Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Курка, запечена в сметані: рецепти та поради з приготування


Опубликованно 02.11.2018 11:50

Курка, запечена в сметані: рецепти та поради з приготування

Запечена курка в сметані - завжди виграшний варіант гарячого страви, коли потрібно приготувати щось дуже смачне для всієї родини. Куряче м'ясо виходить дуже смачним, соковитим і ніжним вершковим смаком. Якщо не знаєте, що приготувати на вечерю, то спробуйте курку зі сметаною запекти будь-яким способом - в духовці або ж в мультиварці, як вам зручніше. При будь-якому приготуванні м'ясо вразить усіх своїм приголомшливим смаком. Простий рецепт

Багато хто не люблять возитися при готуванні з безліччю інгредієнтів. Якщо ви належите до цієї категорії, то цей рецепт курки зі сметаною точно для вас! Готувати таке блюдо можна як на обід, так і на вечерю. М'ясо, приготоване за цією технологією, сподобається всім членам сім'ї.

Інгредієнти: куряча тушка або окремі її частини - ніжки, крильця, філе; склянка сметани; два зубчики часнику; білий мелений перець; трохи сушеної меленої паприки; сіль. Приготування курочки по простому рецептом

Приготувати запечену курку в сметані по цьому рецепту навіть простіше, ніж підсмажити яєчню! Якщо ви тільки вчитеся готувати, то візьміть до відома дану технологію. Блюдо виходить неймовірно смачним, і ніхто з їдців навіть не здогадається, що у господині немає досвіду в готуванні! Курочку потрібно нарізати шматками. Якщо ви хочете красиво подати до столу страву, то обробити тушку на половинки або так: розріжте вздовж грудки, розгорніть так, щоб вийшов один пласт. Змішайте сметану з паприкою, перцем, продавлений через часникодавку часником, сіллю. У м'ясистих частинах курочки зробіть надрізи, вона так швидко і якісно пропечеться. Добре намажте курочку сметаною, змішаною з іншими інгредієнтами. Запікайте курку зі сметаною в духовці при 180 градусах до рум'янцю.

На гарнір відваріть картоплю, приправте його вершковим маслом і свіжою зеленню. Курка, запечена в сметані з сиром

Куряче м'ясо під сирно-сметанним соусом гідно місця в списку ресторанного меню! Незважаючи на те що блюдо виходить дуже смачним, для його приготування потрібно мінімум зусиль і інгредієнтів. Це таке ж просте у приготуванні страва, як і за першим рецептом, тому за рецепт можуть братися навіть самі недосвідчені господині.

Інгредієнти: курячі ніжки два, або чотири стегна або гомілки; чотири столові ложки сметани - ложка на кожен курячий шматок; сто грам твердого сиру; два зубчики часнику; сіль і чорний мелений перець; приправи для приготування курки.

Можна обійтися і без приправ, але з ними вийде запечена курка в сметані і сирі ще більш цікавою на смак. Приготування курки в сирно-сметанному соусі

Для приготування бажано мати фольгу, так як перші хвилини курочка по даному рецепту повинна запікатися оберненої. Якщо у вас курячі стегенця цілісні, то необхідно їх розділити на дві частини. Далі промийте шматки, викладіть на паперовий рушник, щоб у нього вбралася зайва вода. Якщо ви не любите шкіру, то заберіть її, м'ясо вийде соковитим за рахунок сметанки. Натріть сир, змішайте його зі сметаною, продавлений часником, сіллю і приправою для курки. У цей соус покладіть шматки курки і витримайте протягом години. Оберніть курочку разом у всьому соусом у фольгу: викладіть в центр листа, підніміть краю і зафіксуйте їх так, щоб не розкривалися. Випікайте При 180 градусах у фользі курочку 20 хвилин. Потім верх фольги приберіть і протягом ще півгодини випікайте блюдо.

