Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Слойки з джемом: рецепт, покрокове приготування, фото


Опубликованно 30.09.2018 04:09

Слойки з джемом: рецепт, покрокове приготування, фото

Ця стаття спеціально для ласунів і любителів попити ввечері на кухні разом зі своїми близькими чай вприкуску з смачною і тане в роті випічкою. Тому сьогодні ми разом з вами навчимося випікати смачні слойки з джемом. Ваша сім'я точно оцінить ваші старання і буде просити готувати їх частіше. Отже, розглянемо різні рецепти слойок з джемом. Фото, представлені у цій публікації, точно вас надихне на створення власних солодких шедеврів.

Слойки зі сливовим джемом

Рецепт розрахований на 12 порцій, тобто на виході у вас вийде дванадцять слоечек. Якщо хочете спекти їх більше, то збільшуйте кількість інгредієнтів.

Інгредієнти: 1 пачка листкового тіста; 200 грамів сливового джему (варення); 2 ч. л. картопляного крохмалю; яєчний жовток одного яйця; 1 ст. л. молока.

Спосіб приготування: Тісто треба розкачати качалкою і потім вирізати невеликі прямокутники. Якщо ви використовуєте саме джем, додайте в нього 2 чайні ложки крохмалю. Перемішайте все. На кожен прямокутник тесту покладіть по ложці (можна трохи більше) джему. Скласти навпіл і зробити невеликі надрізи. Кожні слоечки змастити сумішшю з збитого яєчного жовтка з молоком. Випікати на деко з пергаментним папером 15-20 хвилин у духовці, розігрітій до 200 градусів.

Випічка готується близько 50 хвилин. У ста грамах цієї страви — 350 ккал. Подавайте з молоком, чаєм або кавою, соком.

Слойки з яблучним джемом

Тільки спробуйте спекти цю чудову в міру солодке і дуже повітряну випічку. Джем в принципі підійде абсолютно будь-який.

Інгредієнти: 1 упаковка готового листкового тіста; 9 столових ложок яблучного джему; 1 куряче яйце (або його жовток); 1 ст. л. молока; 2 ст. л. крохмалю.

Готуємо слойки з джемом з листкового тіста: Крохмаль додаємо в джем і добре перемішуємо. Тісто заздалегідь розморожуємо. Бажано за 2-3 години до початку готування. Якщо не встигли або забули, то використовуйте для цього мікрохвильовку: поставте заморожене тісто на 2,5 хвилини на режим "Розморожування". Тісто розгортаємо і ділимо його на три частини за допомогою двох надрізів. На один край однієї частини тесту потрібно викласти джем. Тепер накриваємо першу частину тіста з джемом половинкою без нього. Робимо два надрізи, щоб вийшли три слойки. Защипуємо краї тіста. Проробити те ж саме з кожним з трьох великих шматочків тіста. У кожній слоечке робимо надрізи. Випікаємо на деко з папером для випічки слойки, змащені сумішшю яйця і молока. Духовка повинна бути розігріта до 200 градусів. Готувати 15 хвилин.

Якщо у вас є готове листкове тісто з магазину, то вам не складе труднощів приготувати цю випічку. Адже робиться вона буквально за 30 хвилин (з урахуванням часу випікання).

З персиковим джемом і шоколадними краплями

Швидкий рецепт слойок, а головне — смачне блюдо на виході. Використовувані продукти завжди є під рукою. Дуже потрібний і хороший рецепт в пік нестачі часу.

Інгредієнти: упаковка листкового тіста; 200 грамів персикового джему; 1 ст. л. молока; шоколадні краплі; 1 куряче яйце.

Готуємо наші слойки: Тісто заздалегідь розморожуємо або використовуємо для цього мікрохвильовку. Розкачуємо і ріжемо на квадрати. Наповнюємо кожен з них двома ложками джему. Посипаємо невеликою кількістю шоколадних крапель. Квадрати скласти по діагоналі, зробити надрізи. Змастити слойки сумішшю збитого яєчного жовтка з молоком, щоб потім випічка стала рум'яною. Випікаємо на деку з пекарської папером 20 хвилин в духовці, розігрітій до 200 градусів.

Радимо прикрити слойки після того, як вони приготуються, рушником. Подавати гарячими до полуденка або в якості перекусу разом з чаєм, кавою або соком.

З полуничним джемом і кокосовою стружкою

Смачний прийом їжі, хороші відгуки дегустаторів, ситі гості і відмінний настрій вам забезпечені. А допоможуть нам в цьому наші слойки з джемом з листкового тіста.

