронеж" на Пречистенці розраховані на одноразове розміщення 250 персон, що досить непоганий показник.Перші особи закладу

"Воронеж" відноситься до групи ресторанів, власником яких є відомий в Москві людина - Олександр Раппопорт. Паралельно з цим закладом під його керівництвом працюють не менш відомі в російській столиці "Білуга", "Китайська грамота" в Барвисі, "Жеральдін" і "Блек Тай".

Кухнею Воронежа керує талановитий шеф-кухар, який має багаторічну практику - Роман Шубін, а бренд-шефом є Сэбби Кеньон - професійний кулінар з Австралії, відомий в Росії з часів його роботи в ресторані Lesartists. Інтер'єр

Внутрішнє оздоблення ресторану "Воронеж" на Пречистенці створено за проектом команди відомих дизайнерів "Сестри Сундуковы". Раніше ці імениті фахівці розробляли інтер'єри таких відомих закладів столиці, як "Долькабар", "Фреш", "Одеса-мама".

За задумом заклад розділено на три зони, кожна з яких має певне призначення. На першому поверсі величезної будівлі закладу розташовується невелика закусочна, гармонійно поєднана з нехитрою на перший погляд кулінарією. Основний зал ресторану "Воронеж" (Прєчістєнка, 4) розташовується на другому поверсі, а на третьому знаходиться "М'ясний клуб" - раніше окремий заклад, до деякого моменту розташовувалося на Кузнецькому мосту (до 30 червня 2015 року).

"М'ясна лавка"

"М'ясна лавка" - це невелика закусочна, яка знаходиться на першому поверсі комплексного ресторану "Воронеж". Вона оформлена в особливому стилі, що ніяк не поєднується з тим, що використаний при облаштуванні основного залу ресторану. Як відзначають самі відвідувачі в своїх відгуках, дана закусочна оформлена досить яскраво, завдяки чому запам'ятовується надовго. На відміну від основного залу "Воронеж" і "М'ясного клубу", в закусочній є своє власне меню, де представлені більш прості і легкі страви, які можуть собі дозволити багато жителів міста.

В інтер'єрі "М'ясної лавки" переважає поєднання чорного і червоного кольорів, які гармонійно доповнюють один одного. Тут є великий роздатковий стіл, куди відвідувачі можуть підходити і робити замовлення бажаних страв. Розташуватися відвідувачі можуть чорних і червоних стільцях, зроблених в простому стилі, за довгими дерев'яними столами, над якими звисають дрібні світильники на ланцюгах.

В цілому, загальна картина інтер'єру досить оригінальна і подобається відвідувачам.Ресторан

Основний зал закладу знаходиться на другому поверсі. Його інтер'єр виконаний в сучасному стилі лофт. Як зазначають гості "Воронеж", тут можна чудово розслабитися і насолодитися процесом прийому смачної їжі. Відвідувачі ресторану відзначають класичне поєднання червоного, білого і чорного кольорів в інтер'єрі, що надає йому деяку особливість. Крім цього, у відгуках про ресторані "Воронеж" на Пречистенці багато помічають, що приміщення, в якому він розташований, досить світле, що забезпечується завдяки великим вікнам, з яких відкривають прекрасний вид на вулиці Москви.

Гості, які приходять сюди, можуть з великим ступенем комфорту розташуватися в жовтих, сірих і червоних полукреслах, розставлених біля квадратних столів, виконаних з дерева темної породи. Стіни закладу декоровані темними плямами, розкиданими в хаотичному порядку, а на одному з них зображена велика картина. В залі закладу також можна побачити кілька великих зелених кімнатних рослин, які надають інтер'єру якусь свіжість. Крім того, гості, відвідавши "Воронеж", можуть милуватися елегантними світильниками, що представлені дрібними лампами.

