Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Що можна зробити з м'яса швидко?


Опубликованно 17.09.2018 11:15

Що можна зробити з м'яса швидко?

М'ясо – це не тільки прекрасний джерело тваринного білка, але і відмінна основа для створення різних смакоти. З нього виходять відмінні котлети, супи, відбивні, запіканки та інші кулінарні шедеври. У сьогоднішньому матеріалі буде представлена інформація про те, як і що можна зробити з м'яса. Штуфат з макаронами

У класичному варіанті це популярне блюдо західноєвропейської кухні являє собою цільний шматок яловичини, нашпигований свинячим салом. Щоб приготувати спрощену версію штуфата, вам потрібно: 700 мл відстояної води. 60 г томатної пасти. 30 г жиру. 1 кг яловичини (покромка). 1 біла цибулина. 1 соковита морква. 2 лаврушки. 800 г відварених макаронів, заправлених олією. Сіль, зелень і спеції.

Розібравшись, що можна зробити з м'яса яловичини, потрібно вникнути в тонкощі технології. Починати процес бажано з обробки основного інгредієнта. Вимите м'ясо насухо промакивать одноразовими кухонними рушниками, щедро натирають сіллю і спеціями, а потім згортають в щільний рулет, перев'язують шпагатом і обсмажують з усіх боків у розтопленому жирі. Як тільки воно підрум'яниться, його поміщають в глибоку форму і покривають півкільцями цибулі і нашаткованої морквою. Все це доповнюють лаврушкой, томатною пастою і зеленню, заливають водою і тушкують під кришкою не менше двох годин. Готовий рулет звільняють від шпагату, нарізають кружечками і складають у відповідну ємність. Туди ж відправляють проціджений бульйон, що залишився від варіння яловичини. Подають штуфат з макаронами, сдобренными вершковим маслом. Яловичина, нашпигована морквою

Даний рецепт напевно викличе великий інтерес у тих, хто не встиг вирішити, що можна зробити з м'яса на вечерю. Цільний шматок яловичини, запечений у фользі, стане прекрасним варіантом для ситної сімейної трапези. А кращим доповненням до нього буде будь пікантний соус або кетчуп. Для приготування такої страви вам знадобиться: 1 кг охолодженої яловичої м'якоті. 1 моркву. 6 зубків часнику. 2 ст. л. соєвого соусу. Сіль і суміш перемелених перців.

Визначившись з тим, що можна зробити з м'ясом в духовці, слід розібратися з основними нюансами приготування. Вимите і обсушенное м'ясо натирають сумішшю солі і перцю і надрізають у кількох різних місцях. У кожен з отриманих кишеньок запихають брусочки моркви і шматочки часнику. Оброблений таким способом шматок маринують в соєвому соусі, а через пару годин упаковують в декілька шарів фольги і відправляють в духовку. Запікають яловичину при 200 °C. Години через півтора її обережно звільняють від фольги і повертають в духовку, щоб вона встигла підрум'янитися. Яловичина в сметанному соусі

Даний варіант стане справжньою знахідкою для господинь, які розмірковують, що можна зробити з м'яса, щоб воно гармонійно поєднувалося з картопляним пюре. М'яка яловичина в сметанному соусі виходить неймовірно ніжною і має трохи гоструватий смак. Для її приготування вам знадобиться: 1 кг охолодженої вирізки. 4 білі цибулини. 1 чашка густої сметани. 1 ч. л. гірчиці. 1 ч. л. пекарного борошна. Сіль і олію.

З'ясувавши, що можна зробити з м'яса і що для цього потрібно, важливо зрозуміти, з чого краще починати процес. Ретельно промиту яловичину нарізають дрібними кубиками і викладають в казан, на дні якого вже є пісне масло. Все це доповнюють цибульними кільцями, накривають кришкою і відправляють в духовку, прогріту до стандартної температури. Години через два вміст ємності заливають соусом, зробленим з борошна, гірчиці та підсоленій сметани, та ненадовго повертають у піч. Приблизно через тридцять хвилин казанок виймають з духовки, а готувався у ньому м'ясо викладають на тарілки і подають з картопляним пюре. Яловичі котлети

Тим, хто цікавиться, яке блюдо можна зробити з м'яса, перемеленого в фарш, можна порадити поповнити свою кулінарну скарбничку розглянутих нижче рецептом. Для його відтворення вам потрібно: 740 г охолодженої яловичої м'якоті. 180 г свинячого сала. 50 мл пастеризованого молока. 2 великих яйця. 3 шматка білого хліба. 3 цибулини. Сіль, суміш перемелених перців, панірувальні сухарі і олію.

