Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Овочі в кисло-солодкому соусі. Рецепти


Опубликованно 10.02.2019 05:45

Овочі в кисло-солодкому соусі. Рецепти

У нашій статті піде мова про те, як приготувати овочі в кисло-солодкому соусі. Ми розглянемо різні цікаві рецепти страви. Вибирайте для себе підходящий варіант страви і готуйте з задоволенням. Перший рецепт приготування овочів

В даному блюді пропонується використовувати заморожені овочі. У них, безумовно, є свої переваги. Вони коштують недорого, швидко готуються і довго зберігаються. Соус для овочів готується просто і швидко. До того ж він відмінно поєднується з котлетами, локшиною і рисом.

Для приготування овочів в кисло-солодкому соусі знадобиться: 1 ст. ложка цукру, соєвого соусу і стільки ж кетчупу; 500 грам заморожених овочів; зубчик часнику; 2 ч. ложки соняшникової олії і стільки ж крохмалю; 1 ч. ложка оцту; щіпка імбиру; 50 мл води.

Приготування страви: Спочатку розморозьте овочі. Далі приготуйте соус. Для цього змішайте в ємності соєвий соус, цукор, воду, кетчуп, оцет, імбир і кукурудзяний крохмаль. Всю суміш ретельно перемішайте до повного розчинення інгредієнтів. В результаті у вас повинна вийти однорідна маса. Після цього розігрійте сковороду. Влийте в неї соняшникову олію. Візьміть часник, очистіть його. Дрібно поріжте овоч і відправте в сковороду. Обсмажте пару хвилин. Далі в сковороду висипте овочі обсмажте на невеликому вогні до м'якого стану або золотистої скоринки. Вилийте в овочі кисло-солодкий соус. Ретельно перемішайте. Протушкувати ще пару хвилин до того моменту, поки соус не загусне. Все блюдо готове. Подавайте до столу. По-китайськи

Зараз розглянемо покрокову інструкцію овочів в кисло-солодкому соусі по-китайськи.

Для приготування знадобиться: 3 зубчики часнику; 300 грам печериці; 2 ст. ложки арахісової, кунжутної олії, соєвого соусу і рисового оцту; качан цвітної капусти; два солодких перцю і стільки ж фіолетового цибулі; морква; 3 см кореня імбиру; три-чотири щіпки цукру; 1 ч. л. кукурудзяного крохмалю.

Приготування страви: Спочатку видаліть у перців плодоніжки і насіння. Наріжте овочі смужками. Очистіть моркву, порізати брусочками. На маленькі суцвіття капусту розділите. Помийте печериці, порізати на пластини. Поріжте півкільцями цибулю. Подрібніть імбир. Порізати на пластини часник. У сотейнику розігрійте арахісове масло. Туди ж відправте імбир, цибуля і часник. Смажте на великому вогні рівно 1 хвилин. В процесі заважайте. Далі в сотейник відправте інші овочі та гриби. Готуйте на сильному вогні близько трьох хвилин. Влийте в сотейник півсклянки води. Тушкуйте на сильному вогні приблизно п'ять хвилин. Додайте в сотейник цукор, соєвий соус, оцет, розведений водою крохмаль. Перемішайте компоненти між собою. Готуйте на великому вогні три хвилини. Перед подачею овочі в кисло-солодкому соусі збризніть кунжутним маслом. Приємного апетиту! Баклажани в соусі

Зараз розповімо, як можна приготувати баклажани в соусі. Таку страву можна подавати до простих гарнірів, наприклад до слабосоленому рісу або картоплі.

Для приготування потрібно: 50 мл соєвого соусу; 3 зубчики часнику; 25 грам імбиру; два баклажана; кілька столових ложок (три-чотири) томатної пасти; яйце; крохмаль (за смаком); ріпчаста цибуля; кунжутна і рослинне масло; щіпка солі; два болгарських перцю; 1 перець чілі; 4 щіпки цукру. Баклажани в кисло-солодкому соусі: рецепт приготування

Далі розповімо, як готуються баклажани. Покроковий рецепт приготування: Спочатку перець помийте, видаліть насіння. Поріжте овоч на шматочки. Почистіть цибулю, промийте. Далі поріжте кубиками. Помийте баклажани, наріжте шматочками. Посоліть їх, перемішайте. Тонкими скибочками порізати перець чилі, імбир і часник. Відправте їх на сковороду. Влийте туди масло. Обсмажте. Після того як сковорідка трохи прогріється, відправте туди цибулю і болгарський перець. Далі влийте соєвий соус, томатну пасту (розведену водою). У сковороду відправте цукор, розведений у воді крохмаль і кунжутне масло. Відокремте жовток від білка. Змішайте в мисці білок, трохи води і крохмаль. Перемішайте між собою компоненти. Відіжміть баклажани, перекладіть в тісто. Перемішайте. Поставте сотейник на вогонь, налийте в нього олію. Надішліть у фритюр баклажани. Викладіть їх на паперову серветку. Після відправте їх до соусу в сковороду. Перемішайте. Готуйте ще п'ять хвилин. Автор: Кіра Ифеевская 6 Листопада, 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Овочі в кисло-солодкому соусі. Рецепти


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.