Вздовж однієї з стін основного залу закладу розташовується велика барна стійка, виконана з темного дерева. За нею завжди можна зустріти не тільки бармена, а і адміністратора. Біля стійки встановлені високі стільці, на яких відвідувачі ресторану можуть розташуватися в очікуванні замовлених напоїв."М'ясний клуб"

"М'ясний клуб" - це ще одна частина ресторану "Воронеж" на Пречистенці, де пропонується висококласне обслуговування і чудово приготовлена їжа. Тут все влаштовано таким чином, щоб компанії гостей не заважали один одному. Якщо оглянути картину загалом, то вона, скоріше, нагадує класичну бібліотеку, де невеликі шафи розділяють різні зони для гостей.

Тут відвідувачі можуть розташуватися в дорогих шкіряних кріслах, за квадратними столами з дерева благородної породи, декорованими шахової розміткою. У "М'ясному клубі" є велика кількість деталей, які говорять про класичному стилі, що панує тут - до таких елементів можна віднести статуї, картини в дорогих рамах, елегантні торшери, що звисають зі стелі великі люстри, дзеркала, які в залі всюди.

Кухня

У відгуках про "Воронежі" на Пречистенці нерідко говориться про те, що в запропонованому меню є величезний асортимент смачно приготованого м'яса і риби, а також інших страв. Серед відвідувачів особливою популярністю користуються приготовані за фірмовими рецептами стейки, яких у переліку представлено близько 40 видів ("Булава", "Стріплойн", "Квазімодо", "Монтевідео", "Англетер", "Махаон"). Відвідувачі відзначають позитивними коментарями оригінально приготовані спинні ребра, мариновані в апельсинах, варену стейк з грудинки в бульйоні з кінзою, а також оссобуко з телятини на мозковий кісточці. Крім цього, в ресторані приголомшливо готують птицю (котлети з курчати з соусом з білих грибів, котлети з фазана з брусницею, "Строганов" з перепілки з цибулею і білими грибами), а також деякі інші види м'яса (котлети з телятини з тимьяновым соусом, печінка теляти з цибулею конфі, філе оленини з картопляним пюре та білими грибами, пате з кролика з яловичим беконом). Що стосується рибних страв, то їх асортимент також славиться своєю різноманітністю: у "Воронежі" можуть різним чином приготувати ароматну і соковиту осетрину, тріску, краба, лосось, форель, муксуна, а також креветки декількох видів.

Що стосується гарнірів, то до гарячих м'ясних і рибних страв можна підібрати овочі, приготовані на пару або в смаженому вигляді, смачні каші, а також картопляне пюре. У числі перших страв представлено кілька супів (борщ, м'ясна солянка, квасолевий суп-пюре з копченими фрикадельками і кримським трюфелем, щі зі свіжої капусти з мармурової грудинкою, суп-локшина домашня з потрошками).

В даному ресторані не подаються закуски і салати - замість них є широкий вибір овочів, які в деяких випадках об'єднані в суміші або подаються в окремому вигляді.

Про якість продуктів

Всі продукти, які використовуються для приготування страв, представлених в меню ресторану "Воронеж" на Пречистенці, поставляються виключно перевіреними часом і досвідом постачальниками. Як правило, рибу, необхідну для приготування їжі, сюди привозять з Баренцева і Японського моря, а м'ясо закуповують у фермерів з Воронезької області. Що стосується овочів, то вони також поставляються виключно в свіжому вигляді і вирощуються на садових угіддях, розташованих у Краснодарській, Вологодської і Рязанській областях.Бар

Барна карта закладу пропонує величезний асортимент алкогольних напоїв, у числі яких є пиво, горілка, лікер, текіла, самбука, аперитиви, вермути, коньяк і віскі. Крім цього, в окремій карті представлені вина, привезені з різних країн світу, а також шампанське. Також бармени можуть запропонувати великий вибір оригінальних коктейлів, в числі яких представлено чималу кількість як широко відомих всьому світу, так і авторські. Як правило, всі вони робляться на основі різних видів алкоголю ("Космополітен", "Лонг-Айленд айс ті", "Сінгапур Слінг", "Парадайз", "Олександр", "Сангрія").

