Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Як і скільки варити сьомгу: варіанти приготування


Опубликованно 17.10.2018 02:11

Як і скільки варити сьомгу: варіанти приготування

Скільки варити сьомгу? Це питання відвідує молоду господиню відразу, як тільки вона принесла додому настільки корисну, смачну і, що важливо, недешеву рибу. У продаж надходить риба охолоджена або повністю заморожена. Є можливість придбати оброблені шматки сьомги або тушку, не очищену від потрухів. У будь-якому випадку, яку б сьомгу ви не придбали, вона обов'язково буде смачною після того, як ви вирішите, запекти її або зварити з цієї елітної риби суп. Якщо ви все ж вирішили зупинитися на спосіб термічної обробки за допомогою варіння, вам обов'язково варто дочитати цю статтю до кінця, і тоді питання про те, скільки варити сьомгу, залишить вас. Стандартні нюанси підготовки

Перш ніж приступити до приготування цієї риби, врахуємо і виконаємо поетапно наступні дії: Якщо ви купили заморожену сьомгу, її обов'язково варто піддати розморожуванні. Ні в якому разі не використовуйте СВЧ-піч, краще дати рибі самостійно відтанути. Якщо ж ви брали охолоджену сьомгу, мінуйте щабель розморожування і всі наступні кроки виконуйте разом з нами. Перш ніж думати про те, скільки варити сьомгу, рибу потрібно ретельно вимити відразу після розморожування. Робіть це тільки холодною водою. Прибираємо нутрощі з риби і зрізаємо все плавці. Кісточки з сьомги теж зазвичай видаляють. Тим більше з цією процедурою рідко виникають складності: кістки легко виймаються. Залишаємо шкіру сьомги на місці, це допоможе не розвалитися шматках риби, і вони залишаться гарними навіть в супі або вусі. Маленькі і великі

На питання про те, скільки варити сьомгу, відповідь буде залежати від деяких обставин. Наприклад, від величини рибних шматків або від страви, яку ви збираєтеся вводити цей делікатес. Також важливо врахувати, що час варіння на пару буде відрізнятися від часу приготування риби в бульйоні. А якщо ви станете думати над тим, скільки варити сьомгу в мультиварці, то і тут цифри розійдуться з тими, які фігурують при варінні в каструлі. Для дитячого меню рибу, як і багато інші продукти слід варити довше, ніж для дорослих. Як бачите, існує безліч нюансів грамотного приготування сьомги допомогою варіння. Голова - голова вусі

Будемо просуватися по порядку і перш за все відповімо на питання про те, як і скільки варити голову сьомги.

З голови виходить дуже смачна юшка або рибний суп. Існує кілька премудростей по приготуванню голови сьомги: перш за все, потрібно відрізати голову; зябра і очі риби видаляємо і промиваємо голову; на сорок хвилин поміщаємо її (голову) в ємність з дуже холодною водою; ще раз промиваємо.

Закип'ятимо воду, підсолимо її і кладемо голову сьомги в киплячу рідину. Знову бульйон доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і готуємо 35 хвилин. Через даний відрізок часу голова сьомги готова. Як і скільки варити сьомгу для супу

Якщо потрібно варити стейки риби для приготування супу в звичайній каструлі, варто знати і ці правила: Занурюють рибні стейки тільки в киплячу та попередньо підсолену (за смаком) рідина. Під час приготування бульйон повинен повністю приховувати рибу. Після закипання необхідно накрити каструлю кришкою. Краще залишити невеликий зазор для виходу зайвої пари і щоб бульйон не втік. Після закипання вогонь зменшують. Загляньте в каструлю і переконайтеся, що процес кипіння триває. Через півгодини зніміть каструлю з готовою рибою з плити.

Щоб суп вдався на славу, овочі в приготоване блюдо додають через 15 хвилин після закипання бульйону з шматками сьомги. Не зловживайте ароматними спеціями: рибка вбирає в себе аромати дуже швидко. Внаслідок чого можна позбутися унікального смаку сьомги. На пару, в мультиварці і дітям

Тепер розглянемо питання про те, скільки часу варити сьомгу в інших випадках: Варіант з мультиваркою зручний і улюблений багатьма. Якщо потрібно скоротити час приготування риби, то її нарізають на більш дрібні шматки. Бажано закип'ятити воду, посолити і потім закладати сьомгу в апарат. Через тридцять хвилин риба готова. У пароварці стейки сьомги будуть готуватися не менше сорока хвилин. На пару виходить трохи інший смак - майте це на увазі. Для дитячого меню рибу потрібно варити тридцять п'ять хвилин (після закипання) в підсоленому бульйоні. Перед тим як пригощати дитини сьомгою або супом з неї, ретельно перевіряйте кожен шматочок риби, щоб у ньому не залишилися кісточки. Те ж саме виконайте з супом. Краще буде, якщо після приготування сьомги ви весь бульйон процідіть, призначений для дитячого харчування.

Тепер ви знаєте, як і скільки варити цю чудову рибку, і зможете легко приготувати смачні страви для себе і своїх близьких. Автор: Марина Оленюк 3 Вересня, 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Як і скільки варити сьомгу: варіанти приготування


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.