Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Що смачного з'їсти? Легкі і смачні десерти


Опубликованно 15.01.2018 08:05

Що смачного з'їсти? Легкі і смачні десерти

Багато хто з нас не можуть прожити жодного дня без шоколаду, цукерок та інших солодощів. Але оскільки в магазинних десертах міститься певна кількість барвників, підсилювачів смаку і інших штучних добавок, ними не можна зловживати. Прекрасною альтернативою купівельними смакотою можуть стати домашні ласощі, рецепти яких ви знайдете в сьогоднішній статті.Шоколадний пиріг

Цей десерт відрізняється дуже ніжною структурою і приємним ароматом. Звичайно, він не може повністю замінити цукерки і шоколад, але напевно зацікавить любителів домашніх солодощів. Для його приготування вам знадобиться: Стакан хлібопекарського борошна.6 столових ложок какао-порошку.? Склянки цукру.2 чайні ложки розпушувача.? Склянки 2%-ного молока.2 столові ложки рослинної олії.Склянку гарячої води.Чайна ложка ваніліну.Щіпка солі.Вершки або морозиво.

Розібравшись, що смачного з'їсти, слід зрозуміти, як саме це приготувати. В одній посудині з'єднують молоко, ваніль і рослинне масло. В отриману рідину висипають всі сухі компоненти і гарненько перемішують, щоб не було грудочок. Готове тісто викладають у вогнетривку форму і поливають гарячою водою, в яку попередньо розчинили невелика кількість цукру і порошкоподібного какао. Випікають пиріг при 180 градусах протягом тридцяти п'яти хвилин. Подають його в теплому вигляді, декорувавши морозивом або вершками.Пиріжки з м'ясом з листкового тіста

Цей рецепт напевно зацікавить тих, кому подобається несолодка домашня випічка. Приготовані з нього вироби виходять досить поживними і дуже смачними. Їх можна їсти і в гарячому, і в охолодженому вигляді, запиваючи ароматним трав'яним чаєм. Щоб спекти такі пиріжки, вам потрібно: 400 грам бездріжджового листкового тіста.Велика цибулина.400 грам м'ясної вирізки.Столова ложка вершкового масла.Яйце.50 грам білого хліба.Сіль і мелений перець (за смаком).

Вимиту вирізку перекручують через м'ясорубку разом з розмоченим хлібом і обсмаженою цибулею. В одержаний фарш додають сире яйце, сіль і перець. Все хорошенечко вимішують і прибирають в сторону.

Розмерзається тісто розкачують тонким шаром і вирізують з нього кружечки. Кожен з них наповнюють фаршем і формують пиріжки. Отримані вироби викладають на промаслений лист, змащують збитим яйцем і направляють на термообробку. Печуть пиріжки з м'ясом з листкового тіста при двохстах градусах протягом двадцяти п'яти хвилин.Панна-котта

Взагалі, цей десерт можна назвати дієтичним. Але для зниження енергетичної цінності у його склад додають знежирені компоненти. Щоб приготувати таку панна-котту, вам потрібно:300 мілілітрів 10%-них вершків.200 грам полуниці.300 мл знежиреного молока.Пакетик желатину.100 мілілітрів води.Пакетик ваніліну.2 столові ложки цукрозамінника.Свіжа м'ята (для декору).

Цей десерт зацікавить тих, хто не знає, що з'їсти смачного і некалорийного. Він відрізняється простотою, тому його відтворення не викличе труднощів навіть у недосвідчених господинь. Молоко змішують з вершками, підсолоджують цукрозамінником і відправляють на плиту. В прогріту рідину додають ванілін і набряклий желатин, попередньо розведений холодною водою. Все гарненько перемішують, розливають у порціонні стакани і відправляють в морозилку. Через якийсь час готову панна-котту декорують полуницею, перетертої в пюре, і листочками м'яти. Рулет з повидлом

Це один з найбільш легких і смачних десертів. Він готується з простих і бюджетних компонентів, які є в будь передбачливою господині. Для випікання такого рулету вам знадобляться:Склянку цукру.3 яйця.6 столових ложок сухого молока.2 склянки борошна для хліба.? Чайної ложки соди.250 грам повидла.Цукрова пудра (для декору).

