Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Котлети з грибами і сиром: рецепти


Опубликованно 17.12.2018 23:25

Котлети з грибами і сиром: рецепти

Вже багатьом набридли звичайні котлети. Тому потрібно робити меню різноманітніше і готувати більш оригінальні м'ясні вироби. Пропонуємо вашій увазі котлети з сиром і грибами. Такі вироби виходять більш оригінальними і смачними. А сирна начинка робить їх ще і соковитими. У нашій статті ми розглянемо кілька рецептів котлет з грибами і сиром. З свинини

Такі м'ясні вироби можна подавати до різних гарнірів, а на святковому столі вони будуть виглядати чудово.

Щоб зробити котлети з грибами і сиром, знадобляться: 200 г грибів; 500 р свинини; 50 г сиру; 2 шматочки білого хліба; панірувальні сухарі; яйце; сіль; 3 зубчики часнику; спеції; 3 цибулини (1 – в начинку, решта – у фарш).

Приготування

Давайте розглянемо етапи приготування: Спочатку почистіть цибулю і дрібно поріжте. Подрібніть часник з допомогою спеціального преса. Покладіть в миску з молоком білий хліб. Залиште його там на десять хвилин, щоб він розмокнув. Пропустіть свинину через м'ясорубку разом з попередньо віджатим хлібом, 2/3 лука (відстала 1/3 піде в начинку) і часником. У отриманий фарш додати сіль, спеції, яйце і перець. Перемішайте компоненти до однорідної маси. Далі отриману суміш надішліть на півгодини в холодильник, щоб вона настоялася. В цей час подрібніть грибочки. Після надішліть на сковороду цибулю, гриби, обсмажте разом до того моменту, поки рідина повністю не випарується. Не забудьте посолити і поперчити. Порізати на скибочки сир. Тепер настав час формувати коржі з фаршу. На кожну викладайте по 1 ложці начинки з грибів і по шматочку сиру. Далі закриваємо начинку фаршем, надаємо виробу форму котлети. Обваляйте отримані вироби в сухарях.

Котлети з грибами і сиром обсмажте з двох сторін під кришкою на середньому вогні. З курки

Розглянемо ще один варіант приготування таких виробів. Їх можна подавати до овочевим гарніром на вечерю. Також курячі котлети з грибами і сиром відмінно поєднуються з соусами. Краще всього для цих цілей підійде вершковий.

Для приготування знадобиться: яйце; сіль; 400 г курячого фаршу; по 50 г лисичок і тертого сиру; 3 столові ложки рослинної олії; зелену цибулю.

Покроковий рецепт котлет з грибами і сиром: Змішайте фарш з сіллю і яйцем. Туди ж додайте подрібнену цибулю. Порізані гриби обсмажте в олії до рум'яності. На тертці натріть сир. З фаршу сформуйте коржі. У середину кожної покладіть сир і гриби. Далі сформуйте котлети.

Надішліть їх в сковороду з розігрітим маслом. Обсмажте до золотистого кольору з двох сторін.

З печерицями в духовці

Зараз розповімо, як зробити котлети з сиром і грибами в духовці. Такі вироби буквально тануть у роті. З процесом готування проблем виникнути не повинно. Для цього рецепта знадобляться такі продукти: 50 г шинки і твердого сиру; 1 столова ложка рослинної олії; спеції; 500 г м'ясного фаршу; 1 яйце; сіль; зелень; 120 г печериць; цибулина; 150 г білого хліба; перець.

Приготування: Спочатку цибулю почистіть, поріжте на дрібні шматочки. З шинки зніміть оболонку. Помийте гриби. Дрібно поріжте печериці, шинку. Порізані компоненти обсмажте на олії. До вже остигнула начинку додайте тертий сир. Далі посоліть компоненти і поперчіть. Можете додати зелень. Змішайте з фаршем яйце, замочений хліб. Посоліть і поперчіть. Зліпити з фаршу коржі. В кожну покладіть грибну начинку і защипайте краю. Обваляйте котлети з грибами і сиром в борошні і викладіть їх на деко.

Далі відправте котлети в духовку. Запікайте до того моменту, поки вони не приготуються. Що потрібно для яловичих котлет і як правильно їх зробити?

Зараз розповімо, як приготувати яловичі котлети, фаршировані грибами. Для цього рецепта знадобиться: 100 мл соняшникової олії; 700 г яловичого фаршу; сіль; 250 г печериць; 2 цибулини; 1 яйце; перець; 4 скибочки білого хліба.

Приготування котлет здійснюється наступним чином: Спочатку підготуйте всі компоненти. У сковороді обсмажте до м'якості 1 цибулину, дрібно порізану. Після туди ж відправте нарізані печериці. Перемішайте продукти і обсмажте до готовності. Замочіть хліб у молоці. Другу цибулину подрібніть. Візьміть велику миску. У неї викладіть фарш, вбийте яйце. Далі додайте сіль, цибуля і перець. Руками замісити фарш. Відіжміть хліб і вмішайте його в фарш. Місіть масу до тих пір, поки вона не стане однорідною консистенція. Остиглі гриби, посоліть і поперчіть. Скачайте кульку з фаршу, прbплюсніть його. У центр отриманого виробу викладіть начинку. Закрийте його і сформуйте котлетки. Виконайте такі ж маніпуляції з рештою фаршем і грибною начинкою. Далі всі м'ясні вироби обваляйте в борошні і відправте на сковороду з розігрітим маслом. Смажте на середньому вогні з двох сторін. Після приготування на час залиште вироби під кришкою, щоб вони підійшли. Невеликий висновок

Тепер ви знаєте, як готувати котлети з грибами і сиром. Ми розглянули різні варіанти приготування цих смачних м'ясних виробів. Вибирайте для себе підходящий і готуйте із задоволенням! Автор: Кіра Ифеевская 5 Грудня, 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Котлети з грибами і сиром: рецепти


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.