Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Курка в гранатовому соусі: приготування в духовці на сковороді


Опубликованно 15.11.2018 01:40

Курка в гранатовому соусі: приготування в духовці на сковороді

З курки або курячого м'яса можна приготувати дуже багато різноманітних страв, і кожен буде сильно відрізнятися від іншого! Сьогодні хочемо розповісти про те, як смачно приготувати курку в гранатовому соусі. Неймовірно смачне, ніжне й ароматне блюдо неодмінно сподобається всім їдцям. Смак виходить досить цікавим, м'ясо просто тане в роті! Курка в гранатовому соусі в духовці

Гранатовий сік має сильний смак, він просочує куряче м'ясо, наповнюючи його найрізноманітнішими нотками: солодкими, пряними, гіркуватими, кислими. Тому не рекомендуємо використовувати багато різних приправ, адже серед них потім складно буде взагалі вловити курячий смак! Використовуємо для приготування такої курки в гранатовому соусі мінімум інгредієнтів: сама курка; столова ложка гранатового соусу; столова ложка кленового сиропу; соняшникова олія - половина столової ложки; сіль.

Допускається використання червоного салатного лука або щіпки меленого чорного перцю.

Для запікання знадобиться скляна пляшка від пива, або ж жерстяна банка. Приготування в духовці

незважаючи на те, що для запікання за цим рецептом не потрібно абсолютно ніяких кулінарних навичок (з приготуванням впорається навіть новачок на кухні), страва виходить справжнім шедевром! М'ясо дуже ніжне, соковите, смак тонкий, здається, що займався приготуванням шеф-кухар найдорожчого ресторану!

Курочку потрібно помити, просушити. Натріть її сіллю з усіх боків - всередині і зовні. Якщо використовуєте перець, то і поперчіть.

Змішайте гранатовий сік і кленовий сироп, соняшникова олія. Якщо використовуєте цибулю, то потрібно половину подрібнити в блендері до стану кашки, додати в соус.

Посадіть курочку на пляшку або банку, яку попередньо наповнили на третину водою.

За допомогою кулінарної пензлика намажте курочку соусом, використавши тільки половину!

Поставте тушку запікати при 200 градусах на 30 хвилин. Далі намажте тушку залишками соусу, випікайте ще півгодини.

Абсолютно ніяких складнощів з готуванням немає! Єдине, обов'язково перевірте пляшку на наявність сколів та тріщин. Якщо такі є, то в жодному разі не використовуйте, адже вона може лопнути під час запікання, і в м'ясі залишаться осколки, якими можна травмуватися!

Подавайте запечену курку в гранатовому соусі з улюбленим гарніром - просто відварною картоплею або пюре, крупами, макаронними виробами, салатами зі свіжих овочів! Перед подачею зніміть з пляшки і наріжте на порційні шматочки. Курка в гранатовому соусі на сковороді

Готувати таку курочку ще простіше, ніж за попереднім рецептом. Якщо хочете почастувати свою родину чимось смачним, але новим і ошатним, то зверніть увагу на цей рецепт. Страва буде не тільки дуже смачним, але і красивим, він приверне увагу їдців і викличе апетит навіть у діточок, яких складно посадити за стіл.

Інгредієнти; тушка куряча, краще використовувати курчати; гранат; склянка гранатового соку; сіль; суміш мелених духмяних перців; дві чайні ложки цукру; три столові ложки соняшникової олії; борошно пшеничне - для панірування.

Якщо любите більше як панірування використовувати сухарики, то беріть замість борошна їх.

Цукор можна не використовувати, але завдяки йому на курочці виходить красива корочка. Приготування на сковороді

Розділіть гранат на дві половини. Зерна з однієї підуть в соус, а з іншого - на прикраса страви.

Змішайте сік граната з цукром, сіллю, олією. Зерна з однієї половини граната подрібніть в блендері, додайте в соус.

Курку можна смажити шматками, а можна і цілком. якщо ви вибрали другий варіант, то розрізати тушку вздовж грудки, розкрийте. Замочіть курку в маринаді на кілька годин - чим довше, тим краще. Можна замочити на день, якщо готуєте до вечері, а можна на ніч, якщо потрібно готувати до обіду. Але вистачить і пари годин.

Обваляйте замариновану в гранатовому соусі курку в борошні, обсмажте на соняшниковій олії під кришкою з обох сторін. При подачі посипте курочку зернами граната. Приємного апетиту! Автор: Галина Чебикіна 9 Серпня, 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Курка в гранатовому соусі: приготування в духовці на сковороді


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.