Зрозумівши, що можна швидко зробити з м'яса так, щоб воно поєднувалося практично з будь-якими гарнірами, необхідно вникнути в тонкощі приготування. Вимиту яловичину нарізають шматками і перекручують у фарш. Точно так само обробляють розмочений у молоці хліб, свиняче сало і почищену цибулину. Все це з'єднують між собою, солять, перчать, доповнюють яйцями і ретельно перемішують. З отриманої маси формують акуратні котлети, панірують їх у сухарях і підсмажують у розігрітому пісному маслі. Курячі відбивні

Молодим господаркам, які не встигли придумати, що можна зробити смачного з м'яса птиці, варто згадати про існування ще одного простого, але дуже цікавого страви. Курячі відбивні готуються дуже швидко і просто. А їх головна перевага полягає в тому, що вони непогано поєднуються і з овочами, і з кашами, і з макаронами. Щоб нагодувати ними своїх домочадців, вам потрібно: 1 філе птиці. 2 сирих яйця. Сіль, спеції, лимон, панірувальні сухарі і олію.

Вимите і обсушенное філе відбивають молоточком. Після цього його натирають сумішшю спецій і солі, збризкують лимонним соком і занурюють в миску зі збитими яйцями. Підготовлену таким способом курятину панірують у сухарях і обсмажують в рослинному маслі по кілька хвилин з кожної зі сторін. Рубані котлети

Це блюдо – найпростіше з того, що можна зробити з м'яса курки. Воно однаково придатне і для дорослого, і для дитячого раціону. А значить, такими котлетами можна нагодувати відразу всі проголодавшееся сімейство. Щоб посмажити їх до обіду або вечері, вам знадобиться: 1 куряче філе. 1 яйце. 2 зубці часнику. 1 ст. л. пекарного борошна. 1 ст. л. майонезу будь-якої жирності. Сіль, запашні приправи і олію.

Вимите філе нарізають дуже дрібними шматочками і з'єднують з сирими яйцями. Все це доповнюють майонезом, борошном, сіллю, тиском часником і спеціями, а потім перемішують, ложкою викладають на сковороду і смажать на розігрітому пісному маслі до утворення апетитною скоринки. Куряча запіканка з сиром

Не знаєте, що можна зробити з м'яса? Куряче філе чудово поєднується з яєчно-молочним соусом. А особливу родзинку йому надає апетитна сирна скоринка. Щоб самостійно приготувати таку запіканку, вам знадобиться: 300 г курячого філе. 50 г легкоплавкого сиру. 50 г борошна. 150 мл пастеризованого молока. 2 сирих яйця. Сіль, італійські трави і олію.

Вимиту курятину нарізають дрібними шматочками і викладають у змащену форму. Підготовлене таким методом м'ясо поливають соусом, що складається з підсоленого молока, борошна, італійських трав і збитих яєць. Все це затирають сиром і пекти при 200 °C близько сорока хвилин. Курка з печерицями

Це по-справжньому смачне і естетичне блюдо здатне прикрасити собою будь-яке застілля. Для його приготування вам буде потрібно: 80 мл вершків (20%-х). 150 г свіжих печериць. 30 г вершкового масла. 6 курячих гомілок. 3 зубці часнику. 2 ст. л. гірчиці. Сіль, чебрець, вода і будь пісне масло.

Починати процес рекомендується з обробки курки. Гомілки миють, обсушують і підсмажують в суміші рослинного і вершкового масла. Як тільки вони підрум'яняться, їх перекладають у глибоку форму. В дірі сковороді обсмажують гриби і часник. Через якийсь час до них додають гірчицю, половину склянки води, вершки і сіль. Загустілий соус відправляють у форму з курятиною. Все це запікають при стандартній температурі, а потім посипають чебрецем і подають на стіл. Салат з курки з овочами

Це низькокалорійне блюдо, напевно, приверне увагу жінок, які постійно шукають, що можна зробити з вареного м'яса, та так, щоб з'їдене не відбивається на фігурі. Для приготування такого смачного дієтичного салату вам знадобиться: 5 перепелиних яєць. 5 помідорів черрі. 150 г відвареної курятини. 3 ст. л. будь-якого олії. 2 ч. л. соєвого соусу. Пекінська капуста і лимонна кислота.