Що стосується безалкогольних напоїв, то вони також представлені у великому асортименті. Тут є кілька видів лимонадів домашнього приготування (з лічі і калписа, з чорної смородини і фейхоа, з малини з трояндою, імбирний, "Тархун"), морсів, свіжовичавлений сік, негазована вода, а також чай і кава.Організація банкетів

Будь поверхів ресторану "Воронеж" (на Пречистенці) прекрасно підійде в якості майданчика для організації бенкету в честь якого виду урочистості. Зокрема, тут нерідко святкують весілля, дні народження, ювілеї та інші важливі події.

Замовники урочистостей, які зверталися саме в "Воронеж", відзначають те, що в даному закладі працює відмінна і злагоджена команда організаторів, які вміють знайти підхід до кожного клієнта і задовольнити всі його потреби. Для таких випадків ресторан пропонує окреме меню, в якому представлені страви, розраховані на великі компанії.

Що стосується технічного оснащення залів закладу, то в них є сучасне звукове та світлове обладнання, завдяки якому будь-яке свято можна зробити ще більш яскравим.

Ціни

Багато гостей вважають, що ціни в меню ресторану "Воронеж" на Пречистенці встановлені досить прийнятні. Як вони зазначають у своїх коментарях, вартість страв повністю виправдовується якістю продуктів, навколишнім інтер'єром та високоякісним обслуговуванням. Однак, порівняно з іншими закладами подібного типу, фінансова політика в "Воронежі" кілька жорсткіше.

Ось ціни на деякі страви, які представлені в меню, вказані за одну порцію:філе оленини з картопляним пюре, шпинатом і грибами - 1400 руб.;солоні лісові гриби - 550 руб.;підкопчені креветки з фуа-гра, редисом і огірками в соусі Понзі - 720 руб.;стейк "Воронеж-прайм" - 2900 руб.;фланк-стейк - 890 руб.;молода картопля з часником - 390 руб.;цибульна юшка з костромським сиром - 290 руб.;перлова каша з білими грибами і смаженою цибулею - 480 руб.;осетрина, запечена з пюре з кольорової капусти, помідорів конкасе, базиліком і щучої ікрою - 1700 руб.;пельмені "Хамовнические" - 420 крб.

Як показує статистика, середній рахунок на одного клієнта в цьому закладі громадського харчування становить близько 2000-2500 рублів. Даний показник є досить високим навіть для московського закладу, однак це не робить його менш популярним. Більшість гостей відзначають у своїх коментарях, залишених у соціальних мережах, то, що настільки смачного м'яса, як у Воронежі", в столиці більше не скуштувати ніде.Розташування

Знаходиться ресторан "Воронеж" на вулиці Прєчістєнка, 4. Його гості відзначають зручне розташування відносно найважливіших вузлів транспортного сполучення, завдяки яким можна легко добиратися до закладу. Однак, незважаючи на це, більшість гостей воліє під'їжджати до будівлі ресторану на власних легкових автомобілях, які завжди можна залишити на відкритій стоянці, що охороняється, спеціально призначеними працівниками закладу.

Недалеко від даного закладу громадського харчування розташовується станція метро "Кропоткінська", також такі важливі міські об'єкти, як Білі палати, Страховий Дім ТСК, а також будівлю Міністерства оборони РФ.

Точна адреса і телефон ресторану "Воронеж" на Пречистенці можна знайти на офіційному сайті закладу. На його основній сторінці також є карта, де зазначена схема проїзду до місця його розташування.

Режим роботи

Ресторани відкриває для відвідувачів свої двері в будь-який день тижня за єдиним графіком: з 8 годин ранку і до опівночі.

За вказаною на офіційному сайті ресторану "Ворожен" на Пречистенці телефону можна заздалегідь забронювати бажаний столик на потрібному поверсі, що адміністрація рекомендує робити у вихідні дні.


banner14

Категория: Еда и напитки

Ресторан "Воронеж" на Пречистенці: огляд, особливості меню та адреса


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.