Що стосується гарніру, то можна приготувати спагетті! З курочкою і сиром ці макаронні вироби будуть виглядати ідеально! Курочка з грибами

Що куряче м'ясо, гриби, ідеально поєднуються за смаком зі сметаною. Приготуємо курку з шампіньйонами в сметані. Підійде таке блюдо для обіду та вечері, а також його можна виставити на стіл з приводу якогось торжества. Що стосується складності приготування, то воно легке, і впоратися з нею зможе кожен, навіть дуже далекий від кухонних турбот людина.

Інгредієнти; цілісна курочка; півкіло печериць; два склянки сметани; чотири зубчики часнику; 20 грам вершкового масла; пучок свіжої зелені - кріп, базилік, петрушка; сіль і приправи. Приготування курки з грибами

Курка в духовці зі сметаною і грибами приготована, стане вашим коронною стравою, якщо ви любите все прописані продукти. Результат запікання просто чудовий, м'ясо ніжне, гриби ароматні й соковиті! При всьому цьому процес приготування не забере багато сил і часу у господині. Курку будемо запікати цілком. Помийте тушку, промокніть паперовим рушником зовні і всередині (наскільки це можливо). У м'ясистих частинах зробіть надрізи до кістки. В одній склянці сметани змішайте два роздавлених зубчика часнику, сіль і приправи. Змажте цією сумішшю курочку тільки зовні, залиште в мисці просякати, поки займаєтеся грибами. Гриби промийте, наріжте шматочками. Розтопіть в сковороді вершкове масло, викладіть туди гриби і два подрібнених зубчики часнику. Посоліть, додайте перець, смажте до готовності. Коли гриби охолонуть, змішайте зі склянкою сметани і подрібненою зеленню. За необхідності досоліть. Нафаршируйте курку грибами зі сметаною і зеленню. Викладіть на деко і поставте в розігріту до 180 градусів духовку.

Ідеальним гарніром до запеченої в духовці курці з шампіньйонами в сметані з грибами стане відварений рис. Якщо дуже любите гречку, то і вона чудово доповнить ваш кулінарний шедевр! Курка в сметані, запечена в мультиварці

Пропонуємо приготувати смачну курочку відразу з гарніром, і це будуть овочі. В сметані всі інгредієнти пропечуться чудово, будуть соковитими і ароматними. Ми вирішили використовувати каструлю з двох причин: по-перше, це не так клопітно, як з духовкою, не потрібно стежити за приготуванням, каструля сама відключиться в кінці приготування, можна навіть піти з будинку або лягти спати. По-друге, запечена курка в сметані в мультиварці виходить за якістю такий же, як з російської печі - дуже м'яка, соковита і ароматна, адже ні краплі не випаровується у повітря!

Інгредієнти: курка цільна або окремі частини; 5 картоплин; 2 болгарських перцю; помідор; три зубчики часнику: один маленький молодий кабачок; стручкова квасоля; цибулина; банку сметани - 250 грам; сіль і улюблені приправи і спеції. Приготування в мультиварці

Вже з цієї диво-каструлею точно впорається кожен! Не потрібно вигадувати зайвого, просто підготуйте інгредієнти і викладіть їх у каструлю, поставте потрібний режим. Нічого не потрібно буде окремо відварювати і смажити - в цьому принадність запікання в мультиварці! Картоплю очистіть, наріжте четвертинками, першим шаром викладіть в каструлю. Трохи посоліть і додайте приправ. Болгарські перці очистіть і наріжте, як вам більше подобається - соломкою або дрібніші, викладіть другим шаром. Далі потрібно очистити кабачок, покласти шаром на перець, посолити і приправити. Слідом - стручкова квасоля. Далі - шар з кружечків помідорів. Сметану змішайте з продавлений через прес часником, посоліть і додайте приправи. Обмажте курячі шматки, викладіть останнім шаром. Залишки сметани вилийте зверху. Поставте режим "Випічка" на 40 хвилин.

Запечена в духовці курка в сметані - чудове блюдо, обов'язково спробуйте приготувати по кожному з рецептів! Автор: Галина Чебикіна 9 Серпня, 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Курка, запечена в сметані: рецепти та поради з приготування


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.