Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Кращі рецепти пиріжків з квасолею: готуємо на сковороді і в духовці


Опубликованно 11.10.2018 15:09

Кращі рецепти пиріжків з квасолею: готуємо на сковороді і в духовці

Пиріжки, приготовані вдома, можуть стати не тільки смачним доповненням до чаю або кави. Начинка необов'язково повинна бути солодкою. Наповнити тісто можна різними інгредієнтами: картоплею, капустою, гарбузом і так далі. Але можна відійти від класичних рецептів та приготувати випічку з начинкою з квасолі. Домашні пиріжки з начинкою з квасолі в духовці

Тісто: Масло – двадцять мілілітрів. Молоко – двісті мілілітрів. Свіжі дріжджі – двадцять грам. Борошно – чотириста грамів. Сіль – чайна ложка. Яйця - дві штуки. Цукор – чайна ложка.

Начинка: Консервована квасоля – п'ятсот грамів. Цибуля – одна головка. Сіль – за смаком. Перець – дві щіпку. Часник – два зубчики. Приготування пиріжків

Спочатку необхідно підготувати дріжджове тісто для пиріжків з квасолею. Для чого готуємо опару. Закип'ятити і трохи остудити молоко. Влити його в миску, додати дріжджі, три столові ложки борошна, ложку цукру. Розмішати і залишити на п'ятнадцять хвилин. Потім в миску з опарою посіяти борошно, вбити яйце, влити олію і посолити. Добре вимішати не липнущее до рук тісто. Миску з м'яким тістом накрити харчовою плівкою і залишити в теплому місці на шістдесят хвилин, щоб воно змогло збільшитися в об'ємі.

Цього часу більш ніж достатньо для підготовки начинки для пиріжків з квасолею. Відкрити консервовану квасолю і перекласти її в друшляк. Залишити в ньому, поки вся зайва рідина стече. Після чого квасоля помістити в чашу блендера. Очищений і дрібно нашатковану цибулю обсмажити на сковороді до світло-рум'яного кольору. Цибулю з сковороди викласти до квасолі. Додати до них продавлені зубки часнику, мелений перець і трохи солі. Формуємо пиріжки

Всі інгредієнти начинки подрібнити до однорідної маси за допомогою блендера. Тепер за рецептом пиріжків з квасолею потрібно повернутися до тесту. Тісто обов'язково потрібно ще раз обім'яти і розділити на десять однакових частин. Сформувати з них кульки і знову накрити плівкою. Відкласти їх ще хвилин на п'ятнадцять. Всі приготування закінчені, можна почати формувати з тіста і начинки безпосередньо пиріжки.

Присипати поверхню борошном і розкачати на ній з кожної кульки невеличку довгасту коржик. По центру розкласти квасоляний начинку і акуратно защипнути краї тіста. Аналогічно сформувати інші овальні пиріжки. Далі на дно форми покласти пергамент для випічки і змастити його олією. Приготовлені розкласти пиріжки на деко, залишаючи між ними невелика відстань. Дати пиріжкам підрости ще двадцять хвилин. Після чого збити віночком одне яйце і добре змастити всі пиріжки.

Відправити лист в піч. Пиріжки будуть готовими вже через двадцять хвилин при температурі печі сто вісімдесят градусів. Зарумяненные пишні пиріжки з квасолею перекласти на блюдо і подати трохи теплими. М'яка випічка, начинена квасолею, виходить смачною і поживною. Вона цілком може замінити повноцінний обід. Пишні пиріжки з квасолею на сковороді

Для тіста: Кефір – півтори склянки. Борошно – чотири склянки. Масло – три столові ложки. Сода – чайна ложка. Цукор – чайна ложка. Яйця – три штуки. Сіль – чайна ложка.

Для начинки: Консервована червона квасоля – шістсот грамів. Фіолетовий цибулю – три головки. Томатна паста – дві столові ложки. Червоний мелений перець – три щіпки. Готуємо за рецептом

Першим потрібно приготувати м'яке і еластичне тісто для пиріжків з квасолею. В посуд, в якій буде зручно замішувати тісто, влити кефір і всипати соду. Розмішати і по черзі додати цукор, рослинна олія, сіль і яйця. Збити блендером, а потім невеликими порціями всипати просіяне борошно і замісити м'яке тісто. Прикрити чистим кухонним рушником і дати приготованого тесту відпочити.

Наступний крок – приготування начинки для поріжків з квасолею. Відкрити банки з консервованою квасолею і відкинути її на друшляк. Почистити і вимити головки фіолетового цибулі і моркву. Потім їх подрібнити, цибулю нашаткувати, а моркву протерти через тертку. Налити трохи олії в сотейник і помістити його на плиту. Після нагрівання олії цибулю і моркву перекласти для обжарювання в сотейник.

Овочі обсмажити, помішуючи близько десяти хвилин. Додати до них томатну пасту. Розмішати і викласти зверху консервовану квасолю. Відразу посипати червоним перцем, посолити і перемішати. Протушкувати під кришкою ще п'ять-сім хвилин. При бажанні можна ще доповнити начинку іншими спеціями на свій розсуд. Вимкнути вогонь, перекласти і подрібнити вміст сотейника в чаші блендера. Начинка для пиріжків готова. Але вона обов'язково повинна охолонути.

Далі з приготованого тесту на кефірі і начинки з квасолі потрібно сформувати пиріжки. Від тіста відрізати невеликий шматочок, виліпити з нього кульки і розкотити качалкою в круглий коржик. В середину розкатаного кола викласти начинку з квасолі. Добре з'єднати краї, надавши пиріжку круглу форму. Готовий пиріжок покласти на обробну дошку і злегка притиснути рукою. Аналогічно зліпити всі інші пиріжки. Сковороду з товстим дном, поставити на вогонь, влити в неї масло і після нагрівання підсмажити всі приготовані пиріжки з двох сторін до красивого золотистого кольору. Смажені пиріжки з квасолею скласти на велику тарілку і подати зі сметаною. Автор: Osangel 10 Серпня, 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Кращі рецепти пиріжків з квасолею: готуємо на сковороді і в духовці


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.