Салат з яловичиною, з корейською морквою: варіанти приготування
Опубликованно 16.01.2018 02:53
Салат з яловичини з корейською морквою відмінно підходить і для святкового застілля, і в якості повсякденного страви. Він володіє цікавим смаком, крім того, містить чимало корисних для організму компонентів. Наприклад, до складу морквини входять клітковина і каротин, а м'ясо багате білками. Про те, як приготувати це смачне і поживне блюдо, йдеться в розділах статті.Салат з яловичиною, з корейською морквою і сиром
Для того щоб приготувати таку страву, господині будуть потрібні наступні інгредієнти:
1. 300 грамів яловичини.2. 150 г твердого сиру.3. Яйця (чотири штуки).4. 150 грам корейської моркви.5. Огірок свіжий (дві штуки).6. Сіль.7. Майонез.8. Перець.
Яловичину відварюють у воді з додаванням солі. Дають охолонути. Яйця також потрібно зварити й остудити. Нарізати скибочками. У великій посудині перемішати корейську моркву, яйця. Додати нарізане скибочками м'ясо, сіль і перець, майонез. Перемішати всі інгредієнти і залишити салат на дві години в прохолодному місці. Потім додати нарізаний тонкими скибочками сир і огірок. Ще раз перемішати всі компоненти. Салат з яловичиною, з корейською морквою і з сиром можна подавати на стіл.
Це просте, пікантне і поживне блюдо, яке багатьом подобається. Салат з огірком і зеленню
Щоб приготувати цю страву, потрібні наступні продукти:
1. Варена яловичина (триста грам).2. 100 г корейської моркви.3. Огірок свіжий.
4. Цибулина.5. 10 грам петрушки.
М'ясо відварити. Остудити і тонко нарізати. Огірок помити. Нарізати скибочками. Цибулину очистити. Порізати кільцями. Покласти всі інгредієнти в глибоку тарілку. Додати петрушку, корейську моркву. Змішати всі компоненти. Залишити блюдо настоятися протягом двадцяти хвилин. Салат із корейської моркви з яловичиною і огірком можна подавати на стіл. Варіант гарячого страви
Особливість цього салату – присутність у ньому обсмаженого м'яса. Так як страва досить поживна, його можна подавати на стіл в якості гарячого. Для приготування такого салату з яловичиною і з корейською морквою потрібні такі інгредієнти:
1. М'ясо.2. Моркву по-корейськи.3. Картопля.4. Салат.5. Зелень.6. Огірки солоні.7. Яйця.8. Зелений горошок.9. Соєвий соус.10. Сметана.11. Соняшникова олія.12. Майонез.13. Сіль і перець (за смаком).
Яловичину відварити, нарізати скибочками. Обсмажити на соняшниковій олії.Змішати м'ясо, моркву і нарізану кубиками картоплю в салатниці. Додати соєвий соус, зелень петрушки, посолити і поперчити.
Щоб приготувати заправку для салату, потрібно подрібнити зелений горошок і огірки з допомогою блендера. Змішати їх з зеленню і сметаною. Додати дрібно нарізане яйце, сіль і перець. Отриману заправку покласти в блюдо. Гарячий салат готовий.Рецепт з печерицями
Щоб зробити страву більш оригінальним і цікавим, в нього можна додати який-небудь додатковий інгредієнт. Для приготування салату з яловичиною, з корейською морквою і з печерицями необхідні наступні компоненти:1. 200 грам м'яса.2. 50 г майонезу.3. Печериці (п'ять-шість штук).
4. Морква по-корейськи (200 грам).5. Сіль.
Гриби дрібно нарізають, підсмажують на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії. Відварюють яловичину і остуджують. Потім нарізають скибочками. Всі компоненти кладуть у глибоку салатницю, додають моркву і майонез. Інгредієнти ретельно перемішують, залишають салат настоятися. Блюдо готове.Висновки
Існує безліч різних рецептів салату з яловичиною та корейською морквою. Цю страву можна готувати з грибами, сиром, яйцями, зеленню, свіжими і солоними огірками. Деякі додають в нього інші інгредієнти: картоплю, кукурудзу, буряки. Цей салат є і смачним, і поживним стравою. А головне, він універсальний: відмінно підходить і для свята, і для повсякденного прийому їжі. Страву можна зробити як гарячим, так і холодним. Салат досить простий у приготуванні, він поживний і містить багато вітамінів і корисних для здоров'я речовин.
Категория: Еда и напитки
Салат з яловичиною, з корейською морквою: варіанти приготування