Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Гриби в вершках: інгредієнти, покроковий рецепт з фото, нюанси і секрети приготування


Опубликованно 05.10.2018 01:33

Гриби в вершках: інгредієнти, покроковий рецепт з фото, нюанси і секрети приготування

Гриби – це універсальний продукт, що гармонійно поєднується практично з усіма інгредієнтами. Тому їх часто додають в супи, салати, запіканки, начинки для млинців і домашніх пирогів. У сьогоднішній публікації буде представлено кілька оригінальних рецептів грибів у вершках. Загальні рекомендації

Для приготування таких страв однаково придатні як лісові гриби, так і звичайні печериці. Вони можуть бути свіжими, сушеними і навіть замороженими. Як правило, попередня обробка грибів зводиться до їх чищення, промивання і нарізування. Після цього їх зазвичай обсмажують на розтопленому маслі з додаванням часнику і цибулі.

В залежності від вибраного рецепту гриби у вершках доповнюють болгарським перцем, стручковою квасолею, курятиною, м'ясним фаршем або тертим сиром. Фахівці не рекомендують надмірно захоплюватися спеціями, оскільки вони можуть зіпсувати смак кінцевого страви. Найкраще додати в нього побільше свіжої зелені кропу або петрушки. З цибулею і часником

Це вишукане і досить ситна страва може стати непоганим доповненням до запечене м'яса або птиці. Для його приготування вам буде потрібно: 500 г печериць. 100 мл вершків. 1 цибулина. 3 зубки часнику. Сіль, кріп, перець і олію.

Загасити гриби у вершках без праці зможе навіть недосвідчена господиня. Головне - витримати всі рекомендовані пропорції і не відступати від описаної нижче інструкції.

Крок №1. Вимитий і почищений цибулю шаткують тонкими півкільцями і пасерувати в промасленим сковороді.

Крок №2. Як тільки він стане прозорим, до нього висипають нарізані пластинками гриби, сіль, спеції, роздавлений часник рубаний кріп.

Крок №3. Через кілька хвилин все це заливають вершками і тушкують на мінімальному вогні, періодично помішуючи. Досвідчені кулінари радять томити печериці в соусі не більше чверті години. З майонезом і сметаною

Тим, кому належить займатися організацією маленького сімейного свята, варто звернути увагу на розглянутий нижче рецепт. Гриби в вершках в духовці встигають не тільки повністю приготуватися, але і наскрізь просякнути ароматами спецій і ніжного соусу. Для їх запікання вам потрібно: 1 кг печериць. 150 г сиру. 50 мл вершків (30 %). 500 мл молока (2,5 %). 2 яйця. 1 цибулина. 3 ст. л. борошна. 2 ст. л. майонезу. 2 ст. л. сметани (20%-й). Сіль, масло і приправи.

Крок №1. Дрібно нарубаний цибулю пасерувати в розігрітій змащеній сковорідці.

Крок №2. Як тільки він змінить відтінок, до нього висипають пластинки грибів і тушкують до випаровування рідини.

Крок №3. Отриману масу розподіляють по дну змащеній глибокої форми. Досвідчені господині радять робити це так, щоб весь наявний сік залишився в сковороді.

Крок №4. Все це підсолюють, приправляють і заливають сумішшю збитих яєць, майонезу, сметани, борошна, вершків і теплого молока.

Крок №5. На наступному етапі вміст форми посипають сирної стружкою і направляють на термообробку. Готують гриби у вершках в духовці, прогрітій до 200 °C, не довше двадцяти п'яти хвилин. Досвідчені кулінари рекомендують спочатку злегка остудити готову запіканку і тільки після цього різати її на порції. З куркою

Це ситне блюдо може замінити собою повноцінний обід для великих і підростаючих їдців. Воно гармонійно поєднується з макаронами і кашами, а значить, у вас кожен раз буде смачний і поживний обід. Оскільки даний рецепт грибів з вершками і куркою передбачає наявність конкретного продуктового набору, заздалегідь перевірте, чи є у вас під рукою: 300 г печериць. 300 г курячого філе. 300 мл вершків. 1 зубок часнику. 1 ст. л. білого борошна. Сіль, спеції і олію.

Крок №1. Почищений часник обсмажують у змащеній прогрітій сковороді.

Крок №2. Буквально через хвилину до нього висипають нарізану курятину, сіль, спеції і борошно, розчинену в 100 мл вершків.