Тепер, коли ви знаєте, що можна зробити з вареного м'яса, важливо визначитися з алгоритмом приготування корисного малокалорійної салату. Починати процес бажано з обробки яєць. Їх обполіскують, відварюють круто, охолоджують, чистять і ріжуть навпіл. Потім до них додають шматочки курятини і нашатковану соломкою капусту. Все це доповнюють половинками черрі, олією, соєвим соусом і лимонною кислотою, акуратно перемішують і подають до столу. Суп з фрикадельками

З м'яса птиці виходить не тільки ситне друге, але і легкі смачні перші страви. Щоб приготувати до обіду каструлю апетитного супу з фрикадельками і рисом, вам знадобиться: 2 л води. 120 г рису. 1 куряче філе. 1 цибулина. 5 картоплин. 1 моркву. 2 лаврушки. Сіль, спеції і зелень.

Почищену і помиту картоплю нарізають кубиками, заливають відстояною водою і відправляють на включену конфорку. Як тільки рідина закипить, в неї занурюють тонко нашатковану моркву, а слідом за нею – перебраний і промитий рис. Коли крупа буде наполовину готова, вміст посуду доповнюють лаврушкой і фрикадельками, сформованими з перемеленої курятини і подрібненої цибулі. Все це підсолюють, приправляють і продовжують тушкувати на слабкому вогні. Готовий суп обов'язково посипають рубаною зеленню і недовго витримують під кришкою. Курячий шашлик

Щоб спробувати це ароматне м'ясо, зовсім не обов'язково їхати на пікнік і розводити багаття. Приготувати соковитий і смачний шашлик можна і в звичайній духовці. Для цього вам знадобиться: 500 мл натурального йогурту. 2 курячих філе. 2 цибулини. 2 сирих яйця. Сіль, перець і шпажки.

Вимите м'ясо нарізати не дуже дрібними шматочками і складають у миску. Туди ж відправляють сіль, спеції, цибульні кільця і йогурт. Все це перемішують і залишають маринуватися. Не раніше, ніж через годину, вміст ємності доповнюють яйцями і нанизують на шпажки. Готують шашлик в духовці, розігрітій до стандартної температури, близько двадцяти хвилин. При цьому важливо періодично перевертати м'ясо, щоб воно рівномірно підрум'янилося і не підгоріло. Гуляш

На цей варіант обов'язково звернуть увагу господині, які не встигли придумати, що можна зробити з м'яса. Свинина в густому соусі виходить дуже м'якою і ніжною, а значить, знайде гідне місце у вашому меню. Щоб приготувати ароматний гуляш, вам потрібно: 700 г ошийка. 300 г свіжих печериць. 1 соковита морква. 1 цибулина. 1 склянку відстояної води. 1 ст. л. пекарного борошна. 3 ст. л. томатного соусу. 3 ст. л. майонезу. Сіль, запашні приправи і олію.

Навчитися готувати гуляш повинна кожна сучасна господиня, адже це блюдо – одне з найпростіших з того, що можна робити зі свинини. М'ясо миють, обсушують і ріжуть впоперек волокон. Потім його висипають в промаслений сковороду, в якій вже є пасеровану цибулю, моркву і гриби. Все це солять, приправляють і заливають майонезом, змішаним з водою і томатним соусом. М'ясо, овочі і печериці протушивают на слабкому вогні, а через півгодини загущають борошном і готують ще тридцять хвилин. Плов

В ідеалі це смачне блюдо готується з молодого ягняти. Але оскільки в нашій країні баранина не користується особливою популярністю, її часто замінюють свининою. Для приготування ароматного розсипчастого плову вам знадобиться: 500 р рису. 450 г свинячої шиї. 230 мл води. 1 цибулина. 1 соковита морква. 3 зубці часнику. Сіль, олію, білий перець, коріандр і барбарис.