Охолоджені яйця з'єднують з солодким піском і інтенсивно збивають міксером. В отриману масу додають борошно, соду і сухе молоко. Все гарненько перемішують, розподіляють по дну дека, застеленого пергаментом, і випікають при ста дев'яноста градусах протягом десяти хвилин.

Подрумянившийся корж тут же перекладають на вологий рушник і згортають в рулет. Через п'ять хвилин його промащують повидлом, надають йому необхідну форму і посипають цукровою пудрою.Кекс з родзинками

Цей ароматний домашній десерт печеться дуже швидко і просто. Тому він стане справжньою знахідкою для тих, кому часто приходять гості. Щоб зробити дуже смачний кекс, вам потрібно:250 грам хлібопекарського борошна.4 яйця.200 грамів вершкового масла.По склянці родзинок і цукру.По дрібці солі і гашеного соди.Рослинний жир (для промазування форми).

Розтоплене, але не гаряче вершкове масло з'єднують з цукром і інтенсивно збивають міксером. В отриману масу додають гашене соду, сіль, яйця, попередньо запарені родзинки і борошно. Готове тісто викладають у змащену форму і відправляють на теплову обробку. Печуть такий кекс при 180 градусах близько шістдесяти хвилин. При необхідності час перебування в духовці продовжують ще на чверть години.Мокко-мус

Цей легкий шоколадний десерт напевно викличе інтерес у тих, хто ще не вирішив, що з'їсти смачного. Він готується буквально за п'ятнадцять хвилин. Для цього вам знадобляться:100 грам шоколаду.2 яйця.30 мілілітрів міцно завареної кави.? Столової ложки цукру.

Розтоплений шоколад змішують з кавою і залишають остуджуватися. Щоб не марнувати час, можна зайнятися яйцями. Їх поділяють на жовтки і білки. Перші злегка збовтують і вводять в шоколадно-кавову суміш. Другі підсолоджують цукром-піском і інтенсивно збивають. Потім їх з'єднують з кавової масою. Готовий мокко-мус розливають в красиві склянки залишають застигати. Кокосові цукерки

Це вишукане ласощі напевно оцінять ті, хто так і не визначився, що з'їсти смачного. У ньому немає ні грама барвників і інших штучних добавок. Тому їм можна сміливо пригощати навіть маленьких ласунів. Для приготування домашніх цукерок вам знадобляться:25 грам вершкового масла.2 столові ложки арахісу.300 грам кокосової стружки.350 г згущеного молока.

Масло розтоплюють, не доводячи до кипіння, і остуджують. Потім його з'єднують зі згущеним молоком і кокосовою стружкою. Все гарненько перемішують і відправляють в холодильник.

Не раніше ніж через півгодини остиглу кокосову масу набирають чайною ложкою, змоченою в чистій воді, в середину поміщають обсмажений арахіс і формують кульки. Готові цукерки прибирають в холодильник і через півгодини подають на стіл.Фруктовий пудинг

Цей легкий і цікавий десерт обов'язково потрапить в кулінарну книгу молодих господинь не знають, що з'їсти смачного. Він готується за порівняно простої технології, а подається тільки в гарячому вигляді. Щоб зробити фруктовий пудинг, вам потрібно:3 персика.3 столові ложки ягідного лікеру.Жовтки від чотирьох яєць.50 грам цукру.Свіжа малина.

Жовтки розтирають з цукром. В отриману масу вливають столову ложку лікеру. Все гарненько перемішують і відправляють на водяну баню. Теплу суміш виливають у форму, на дно якої покладені шматочки персиків, збризнуті двома столовими ложками ягідного лікеру і посипані помитою малиною. Після цього майбутній десерт поміщають в прогріту духовку і через три хвилини подають на стіл. За бажанням лікер можна замінити сиропом від консервованих ягід.


banner14

Категория: Еда и напитки

Що смачного з'їсти? Легкі і смачні десерти


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.