Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Як смажити сосиски на сковороді: рецепти та поради з приготування


Опубликованно 18.09.2018 10:51

Як смажити сосиски на сковороді: рецепти та поради з приготування

Сосиски – здавалося б, звичне і просте блюдо. Їх звично відварюють, коли готувати часу немає. Однак мало хто знає, як смажити сосиски на сковороді, щоб вони стали прекрасним і смачним доповненням до будь-якої страви. Для цього найчастіше не потрібно багато інгредієнтів. Навіть просто фігурне оформлення страви може стати відмінним штрихом, що перетворює сосиски в відмінне блюдо. Проте особливо варто виділити домашні сосиски, часто з курячого філе, які можуть приготувати все. Їх зручно заморожувати на майбутнє, щоб у будь-який час можна було обсмажити їх на рослинній олії і поласувати смачними сосисками. Найпростіший варіант: яєчня з сосисками

Рецепти з сосисками досить різноманітні. Однак тут мова йде саме про найбільш простих і швидких, з якими впорається і дитина. Для даного рецепту потрібно взяти: половину пучка зелені; два яйця; одну сосиску; стиглий помідор; сіль і перець.

Готується все просто. Сосиски чистять. Обсмажують на сковороді. Можна капнути трохи олії. Не тримають сосиски довго. Додають очищений помідор, дрібно нарізаний, все змішують, додають сіль і перець. Розбивають два яйця. Ідеально, якщо жовток залишиться цілим. Смажать до готовності. Перед подачею густо посипають нарізаним кропом. Також деякі люблять в процесі приготування додати шматочок сиру, щоб він розтанув. Другий красивий варіант

Як смажити сосиски на сковороді, щоб це було романтичним? Відмінний варіант – це красиві сердечка з акуратною серединкою яскравого кольору. Для приготування беруть два яйця і дві сосиски. Чистять останні, розрізають уздовж, практично до кінця. На сковороду наливаємо рослинне масло без запаху. Сосиску складають сердечком, кінець закріплюють зубочисткою. Кладуть в масло. В середину сердечка кладуть яйце, намагаючись не пошкодити жовток. Приправляють за смаком.

Головне – не закривати блюдо кришкою, тоді жовтки залишаться яскравими. Перед подачею можна зняти зубочистки, прикрасити страву стиглими помідорами, зеленню. Сосиски з простим, але пряним соусом

Цей варіант подобається багатьом школярам. Сосиски на сковороді, рецепт дуже простий, виходять ароматними, з скоринкою. Для приготування потрібно взяти: чотири сосиски; по дві столові ложки майонезу і кетчупу; столову ложку масла; столову ложку гірчиці; зубчик часнику; щіпка перцю; сіль при необхідності.

За рахунок того, що сам соус досить пряний, а сосиски солоні, сіль часто не потрібна. Тут слід діяти згідно смаковим уподобанням. Гірчицю можна брати будь-яку, гостру або французьку.

Як правильно смажити сосиски на сковороді з соусом

Спершу знімають з сосисок оболонку. На кожній роблять розріз, щоб вони розгорнулися в процесі смаження і добре приготувалися. Виливають на сковороду олію і ретельно його розігрівають. Додають сосиски. Як смажити сосиски на сковороді? Краще не переборщити з температурою і постійно помішувати інгредієнти.

Готують соус, який є основним в даному блюді. З'єднують гірчицю, майонез і кетчуп. Додають щіпку перцю. Віджимають часточку часнику. Усе ретельно розмішують і вводять до сосисок. Обережно змішують соус і основний інгредієнт. Смажать ще кілька хвилин. Подають в гарячому вигляді. Відмінним гарніром зможуть стати макарони або картопляне пюре.

Сосиски в тесті: оригінальне блюдо

Як смажити сосиски на сковороді у смачному тесті? Для цього потрібно мінімум інгредієнтів: десять сосисок; шість столових ложок борошна; одне яйце; 120 мл води; 1,5 чайні ложки розпушувача; щіпка солі; три столові ложки рослинної олії.

Починають готувати тісто. Для цього чотири столові ложки борошна вмішують з розпушувачем. Додають воду, розбивають у миску воду. Змішують, щоб вийшло рідке тісто, однорідне за своєю консистенції.