Інгредієнти: упаковка бездріжджового листкового тіста; 4 ст. л. полуничного джему; 4 ч. л. кокосової стружки; 2 ст. л. крохмалю; цукрова пудра.

Готуємо випічку: Крохмаль з'єднуємо з джемом і перемішуємо. Тісто розгортаємо і розрізаємо на шість квадратів. Викладіть джем на кожен квадрат, розподіліть по всьому тесту і посипте кокосовою стружкою. Краї кожного квадратика з тіста з'єднайте по діагоналі. Зробіть по три надрізи на кожній слойці. Покласти на деко на пергаментний папір. Випікаємо в духовці при 220 градусах хвилин двадцять до рум'яної скоринки. Після подачі посипте цукровою пудрою.

Погодьтеся, приготування цієї випічки абсолютно не вимагає ніяких особливих кулінарних навичок. Ці слойки зможуть приготувати навіть діти на шкільних уроках праці або у себе на кухні в домашніх умовах.

Слойки з чорничним джемом

Сподіваємося, що після прочитання цього рецепта у вас відразу виникне бажання приготувати цю смакоту своїм рідним, дітям або гостям.

Інгредієнти: упаковка бездріжджового листкового тіста; 6 столових ложок чорничного джему.

Готуємо слоечки: Розморожуємо заздалегідь тісто або робимо це за допомогою мікрохвильової печі. Стіл посипати борошном і розкласти тісто. Порізати на кілька прямокутників. Викладаємо нашу начинку у вигляді чорничного джему, складаємо прямокутник навпіл і защепляем краю. Якщо ви вважаєте, що краї не вийшло скріпити щільно, зробіть це за допомогою зубців вилки. Деко ми змащуємо маслом і розстилаємо пергаментний папір. На неї ми викладаємо наші слойки. Робимо прорізи на кожній з них. Випікаємо слойки близько 20 хвилин в розігрітій духовці до 200 градусів.

Після того як ви витягнете слоечки з духовки, можете посипати їх корицею або цукровою пудрою, а також полити розтопленим білим шоколадом. Вони будуть дуже красиво виглядати і смачно пахнути.

Рецепт слойок з апельсиновим джемом

Ми використовуємо апельсиновий джем покупної. Можете взяти свій, якщо така заготовка у вас є.

Інгредієнти: пачка листкового бездріжджового тіста; 200 грамів апельсинового джему; 1 яйце.

Покрокове приготування випічки: Розморожуємо тісто і розгортаємо його. Робимо з нього кілька прямокутників. На кожен з прямокутників кладемо по 2 чайних ложки джему і розподіляємо по всьому шматочку тесту. Краї защипуємо, робимо надрізи на слойці і змащуємо кожну збитим виделкою яйцем. Духовку нагріваємо до 200 градусів. Кладемо слойки на деко, застелений пергаментним папером. Випікаємо їх близько півгодини до появи рум'яної скоринки.

Слойки з джемом – універсальний рецепт, який ви можете вдосконалити, додавши свій будь джем або щось ще кожен із конвертиків.

Слойки з «Нутеллою» і малиновим джемом

Якщо ви справжня ласунка, то цей рецепт вам точно припаде до смаку. Особливо, якщо ви є фанатом шоколадної пасти "Нутелла".

Інгредієнти: пачка листкового бездріжджового тіста; 6 ст. л. "Нутелла"; 4 ст. л. малинового джему; 1 куряче яйце; 4 ст. л. цукрової пудри для прикраси.

Приготування шарувань: Тісто розморозити і розкачати. Вирізаємо прямокутник приблизно однакового розміру. Кожен прямокутник з тіста змастити невеликою кількістю шоколадної пасти, а потім - малиновим джемом. Складаємо слойки навпіл, защепляем краю, робимо надрізи і змащуємо збитим виделкою яйцем. Випікаємо 20 хвилин в духовці, розігрітій до 200 градусів.

Рецепт розрахований на 18 слоечек. Подавати обов'язково гарячими або теплими, щоб ви відчули танучий смак ніжною "Нутелла". Загальний час приготування рецепту – 40 хвилин.

Висновок

Гурмани і звичайні їдці обов'язково оцінять ваші старання. Дивовижні рецепти слойок з листкового тіста з джемом рятують господинь в повсякденному житті. Влаштуйте собі "солодке" життя разом зі слоєчками. Приємного апетиту! Автор: Дарина Одинцова 7 Серпня, 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Слойки з джемом: рецепт, покрокове приготування, фото


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.