Крок №3. Як тільки вміст сковороди буде майже готове, його перекладають у термостійку форму, на дні якої вже є печериць пластинки.

Крок №4. Все це заливають залишками вершків і відправляють в піч. Готують страву при помірній температурі не більше півгодини. Зі свинячим фаршем

Гриби в вершках з меленим м'ясом складуть гідну композицію з відварною картоплею або розсипчастим рисом. Щоб їх приготувати, вам потрібно: 400 г шампіньйонів. 450 г нежирного свинячого фаршу. 1,5 чашки вершків (15 %). 1 цибулина. 1 ст. л. борошна. Сіль і олію.

Крок №1. Подрібнену цибулю обсмажують в змащеній гарячій сковорідці.

Крок №2. Коли він стане золотистим, до нього додають гриби і продовжують готувати.

Крок №3. Після того як з сковорідки випарується виділяється рідина, її вміст доповнюють фаршем і сіллю.

Крок №4. Все це недовго підрум'янюють її на помірному вогні, а потім заливають вершками, у яких попередньо розчинили борошно. Гриби з меленим м'ясом тушкують нещільно закритій посудині не більше десяти хвилин. Досвідчені кухарі радять збільшувати вогонь під сковорідкою. В іншому випадку сильно вируючі вершки можуть згорнутися. З плавленим сиром

За вказаною нижче технології виходять дуже смачні і презентабельні фаршировані гриби в ніжному вершковому соусі. Щоб здивувати своїх рідних і друзів, вам потрібно: 500 г печериць. 500 мл вершків. 250 г будь-якого меленого м'яса. 100 г плавленого сиру. ? Пачки вершкового масла. Сіль, запашні спеції, тертий імбир і хороше вино.

Крок №1. У промитих грибів відрізають ніжки і подрібнюють їх гострим ножем.

Крок №2. Рубані частини печериць обсмажують в розтопленому маслі до легкого зарум'янювання.

Крок №3. На наступному етапі їх заливають вином і приправляють імбиром.

Крок №4. Все це прогрівають до випаровування алкоголю, а потім остуджують і з'єднують з підсоленим перекрученим м'ясом.

Крок №5. Отриманою масою фарширують грибні капелюшки і викладають їх в підходящий посуд.

Крок №6. Начинені печериці затирають сиром, заливають вершками і гасять на повільному вогні до повної готовності. З яйцем

Це смачне і на рідкість ароматне блюдо однаково доречно і на звичайному обідньому столі, і на святковому фуршеті. Воно дуже вдало поєднується з пастою, гречкою і картопляним пюре, а значить, внесе певну різноманітність у звичний раціон. Для його приготування вам знадобиться: 450 г білих грибів. 200 мл вершків. 2 зубки часнику. 1 яйце. Сіль, кріп, спеції і олію.

Крок №1. Гриби відокремлюють від усього непотрібного, обполіскують, обсушують, нарізають пластинками і обсмажують на розігрітому маслі, не забувши підсолити і приправити.

Крок №2. Все це заливають сумішшю яйця, роздавленого часнику, рубаною зелені і вершків.

Крок №3. Отриману масу перекладають у жароміцну форму і відправляють на теплову обробку. Запікають білі гриби з вершками в духовці, прогрітій до стандартної температури, не довше двадцяти п'яти хвилин. Щоб зробити смак страви більш насиченим досвідчені кулінари рекомендують незадовго до завершення термообробки щедро посипати його сирної стружкою. Зі стручковою квасолею

Це легке і дуже смачне блюдо не залишиться без уваги любителів овочів і печериць. А особливу вишуканість йому додає наявність апетитною сирної скоринки. Щоб самостійно приготувати гриби у вершках, вам потрібно: 350 г печериць. 200 г стручкової квасолі. 100 г солонуватого сиру. 220 мл рідких молочних вершків. Сіль, запашні спеції та будь пісне масло.

Крок №1. Вимиті і нарізані печериці розкладають на деко і недовго підсушують в прогрітій духовці.

Крок №2. Хвилин через десять їх покривають підготовленої квасолею, подсоленными і приправленими вершками, затирають сиром і повертають на теплову обробку. Готують їх при 190 °C до появи апетитною скоринки. Автор: Роман Карпець 21 Серпня, 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Гриби в вершках: інгредієнти, покроковий рецепт з фото, нюанси і секрети приготування


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.