Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Торт "Східна казка": популярні рецепти


Опубликованно 23.10.2018 01:05

Торт

Торт «Східна казка» – десерт, який робиться на основі сметани, сушених плодів і ядер горіхів. Деякі кулінари використовують для приготування ласощів інші компоненти, наприклад, згущене молоко, шоколадну плитку, сир, зерна маку. Страву прикрашають свіжими ягодами полуниці, мигдалем, родзинками. У статті розповідається про популярні рецепти цієї солодощі. Десерт з додаванням сушених слив та вишень

До складу такого десерту входять: Чотири яйця. Два склянки цукру. Півкілограма сметани. Ядра волоських горіхів – 100 грам. Сушені плоди (чорнослив, вишні) – 100-150 грам. Упаковка пелюсток мигдалю. П'ять великих ложок какао-порошку. Кип'ячена вода (для розчинення желатину) – 100 мілілітрів. Склянка пшеничного борошна. Упаковка пекарського порошку. Желатин – 10 грам.

Торт «Східна казка» по цьому рецепту готується наступним чином. Яйця розтирають з цукром до утворення однорідної маси, що нагадує щільну піну. Потім додають три маленьких ложки какао, пшеничне борошно, пекарський порошок. Інгредієнти добре збивають.

Основу для десерту слід випікати в духовій шафі приблизно 40 хвилин. Готовий корж дістають і охолоджують. Зрізають верхню частину. З нижньої треба видалити крихти. Щоб зробити крем, слід розтерти сметану в кількості 400 г зі склянкою цукру. Упаковку желатину розчиняють у воді і залишають на деякий час. Сушені плоди і ядра волоських горіхів потрібно подрібнити. З'єднати зі сметаною. В отриману масу додати желатин. Інгредієнти перемішують з крихтами бісквіта. Поміщають на нижній шар десерту. Потім кладуть верхній корж торта. Глазур готують з рештою сметани і двох великих ложок порошку какао. Поверхня ласощі покривається отриманою масою.

Торт «Східна казка» слід посипати пелюстками мигдалю і прибрати в холодильну камеру на ніч. Приготування десерту з вареним згущеним молоком

До складу цього неймовірно смачного торта входять: Три з половиною склянки борошна. Сіль – половина маленької ложки. Пачка маргарину в розтопленому вигляді. Три грами соди (на кінчику ножа). Упаковка згущеного молока. Шоколад – 30 р. Молоко – половина склянки. Пісок цукровий (стільки ж). Трохи ядер горіхів.

Торт «Східна казка» за рецептом з вареним згущеним молоком робиться таким чином. Борошно, розтоплений маргарин, сіль і пісок цукровий потрібно перемішати. Додати молоко, соду. Отриману масу прибирають в холодильну камеру на 40 хвилин. Потім її потрібно прокрутити за допомогою м'ясорубки і помістити на деко, помазаний маслом. Основу для десерту випікають у духовій шафі. Потім її слід дістати і розкришити. Згущене молоко варять, з'єднують з фрагментами тіста і ядрами горіхів. Масу викладають у посудину у вигляді гірки. Шоколад потрібно подрібнити і помістити на поверхню торта «Східна казка».

Деякі кулінари вважають за краще використовувати в такому рецепті не згущене молоко, а мед. Цей продукт є більш корисним. Ласощі в даному випадку буде нагадувати за смаком пахлаву. Десерт з додаванням меду

Для його приготування знадобиться: 50 г ядер лісового горіха. Таку ж кількість винограду сушеного.

Чайна ложка пекарського порошку. 200 грам сметани. Стільки ж сушених слив. 50 г меду. Коньяк – 40 мл. 100 р пшеничного борошна. Яйце. Лимон. 90 грам цукру. Ядра мигдалю – 30 р. Процес приготування

Щоб зробити десерт, потрібно з'єднати яйце і 50 грам цукру, ретельно перемішати. Отримана маса повинна мати рівну текстуру. Ядра мигдалю опускають в окріп приблизно на дві хвилини. Горіхи очищають від шкірки, подрібнюють їх і з'єднують з іншими продуктами. У суміш кладеться пшеничне борошно з пекарським порошком, мед, лимонний сік. Отриману масу випікають в духовці двадцять хвилин. Потім бісквіт охолоджують. Сушені сливи потрібно залишити у воді на півгодини. Потім їх подрібнюють у блендері з ядрами горіхів. Масу з'єднують з коньяком. Сметану слід розтерти з цукром. Додати до суміші з горіхів. Отриману масу поміщають на поверхню основи для десерту. Торт «Східна казка» слід прикрасити сушеним виноградом. Прибрати в холодильну камеру на дві години. Десерт з додаванням сиру і ягід полуниці

Для цього ласощі будуть потрібні: 250 грам сметани. Таку ж кількість сушеного винограду. Мак – 100 р. Стільки ж ядер волоських горіхів. Кілограм сиру. Мигдаль – 200 р. Фініки (стільки ж). 100 грамів соняшникового насіння. Таку ж кількість меду. Абрикоси в сушеному вигляді (200 г). Кокосова крихта. Ягоди полуниці – 200 грам.

Отже, як зробити сирний торт «Східна казка»? Це не так вже й складно, як може здатися. Приготування

Сир, сметану, зерна маку і сушений виноград добре перемішують. Ставлять в холодильну камеру під гніт, застосовуваний при солінні і квашенні овочів і фруктів).

Комплімент готується з ядер горіхів, насіння соняшнику і сушених плодів. Ці продукти з'єднують з медом, формують з них кульки. Їх обсипають шаром крихти кокосової. Потім основу для десерту дістають з холодильної камери. Поміщають на її поверхню кульки. Для прикраси торта «Східна казка» з компліментом використовуються ягоди полуниці у свіжому вигляді. Автор: Олена Климова 11 Серпня, 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Торт "Східна казка": популярні рецепти


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.