Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Лимонний сорбет: способи приготування в домашніх умовах


Опубликованно 05.12.2018 08:45

Лимонний сорбет: способи приготування в домашніх умовах

Лимонний сорбет – десерт, для приготування якого використовуються прості компоненти. Зробити це освіжаючий фруктовий ласощі досить просто. Крім того, ласощі відмінно охолоджує в спекотний літній день. В даній статті розповідається про популярні рецепти такого десерту.

Отже, найпростіший спосіб приготування. До складу ласощів входять: 4 лимона. 250 мілілітрів води. Пісок цукровий - 250 грам.

Як зробити лимонний сорбет за таким рецептом? Потрібно налити 250 мл води в каструлю. З'єднати з цукровим піском. Суміш слід підігрівати на вогні. Масу потрібно тримати на плиті до тих пір, поки вона не стане однорідною. Лимони треба обполоснути, обдати окропом. Зняти шкірку з плодів. Цедру поміщають в сироп і варять до стану кипіння. Потім каструлю слід прибрати з вогню. Залишити масу на десять хвилин, щоб вона охолола. Очищені плоди вичавлюють. Отриману рідину слід очистити від насіння. Сироп проціджують. З'єднують з соком лимона. Інгредієнти потрібно ретельно перемішати. Помістити в посудину і закрити кришкою. Прибрати в морозильну камеру. Кожні півгодини масу слід виймати і розмішувати за допомогою виделки. Лимонний сорбет повинен бути однорідної текстури. Продукт необхідно тримати в морозильній камері близько шести годин. Приготування десерту з м'ятою

До складу ласощів входять: 2 лимона. 300 мілілітрів фільтрованої води. 11 м'ятні листя. Пісок цукровий - 150 грам. Білок яйця.

Лимонний сорбет в домашніх умовах з додаванням м'яти готують так. Плоди потрібно помити, очистити від шкірки. Цедру подрібнюють за допомогою терки. 300 мілілітрів води треба довести до стану кипіння. З'єднати з цукровим піском. Додати шкірку лимона. Коли маса придбає однорідну структуру, її треба зняти з вогню і остудити. З м'якоті плодів вичавлюють сік. Білок яйця слід збити до утворення досить щільної піни. Його з'єднують з остившім сиропом. У цю масу додається сік. Лимонний сорбет слід прибрати в холодильну камеру приблизно на три години. Кожні тридцять хвилин десерт необхідно перемішувати. М'ятні листя обполіскують, очищають і дрібно ріжуть. Їх додають за чверть години до приготування сорбету. Десерт поміщають в вазочки.

Його можна прикрасити часточками або цедрою лимона. Ласощі з додаванням бананів

Для приготування страви потрібно: Лимон (1 штука). 100 грам цукрового піску. 3 банана.

Це ще один популярний варіант приготування лимонного сорбету.

Рецепт в домашніх умовах виглядає таким чином. Банани очистіть від шкірки. Подрібнити за допомогою блендера. З лимона потрібно видавити сік. Його змішують з подрібненими бананами і цукровим піском. Масу необхідно добре розтерти за допомогою блендера. Невелика кількість шкірки лимона натирають і з'єднують з іншими продуктами. Інгредієнти слід ще раз збити. Десерт поміщають у посудину і ставлять в морозильну камеру. Кожні тридцять хвилин його треба виймати і розтирати в блендері. Готове ласощі розкладають у вазочки. Десерт за італійським рецептом

Для нього знадобиться: 130 грам соку лимона. Пісок цукровий (стільки ж). Вода - 1 стакан. 30 грам лікеру лимончелло. Білок яєчний (стільки ж).

В даному розділі розповідається про те, як приготувати лимонний сорбет за рецептом, як в Італії. Блюдо робиться таким чином.

Білок розтирають з допомогою міксера. З'єднують з цукровим піском в кількості 30 грам. Добре збивають. Потім масу необхідно залишити на деякий час. З лимонів видавлюють 130 грам соку. Пропускають його через сито і поміщають у посудину з водою. У цю рідину потрібно додати цукровий пісок в кількості 140 грам, білки і лікер. Інгредієнти ретельно перемішують. Масу поміщають в мороженицю. Прилад потрібно активувати. Приблизно через сорок хвилин лимонний сорбет можна розкладати по вазам. Десерт з додаванням базиліка

До його складу входить: Пісок цукровий в кількості 350 грам. Півкіло лимонів. Базилік в кількості 15 грам.

200 мілілітрів води. Процес приготування

Як зробити лимонний сорбет за таким рецептом? Воду слід помістити в каструлю. З'єднати з цукровим піском. Поставити на вогонь і підігрівати до того моменту, поки суміш не стане однорідною. З лимонів потрібно видавити сік. Базилік слід порубати. Цедру подрібнюють за допомогою терки. З'єднують з сиропом. Потім рідину прибирають з вогню і залишають охолоджуватися. Проціджують її за допомогою сита. З'єднують з соком лимона. Базилік подрібнюють. Його потрібно перемішати з отриманою масою. Десерт поміщають у посудину. Прибирають в морозильну камеру на півтори години. Потім масу слід дістати і перемішати виделкою. Десерт прибирають в холод і тримають до тих пір, поки він повністю не заморозиться. Лимонний сорбет з додаванням лайма

Для приготування страви потрібно: 250 мілілітрів води. Стакан цукрового піску. Сіль – 1 щіпка. 5 лимонів. 2 лайма.

Плоди ополіскують. Поміщають їх в гарячу воду на десять хвилин. Потім фрукти слід обсушити і очистити від шкірки. Столову ложку шкірки лимонів та лаймів кладуть в окрему тарілку. З решти плодів віджимають сік. Воду слід помістити в посудину, з'єднати з цукровим піском. Поставити на вогонь і довести до стану кипіння. Потім сироп, знімають з плити, змішують з шкіркою фруктів. Залишають на десять хвилин. Потім масу проціджують і охолоджують. Її слід з'єднати із соком і сіллю. Компоненти добре перемішують. Поміщають у посудину і ставлять в морозильну камеру на кілька годин. Десерт має повністю охолонути і придбати тверду консистенцію. Тоді його можна дістати і розкласти по вазам. Автор: Олена Климова 12 Серпня, 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Лимонний сорбет: способи приготування в домашніх умовах


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.