Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Торт "Нюша": рецепт приготування


Опубликованно 15.09.2018 05:00

Торт

Як приготувати торт «Нюша»? Які необхідно мати інгредієнти? Відповіді на ці та інші питання ви знайдете в статті. Якщо ви бажаєте здивувати маленького іменинника десертом з незвичайним оформленням, використовуйте простий рецепт торта «Нюша». Героїня популярного мультфільму стовідсотково підкорить всіх. Торт порадує і дорослих, і малюків не тільки своїм приголомшливим виглядом, але і смаком. Компоненти

Торт «Нюша» - дуже апетитна домашня випічка. Для створення білого коржа вам потрібно мати: пару яєць; соду – 1,5 ч. л.; цукор – півтора ст.; три ст. л. сухого молока; 10 г ванільного цукру; молоко – один ст.; масло пісне – 0,5 ст.; розпушувач – півтори ч. л.; два ст. борошна; 1 ст. окропу.

Для коричневого тіста візьміть: два склянки борошна; два яйця; три ст. л. какао; цукор – півтора ст.; розпушувач – півтори ч. л.; молоко – один ст.; 1 склянку окропу; 10 г ванільного цукру; соду – півтори ч. л.; 0,5 склянки олії.

Для начинки вам будуть потрібні: 200 г консервованої вишні; згущене молоко – одна банка; 200 г масла вершкового.

Для просочення торта беремо 100 мл вишневого сиропу.

Для прикраси вам знадобляться: харчові барвники; мастика. Готуємо коржі

Як спекти коржі для торта «Нюша»? Виконайте такі кроки: З'єднайте цукор, борошно, соду, ванільний цукор, какао і розпушувач, розмішайте. Яйця збийте, додайте до них пісне масло і молоко. З'єднайте вміст двох мисок і перемішайте до однотипності. Влийте крутий окріп, добре все розмішайте знову. Тісто вилийте у форму. Тут вам знадобиться маленька каструля, яка буде служити кулею. Випікайте шоколадний корж близько 1 години при 160-180 °С. Тепер приготуйте світлий корж. Для цього з'єднаєте розпушувач, борошно, соду, цукор звичайний і ванільний, молоко сухе і перемішайте. Яйця збийте, додайте до них молоко та олію. З'єднайте підготовлені суміші, розмішайте до однорідності. Влийте крутий окріп, швидко все розмішайте. Тісто вилийте у форму і випікайте так само, як і коричневий корж.

Кожен готовий корж розрізати на 3 частини і отримаєте 6 коржів коричневого та білого кольорів. Збірка торта

Як зібрати торт «Нюша»? Виконайте такі дії: Спершу візьміть глибоку тарілку, в якій ви будете формувати половину кола. Викладіть в неї коржі по черзі – чорний, а потім білий. Кожен з них просочити вишневим сиропом і намажте кремом. Збийте масло вершкове з банкою згущеного молока. Один з коржів намажте кремом. Зверху викладіть підготовлені ягоди. Чергуйте кольорові коржі, насичують їх, намастіть добре кремом і викладайте вишню через один шар. У вас повинно вийти дві тарілки тортів. Надішліть їх в холодильник охолоджуватися до застигання крему. Тепер на відповідну основу викладіть одну частину торта, зверху додайте другу, намазати кремом з'єднання. Щоб торт не з'їжджав, вставте шпажки. Надішліть виріб на холод на півгодини. Оформлення торта

Рецепт з фото торта «Нюша» реалізуйте далі наступним чином: Тепер акуратно вийміть із вироби шпажки і продовжуйте роботу. У вас повинен залишитися один темний корж: пустіть його в масу як для тістечка «Картопля». Для цього в комбайні змішайте корж з маслом і згущеним молоком. Отриманою масою намажте торт, формуючи рівний шар. Робіть це руками, змоченими у воді. Вылепите з цієї маси ніжки свині. Для цього розкачайте тонкі ковбаски, на кінці кожної з них виріжте ніжки ножем. Тепер куля намажте кремом для фіксації мастики і відправте знову в холодильник для застигання. Приготуйте з маршмеллоу мастику і розкачати його в тонкий пласт. Покрийте мастикою куля, добре пригладьте її знизу. Розкачайте мастику в смужку і закрутіть її за допомогою насадки для печива. Зробіть із мастики кулька, розплющить його на робочій поверхні. Розріжте отриману корж ножем, не доходячи до центру. Краї трохи підігніть усередину – у вас повинен вийти квітка. Зробіть ножем насічки. Сформуйте з мастики цифру, що визначає вік іменинника (двійку, трійку - загалом ту, яка вам необхідна). Знову розкачайте трохи мастики і сформуйте волосся. Викладіть їх на кулю, змастити водою. Потім виріжте з мастики очі і також прикріпіть їх. Далі прикріпіть носик і починайте фарбувати. Виведіть зіниці і оченята, прикріпіть косичку і докрасьте тортик.

Чудовий і апетитний торт подавайте до святкового столу! Автор: Катерина Рижкова 11 Вересня 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Торт "Нюша": рецепт приготування


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.