Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Бутерброд з салом: рецепти приготування


Опубликованно 24.10.2018 11:05

Бутерброд з салом: рецепти приготування

Щоб удосконалити банальний бутерброд з салом, потрібно трохи фантазії і продукти, які є на кухні. Можна експериментувати не тільки з компонентами, але й зі способом приготування і оформленням, і тоді вийшла закуска стане бажаним гостем навіть на святковому столі. Далі варіанти приготування бутербродів із салом з фото. З часником

Для створення такого бутерброда потрібно спочатку приготувати масу з сала й часнику.

Що потрібно: шматочки чорного хліба; 200 г солоного сала; 2 зубчики часнику; пучок свіжої зелені.

Як робити: Сало і часник пропустити через м'ясорубку. Зелень дрібно порубати і перемішати з салом і часником. Покласти отриману масу на шматочки чорного хліба.

З яйцем пашот

Цей бутерброд з салом – поживний і смачний сніданок.

Що потрібно: сало з м'ясними прошарками; хліб; яйце; оливкова олія; часник; базилік свіжий; гострий перець.

Як робити; Зварити яйце пашот: поставити на вогонь невелику каструлю з водою і розбити в маленьку миску яйце, не пошкоджуючи жовток. Коли у воді з'являться перші бульбашки, зняти її з вогню, як тільки бульбашки зникнуть, повернути на плиту. Заважати воду віночком за годинниковою стрілкою, щоб у центрі з'явилася воронка. Вилити з миски яйце в цю воронку, яйце саме почне закручуватися. Варити 3 хвилини, стежити, щоб жовток не вийде твердим. Отримати яйце з каструлі і відкласти в сторону. Нарізати кубиками сало з м'ясними прошарками, подрібнити часник (за смаком) і трохи гострого перцю. Налити на сковороду оливкової олії, викласти сало, часник і перець і обсмажити. На тарілку покласти великий шматок (або 2 невеликих) хліба, на нього – обсмажене сало з часником і перцем, полити трохи оливковою олією, зверху покласти яйце пашот і прикрасити листочками базиліку.

У кілька шарів з помідорами

У цей рецепт бутерброда з салом не входить хліб - замість нього - помідори.

Що потрібно: 50 г сала з прошарками м'яса; 200 г сиру; 4 штуки томатів; 1 зубчик часнику; 1 цибулина; столова ложка рослинної олії; мелений перець; базилік.

Як робити: Нарізати сало, подрібнити часник і цибулю і обсмажити на рослинному маслі. Розрізати кожен томат на три частини поперек, базилік подрібнити, сир нарізати скибочками. На деко покласти лист фольги, на нього нижні частини томатів, потім суміш сала, цибулі та часнику, шматочок сиру, базилік, далі – середні частини помідорів, знову обсмажену суміш і накрити верхніми частинами томатів. Поставити деко в духовку на чверть години (при 200 °С).

Готові бутерброди з салом без хліба можна подавати як закуску.

З житнім хлібом

Для цього рецепта потрібно взяти: сало солоне з м'ясними прошарками; хліб житній; зелена цибуля; кріп; гірчиця; часник; листя салату.

Як робити: Житній хліб нарізати невеликими шматками. Розрізати головку часнику і натерти хлібну кірку. Намазати кожен шматок хліба тонким шаром гірчиці. Сало нарізати тонкими скибочками, шкірку можна зрізати. Кожен шматочок сала згорнути в трубочку, зафіксувати зубочисткою і покласти на шматки хліба. На велику тарілку викласти салатні листя, на них шматочки хліба з салом. Нарізати цибулю і кріп, посипати зеленню бутерброди.

Вийшла хороша закуска, яку можна швидко і легко зробити на природі. Прикрасити бутерброди з салом можна на свій розсуд. Автор: Макс Козлов 23 Вересня, 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Бутерброд з салом: рецепти приготування


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.