Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Пиріг з фореллю: рецепт, поради з приготування


Опубликованно 09.02.2019 19:40

Пиріг з фореллю: рецепт, поради з приготування

В арсеналі кожної господині повинен бути рецепт приготування смачного і ситного пирога. Одні люблять вибирати солодкі начинки, а іншим більше до смаку риба або м'ясо. Пропонуємо вам навчитися готувати пиріг з фореллю. Це не тільки дуже смачно, але і корисно. Адже ця риба містить велику кількість вітамінів і мінералів. Не будемо втрачати дорогоцінного часу і приступимо до приготування пирога з фореллю.

Необхідні інгредієнти

В першу чергу нам потрібно перевірити, чи всі продукти для нашої випічки є в будинку. Отже, що нам знадобиться? Процес приготування пирога з фореллю можна розділити на два етапи. Перший – формування тесту, другий – приготування начинки. Для того щоб не витрачати багато часу, пропонуємо взяти вже готове дріжджове тісто. Воно продається майже в кожному продовольчому магазині або «Кулінарії». Таким чином, список продуктів буде виглядати наступним чином: Тісто – 1 кілограм. Можна взяти листкове, вийде теж дуже смачно. Але сьогодні ми вирішили вибрати дріжджове. Форель – 1-2 рибини. Все залежить від розміру продукту, а також від кількості людей, для яких ви будете готувати. Якщо є можливість, то краще всього узяти філе. У такому випадку час приготування значно скоротиться. Ріпчаста цибуля – 1-2 штуки. При необхідності можна обійтися без нього, а використовувати свіжу зелень. Сіль – одна чайна ложка. Можна трохи менше. Перець або інші спеції – за бажанням. Соняшникова олія – одна-дві столові ложки.

Пиріг з фореллю: рецепт

Всі необхідні продукти ми підготували. Тепер можна переходити до приготування дуже смачного пирога з фореллю. Послідовність наших дій буде виглядати наступним чином: Якщо ви купили філе, то просто нарізаємо його на невеликі шматочки. В іншому випадку у риби прибираємо плавники, відрізаємо голову. Видаляємо всі нутрощі і добре промиваємо. Тепер необхідно видалити всі великі кістки і дрібні теж. Нарізаємо на шматочки. Беремо глибоку тарілку і складаємо туди рибу. Додаємо невелику кількість солі і перцю, перемішуємо. Цибулю потрібно почистити і порізати кільцями. На сковороду налийте невелику кількість олії і трохи обсмажте його. Тісто розділіть на дві частини. Одну розкачайте на дошці, посипаною борошном. Деко або спеціальну форму змастіть маслом. Викладіть частину тесту. Тепер шматочки риби. Зверху викладайте кільця цибулі. При необхідності трохи посоліть. Другу половину тіста розкачайте і викладіть зверху. Защипайте краю тесту так, щоб вийшли гарні бортики. Ставимо в нагріту духовку. Час приготування 40-45 хвилин.

Пиріг з фореллю готовий! Запрошуйте до столу ваших близьких і приємного апетиту!

Дріжджовий пиріг з фореллю: секрети приготування

Для того, щоб випічка вийшла соковитою і смачною, пропонуємо вам прислухатися до рекомендацій досвідчених господинь. Отже, зверніть увагу на наступні нюанси: Пиріг з фореллю вийде більш пікантним, якщо в начинку додати сирний сир і мелконарубленную зелень. Можна взяти кріп, петрушку, зелений лук. Готовий пиріг обов'язково змастіть невеликою кількістю вершкового масла і закрийте пергаментним папером, а потім рушником. Деякі господині додають в начинку рис, який попередньо треба зварити. Пиріг виходить більш ситним. Даний виріб дуже смачно як в гарячому, так і в холодному вигляді. Автор: Олена Плотникова 19 Листопада, 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Пиріг з фореллю: рецепт, поради з приготування


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.