Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Свинина в кисло-солодкому соусі в мультиварці: покроковий рецепт з фото


Опубликованно 19.01.2019 22:45

Свинина в кисло-солодкому соусі в мультиварці: покроковий рецепт з фото

Ніжну свинину, приготовану в кисло-солодкому соусі, подають до різних страв. Найбільшою популярністю у гурманів користується поєднання свинячих реберець, тушкованих в кисло-солодкому соусі, і рису. Але найчастіше господині люблять експериментувати і додають свинину до різних іншим кашам. Рецептів створення улюбленого багатьма страви відомо чимало. Сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати свинину в кисло-солодкому соусі в мультиварці.

Один з найбільш простих рецептів

Приготування за цим рецептом свинини в кисло-солодкому соусі господині вважають зовсім нескладним. Для створення страви знадобляться наступні інгредієнти: свиняче філе - 1 кг; цибуля (ріпчаста) - 0,5 шт.; часник чотири часточки; борошно - одна-дві столові ложки; 100 грам цукру; вода - 50 мл; біле вино - 50 мл; 50 мл винного оцту; соус (соєвий) – три столові ложки; томатна паста – дві-три столові ложки; олія (рослинна); спеції, сіль - за смаком.

Про технології

Як приготувати свинину в кисло-солодкому соусі в мультиварці? Діють так: Спочатку свинину миють і нарізають у формі кубиків невеликого розміру. Подрібнюють також цибулю. Часник продавлюють пресом. Чашу мультиварки змащують маслом (рослинним), викладають у неї свинину і накривають кришкою. Готують м'ясо, регулярно перемішуючи блюдо, протягом 15 хв. при використанні режиму «Смаження»/ «Випічка». Потім у чашу мультиварки додають часник, цибулю, борошно, пасту (томатну), біле вино, цукор, оцет (винний), соус (соєвий), воду, спеції і сіль. Далі блюдо знову накривають кришкою і готують протягом однієї години в режимі «Гасіння».

Після закінчення цього часу свинина в кисло-солодкому соусі, фото якої представлено вище, готова. Приємного вечері! Готуємо в мультиварці свинини в кисло-солодкому соусі з овочами

Для створення цієї страви використовують мультиварку і дошку для нарізування. Процес займає близько півгодини. Для приготування однієї порції знадобляться: 200 грам свинячого філе; 100 грам червоного ріпчастої цибулі; 100 г болгарського перцю; 200 грам ананасів; 10 грам крохмалю; 20 грам перцю чилі; 10 грам часнику; 5 грам кунжутного насіння; 70 мл олії (рослинного); 100 мл соусу кисло-солодкого; 50 грамів соєвого соусу; суміш «П'ять перців».

Опис приготування (покроково)

Приготування даного страви починають з підготовки овочів: Болгарський перець і цибулю чистять і подрібнюють. Також подрібнюють часник, перець чилі і ананаси. М'ясо відокремлюють від жиру ножем. Далі свинину нарізають, посипають крохмалем і перемішують. Потім у чашу мультиварки заливають масло (рослинне), і відправляють туди підготовлене м'ясо. Далі кришку мультиварки закривають, і на 15 хвилин включають режим «Обсмажування». М'ясо слід періодично помішувати. Приблизно за п'ять хвилин до закінчення готування, відкривають кришку і додають всі нарізані продукти в чашу. М'ясо обсмажують ще протягом трьох хвилин. Далі в чашу додають соуси, суміш перців, кунжут і готують, не забуваючи перемішати, до кінця встановленого раніше часу.

Для любителів гострих страв

Приготована за цим рецептом свинина в кисло-солодкому соусі з перцем є прекрасним варіантом ідеального обіду або вечері для любителів гострої їжі. Тушковане в мультиварці м'ясо виходить досить гострим, відрізняється незрівнянним смаком. Особлива пікантність частування забезпечується додаванням до нього кориці. За запевненнями господинь, страва приємно здивує будь-якого своїм незрівнянним смаком і ароматом. У складі інгредієнтів

Процес приготування страви займає близько півгодини. Знадобляться: 500 грам свинини; перець чилі – дві штуки; дві столові ложки оцту (яблучного); щіпка кориці; 100 мл води; дві столові ложки соєвого соусу; дві столові ложки цукру; дві столові ложки олії (рослинного); щіпка імбиру (сухого меленого). Технологія приготування

Діють так: Свинину ріжуть на шматочки. Перець чилі нарізають кільцями і видаляють насіння. Далі готують соус: перемішують соєвий соус з яблучним оцтом і цукром. Наливають трохи олії (рослинного) в чашу мультиварки. Розігрівають чашу і обсмажують свинину з відкритою кришкою, використовуючи режим "Смаження" на протязі 10 хвилин до напівготовності, приблизно. Потім додають воду (вона повинна майже повністю покрити м'ясо). Туди ж додають корицю, перець чилі і імбир (сушений). Заливають соус і злегка перемішують. Потім кришку закривають і включають режим "Випічка".