Такий плов – це спрощена варіація того, що можна зробити смачного м'яса свинини на східний лад. Вимиті і почищені овочі пасерують у казанку, змащеному олією. Як тільки вони змінять відтінок, до них додають приправи і нарізаний ошийок. Хвилин через п'ять м'ясо з овочами доповнюють перебранным, попередньо замоченим рисом і заливають підігрітою водою. Все це підсолюють і томити під кришкою на слабкому вогні. Готову страву подають у гарячому вигляді, попередньо розклавши в порційні тарілки. Стейки

Це один з найбільш затребуваних варіантів того, що можна зробити з свинячого м'яса на сковороді. Соковиті рум'яні стейки прекрасно гармоніюють зі свіжими овочами та пікантними соусами, а при необхідності стануть прикрасою будь-якого святкового застілля. Для їх приготування вам знадобиться: 500 г свинини. 2 гілочки сушеного розмарину. Сіль, перець і будь-пісне масло.

Вимиту свинину обтирають паперовими серветками і нарізають поперечними пластами. Кожен зі шматків підсолюють, перчать, доповнюють розмарином і ненадовго прибирають в сторону. Хвилин через десять стейки обсмажують на промасленим сковороді-гриль і подають на стіл. Буженина

Це смачне і духмяне м'ясо стане прекрасною основою для приготування бутербродів і замінить собою магазинну ковбасу. Для його запікання вам потрібно: 600 г свинини. 1 ч. л. спецій. 4 ст. л. олії. Сіль і розмарин.

Спершу потрібно зайнятися м'ясом. Його миють, обсушують, натирають сіллю і спеціями, збризкують маслом, доповнюють розмарином і викладають на деко, вистелений пергаментом. Запікають буженину за двадцять хвилин з кожного боку. А потім повторно збризкують олією і повертають в розігріту духовку хвилин на 15-20. Спекотне

Це поживна страва не потребує додаткового гарнірі і при необхідності стане повноцінним вечерею і для великих, і для підростаючих їдців. Щоб приготувати смачну печеню, вам потрібно: 500 г свинини. 10 картоплин. 1 моркву. 1 цибулина. Сіль, каррі, вода, лаврове листя і олію.

Нарізане м'ясо обсмажують в змащеному казанку, а потім доповнюють овочами. На наступному етапі в загальну ємність висипають скибочки картоплі, сіль і спеції. Все це заливають невеликою кількістю води, доводять до кипіння і протушивают під кришкою до м'якості інгредієнтів. Свинина з печерицями в винному соусі

Це смачне і на рідкість ароматне блюдо можна сміливо включати в святкове меню. Для його приготування вам обов'язково знадобиться: 700 г свинячої вирізки. 350 г великих печериць. 250 мл води. 125 мл хорошого десертного вина. 2 зубці часнику. 2 білі цибулини. 3 ст. л. оливкової олії. 3 ст. л. жирних вершків. 1 ст. л. пекарного борошна. 2 ст. л. вершкового масла. Сіль, свіжа зелень і перець.

У сковорідку відправляють всі оливкова і половину вершкового масла. Туди ж додають порізане м'ясо і підсмажують його по парі хвилин з кожної сторони, не забувши підсолити. Підрум'янену свинину перекладають на чисту тарілку, а звільнену сковорідку змащують вершковим маслом і пасерують у ньому порізану цибулю. Буквально через пару хвилин до нього висипають часник і печериці. Все це недовго прогрівають на помірному вогні, доповнюють борошном і вином, а потім чекають випаровування алкоголю. На наступному етапі в загальну сковороду налийте бульйон. Туди ж відправляють спеції, вершки, зелень і шматки свинини. Все це перемішують і недовго прогрівають працює на плиті. Свинина в гірчичному соусі

Це оригінальне блюдо однаково доречно і на сімейній вечері, і на святковому столі. Щоб приготувати його для себе і своїх рідних, вам обов'язково знадобиться: 0,6 кг охолодженої свинячої вирізки. 150 мл води. 2 цибулини. 1 ст. л. білої пекарській борошна. 5 ст. л. вершків (20%-х). 3 ст. л. діжонської гірчиці. 2 ст. л. хорошого коньяку. Сіль, олію і запашні спеції.

Вимите і порізане м'ясо обсмажують у змащеній сковорідці і перекладають на тарілку. В дірі посуді пасерують цибулю і доповнюють його борошном. Все це заливають відстояною водою, доводять до кипіння, доповнюють свининою, сіллю, спеціями і гірчицею. Як тільки м'ясо стане м'яким, до нього по черзі додають вершки і коньяк. Вміст сковороди недовго прогрівають і прибирають з плити. Автор: Роман Карпець 15 Серпня, 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Що можна зробити з м'яса швидко?


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.