Витягують сосиски з оболонки. У тарілку висипають залишки борошна. Обвалюють сосиски. Струшують надлишки, вони будуть тільки заважати. Вмочують кожну сосиску в тісто і швидко кладуть на сковороду в розігріту олію. Щоб тісто краще прилягало, можна спочатку протерти сосиску мокрою рукою, а вже потім обвалювати в борошні. Скільки тримати смажені сосиски на сковороді? В середньому йде близько п'яти хвилин. Але потрібно дивитися на ступінь прожарки. Чим довше тримаєш, тим апетитніше скоринка, але і, відповідно, жорсткіше.

Курячі сосиски в домашніх умовах

Смажити можна не тільки покупні сосиски, але й домашні, власного приготування. Для даного рецепту потрібно взяти: курячу тушку приблизно на два кілограми; три зубчики часнику; сто грам вершкового масла; натуральну оболонку; двісті грам сметани; трохи чорного меленого перцю; сіль за смаком.

Також для цього варіанту вершкових курячих сосисок можна взяти суміші приправ, сушених трав або інших спецій.

Як готувати смачні сосиски

Для початку тушку розбирають. Прибирають кістки, шкіру, зрізують зайвий жир. Прокручують м'ясо через м'ясорубку разом з трьома зубчиками часнику, попередньо очищеними. Туди ж додають і нарізане кубиками вершкове масло.

Кладуть у готовий фарш сметану, все ретельно перемішують. Додають приправи і спеції, знову перемішують інгредієнти.

Натуральну оболонку в деяких випадках необхідно замочувати у холодній воді на п'ятнадцять хвилин. Таке часто відноситься до натуральної упаковці, купленої на ринку. У магазинах часто пропонують запакований варіант, вже оброблений.

Промиті оболонки наповнюють фаршем. Це зручно зробити або за допомогою спеціальної насадки, або з обрізаної пластикової пляшкою. Готові сосиски кладуть в морозилку.

Як же приготувати такі сосиски на сковороді? Дуже просто! Розігрівають на неї невелику кількість рослинної олії і обсмажують сосиски з двох сторін. До готовності краще доводити під кришкою, так страва вийде м'якше. Цей варіант сосисок хороший тим, що вони виходять ніжними, з яскраво вираженим вершковим смаком.

Другий варіант сосисок з курки

Такий варіант приготування трохи простіше, так як сосиски відварюють у харчовій плівці, не потрібно купувати оболонку. Для поліпшення вигляду і смаку сосисок їх потім обсмажують на сковороді. Для даного рецепту потрібно взяти: 500 грам філе курки; одне яйце; 50 грам вершкового масла; сто мл молока; по половині чайної ложки солі, паприки і коріандру; трохи чорного меленого перцю.

Найскладніше зробити ніжний фарш. Для цього курку прокручують декілька разів, для максимального подрібнення курячого філе. Додають одне яйце, молоко, спеції. Масло краще класти в розм'якшеному вигляді. Всі замішують у однорідний фарш.

Розкладають харчову плівку. Кладуть приблизно дві столові ложки фаршу, загортають сосиску, розподіляючи її по всій довжині. Краю перев'язують ниткою, потім готові сосиски відварюють в киплячій воді. Сосиски в охолодженому вигляді можна відправити у морозилку, для подальшого використання. Інші звільняють від харчової плівки, кладуть на сковороду з рослинним маслом і обсмажують з усіх боків протягом п'яти хвилин. Також ці смачні сосиски на сковороді гриль, з пікантною смужкою. До такого варіанту сосисок відмінно підходять пряні соуси, на основі томатів і перцю. Як гарнір чудово підходять макаронні вироби.

Рецепти з сосисками дуже різноманітні. Помилково вважають, що їх можна тільки відварити, але це не так. Їх можна обсмажувати з яйцем, соусами або ж у тісті. Також кожен зможе поласувати смачними сосисками з курки, в натуральній оболонці. Такі страви стануть відмінним доповненням до картопляного пюре, макаронів або страв з круп. Автор: Регіна Федотова 14 Вересня, 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Як смажити сосиски на сковороді: рецепти та поради з приготування


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.