Страва готується на протязі 20 хвилин. Свинина з грибами

Для приготування за цим рецептом свинини в кисло-солодкому соусі в мультиварці використовують: 800 г свинини; 300 г печериць дві головки червоної цибулі; болгарський перець; 150 г китайської капусти; два стебла селери; одну морквину; 50 мл лимонного соку; 30 г імбирного кореня; 50 мл соєвого соусу; дві столові ложки крохмалю; три зубчики часнику; за смаком – перець і сіль; 150 мл м'ясного бульйону; одну столову ложку коричневого цукру.

Для смаження використовується оливкова олія Про спосіб приготування (покроково)

Діють так: М'ясо нарізають невеликими шматочками. Крохмаль розводять соєвим соусом, додають імбир (натертий) і трохи лимонного соку. У цій суміші маринують м'ясо. Гриби і всі овочі нарізають (не дрібно) і обсмажують окремо (деякі господині рекомендують це робити в мультиварці). Потім злегка обсмажують китайську капусту. Далі на дні чаші викладається м'ясо, разом з сумішшю, в якій воно маринувалося, зверху на нього кладуть печериці і всі овочі. Додають бульйон, сіль, цукор і перець. Страва повинна готуватися в режимі "Гасіння" протягом однієї години. Китайська кухня: свинина в кисло-солодкому соусі в мультиварці

Китайську кухню по праву вважають однією з найбільш популярних у світі. Головним секретом її успіху є надзвичайна оригінальність і в той же час геніальна простота. Особливою любов'ю гурманів користуються своєрідні китайські соуси, що зводять з розуму цінителів своїм незвичайним смаком. Далі ми розповімо, як приготувати свинину в кисло-солодкому соусі в мультиварці по-китайськи.

Пропонований рецепт неодмінно сподобається фанатам китайської кухні. В даному блюді відмінно поєднуються солоне і солодке, а приготована в мультиварці в кисло-солодкому соусі свинина виходить дуже апетитною і ніжною. Страва готується на протязі трьох годин.

Основні інгредієнти

У складі продуктів: 1 кг м'якоті свинини; дві столові ложки соєвого соусу; два зубчики часнику; 200 г майонезу; три столові ложки олії (рослинного); один апельсин; щіпка солі; перець чорний мелений - за смаком; одна чайна ложка цукру.

Даної кількості продуктів достатньо для приготування 5-6 порцій страви. Як приготувати страву?

Свинину миють і нарізають шматочками. Для посилення смаку м'ясо рекомендується посолити, додати до нього мелений перець і залишити в холодильнику на всю ніч (або хоча б на дві години). Потім у чашу пристрою наливають масло (рослинне), включають режим "Смажити" хвилин на 20. Після того як олія нагріється, викладають шматки м'яса.

М'ясо обсмажують до появи невеликий скоринки, додають соєвий соус і часник, продавлений в пресі, і все добре перемішують. Тим часом видавлюють сік з апельсина. У разі, якщо апельсин занадто кислий, в ньому розчиняють цукор. Апельсин можна очистити і нарізати кожну з часточок на дрібні шматочки і додати до м'яса.

Страву необхідно регулярно помішувати. Сік апельсина виливають до м'яса, додають майонез і акуратно все перемішують. Далі мультиварку перемикають на "Запікання" або "Гасіння" і встановлюють час — двадцять хвилин. Тим, хто не любить занадто зажареного м'яса, слід додати небагато води (1-2 ст. ложки). Ще один варіант (китайська кухня)

Для приготування чотирьох порцій страви використовують певні продукти. Вам знадобляться: 500 г м'якоті свинини; дві морквини; чотири зубчики часнику; пастернак– 2 шт.; один стакан води; 50 г масла (оливкової); одну столову ложку оцту (3 %); чотири стіл. ложки цукру; 60 г кетчупу; 100 мл апельсинового соку; дві столові ложки крохмалю картопляного; половину чайної ложки імбиру (меленого); 40 г соєвого соусу класичного.

Опис приготування страви

Діють так: Свинину миють і нарізають на шматочки. Мультиварку включають в режим «Випічка», додають масло (рослинне) і обсмажують м'ясо. Моркву і цибулю чистять і промивають водою. Цибулю шаткують у формі півкілець, а моркву натирають на тертці, часник очистити і дрібно рубають, пастернак шаткують кружечками. Додають всі до м'яса і продовжують смажити. Після закінчення дії програми «Випічка» в чашу наливають воду (один стакан) і на одну годину включають режим «Гасіння». Соус готують так: у каструльці перемішують соєвий соус з цукром, кетчупом, оцтом, імбиром, апельсиновим соком. Суміш доводять до кипіння, додають воду і крохмаль, варять при постійному помішуванні до загусання соусу.

Після того як свинина буде готова, її подають на стіл, посипавши подрібненою зеленню. Автор: Іван Гресько 10 Грудня, 2018 0 коментарів Показувати: Нові Нові Популярні Обговорювані

Вийти

:) ;) :( :p :] :o :D :-/ :-$ <3 ? Увійти через соцмережі:

Анонімно ? Ви дійсно хочете видалити цей коментар? Видалити ? Причина скарги Небажана реклама або спам Матеріали сексуального чи порнографічного характеру Дискримінаційні вислови або натуралістичний контент Образи або погрози Повідомити Повідомити Коментувати


banner14

Категория: Еда и напитки

Свинина в кисло-солодкому соусі в мультиварці: покроковий рецепт з фото


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.