Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Сирний суп з сосисками: способи приготування


Опубликованно 08.11.2018 10:05

Сирний суп з сосисками: способи приготування

Сирний суп з сосисками – просте і швидке страву. До його складу входять доступні продукти. Щоб зробити таке блюдо, не потрібно витрачати багато часу і сил. Суп виручить господиню в ситуації, коли потрібно швидко приготувати обід. Страва виходить наваристим, ароматним і поживним. Класичний рецепт

До складу супу входить: 300 плавленого сиру (краще використовувати продукт в пластикових баночках). Морква – 1 коренеплід. Головка цибулі. Сосиски в кількості 300 гр. Вершкове масло (стільки ж). Сіль і перець. Пучок зелені кропу. П'ять картоплин.

Класичний сирний суп з сосисками готують так.

У каструлю потрібно набрати два літри води. Довести рідину до кипіння. Картоплю миють і чистять. Ріжуть на квадратики. Кладуть у каструлю і чекають, коли рідина закипить. Пінку потрібно прибрати. Додати в страву сир, перемішати. Варити до тих пір, поки картопля не стане м'якою. Головку цибулі чистять і нарізають квадратиками. Моркву подрібнюють на тертці. Овочі обсмажують на сковорідці з маслом протягом п'яти хвилин. Сосиски поділяють на круглі фрагменти за допомогою ножа. Готують разом з цибулею і морквою. Компоненти кладуть у каструлю. Варять протягом п'яти хвилин. Зелень миють, сушать і нарізають. Додають до решти продуктів. Сирний суп з сосисками доводять до кипіння і вимикають. Страва з додаванням вермішелі

До його складу входить: Три картоплини. Морквина. Сирок плавлений. Стакан вермішелі. Головка цибулі. Три сосиски. Два бульйонні кубики.

Як зробити сирний суп з сосисками і вермішеллю?

Картоплю потрібно сполоснути, нарізати, опустити в каструлю з водою. Додати бульйонні кубики. Варити до стану кипіння. Потім перекласти на слабкий вогонь. Морквину та цибулину миють, чистять і ріжуть. Обсмажують на сковорідці. Вермішель слід варити, поки вона не стане м'якою. Щоб продукт не надто розпух, його можна помістити в окрему посудину і розкласти в тарілки при подачі. Цибулю і моркву з'єднують з картоплею. Додають подрібнені сосиски. Готують страву протягом п'яти хвилин. Потім кладуть в нього тертий сирок. Добре перемішують компоненти. Суп з додаванням печериць

Для нього знадобиться: Чотири картоплини. П'ять сосисок. Морквина. 300 гр. грибів. 250 грам плавленого сиру. Трохи соняшникової олії. Дрібні макаронні вироби. Приправи і сіль.

Сирний суп з печерицями і сосисками роблять так.

Каструлю з водою ставлять на вогонь і доводять до стану кипіння. Гриби миють і нарізають невеликими скибочками. Картоплю обполіскують, чистять. Ділять на квадратики за допомогою ножа. Готують в киплячій воді три хвилини. Сосиски нарізають на круглі скибочки. Моркву подрібнюють за допомогою терки. Продукти слід обсмажити на сковорідці з олією. Додають печериці і готують п'ять хвилин. З'єднують компоненти з картоплею. Кладуть у страву сіль і приправи. Готують ще сім хвилин. Сир подрібнюють. Поміщають в каструлю з іншими продуктами. Потім кладуть макаронні вироби. Сирний суп з сосисками за рецептом з додаванням грибів готують ще десять хвилин. Страва з додаванням рису і брокколі

До його складу входить: 150 гр. глив. Три великих ложки крупи. Сосиски (2 штуки). Морква – 1 коренеплід. Половина головки цибулі. Сир плавлений (200 гр.). Дві невеликі картоплини. Броколі в замороженому вигляді – 200 грам. Пучок зеленої цибулі. 20 мілілітрів масла соняшникового.

Як зробити суп з сосисками за рецептом з брокколі і рисовою крупою?

Про це розповідається в наступному розділі. Спосіб приготування

Овочі потрібно помити і почистити. Моркву подрібнюють за допомогою терки. Картоплю ріжуть на невеликі квадратики. Сосиски поділяють на круглі фрагменти за допомогою ножа. Рівномірно обсмажують на сковорідці з олією. Гриби потрібно обполоснути. Нарізати невеликими скибочками. Приготувати на сковороді з соняшниковою олією. Для сирного супу з сосисками цибулю подрібнюють. З'єднують його з морквою і смажать до появи скоринки золотистого кольору. Рисову крупу промивають і обсушують. Брокколі потрібно розморозити, подрібнити. Половину каструлі заповнюють холодною водою. Готують в ній рис до тих пір, поки він не почне закипати. Потім крупу варять протягом п'яти хвилин, час від часу помішуючи. З'єднують з картоплею. Готують ще чверть години. Додають брокколі, обсмажені овочі, гливи, сосиски, сир. Кладуть у страву сіль і перець. Зелень потрібно подрібнити. Її також поміщають в каструлю. Коли сирний суп з сосисками почне закипати, його прибирають з вогню. Автор: Олена Климова 19 Вересня 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Сирний суп з сосисками: способи приготування


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.