Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Як гасити картоплю з куркою? Покроковий рецепт приготування з фото


Опубликованно 13.09.2018 14:42

Як гасити картоплю з куркою? Покроковий рецепт приготування з фото

Як гасити картоплю з куркою? Рецепти цього смачного страви ви можете побачити в даній статті. Пропонуємо приготувати тушковану картоплю в декількох варіантах, кожен гарний по-своєму. Гасити картоплю з куркою можна в якості як першого, так і другого страви, все залежить від густоти. Ця страва дуже смачна і ситна, сподобається всім. Простий рецепт тушкованої картоплі

Як гасити картоплю з куркою в каструлі? Насправді дуже легко. Часу буде потрібно на приготування небагато, а результат вийде неймовірно смачним. Інгредієнти для класичного рецепту потрібні буденні, і знайдуться вони в будь-якому холодильнику. 300 грам курячого м'яса з будь-якої частини тушки; півкіло картоплі; велика морква; велика цибулина; сіль і приправи.

Колір тушкованої картоплі виходить злегка оранжевим - це за рахунок моркви. Томатну пасту класти в страву не потрібно, але це справа індивідуальних переваг. Приготування тушкованої картоплі Гасити картоплю з куркою почнемо з підготовки м'ясної основи. Куряче м'ясо відокремте від кісток, якщо у вас цілісна тушка, наріжте шматочками розміром, як на гуляш, може, трохи дрібніше. Моркву очистіть, наріжте соломкою або кругляшками. З цибулини зніміть шкірку, наріжте півкільцями. У сковороді розігрійте трохи рослинного масла, обсмажте на ньому до рум'янцю куряче м'ясо. Далі додайте цибулю і моркву, смажте, поки овочі не стануть золотистими. Посоліть, приправте, потім влийте склянку води і тушкуйте 10-15 хвилин на повільному вогні. Картоплю потрібно очистити від шкірки, нарізати кубиками. Викладіть картоплю в каструлю налийте води, так щоб вона лише злегка його покривала. Доведіть до кипіння. Викладіть до картоплі тушковане куряче м'ясо з цибулею, морквою і бульйоном, перемішайте. Спробуйте на смак, за необхідності додайте приправ і солі.

Далі тушкувати картоплю з куркою потрібно близько 10 хвилин, поки овочі не стане м'яким. Тушкована картопля з овочами і куркою

Можна з картоплі і курки приготувати гуляш. Це угорське блюдо, яке готують з яловичини з додаванням овочів. По суті, це наш тушкована картопля, тільки з великою кількістю інгредієнтів. Спробуємо зберегти всі складові, але замінимо яловичину на куряче м'ясо.

Потрібні для приготування: півкілограма курячого філе; півкіло картоплі; два великих болгарських перцю; два помідора; велика морква; цибулина; свіжа зелень; приправи і сіль.

З приправ рекомендуємо взяти мелену паприку, карі, хмелі-сунелі.

Як смачно гасити картоплю з куркою в каструлі? Рецепт, який ми пропонуємо розглянути зараз, простий, і з нього виходить дивно смачне блюдо. Приготування тушкованої картоплі з овочами і куркою Куряче м'ясо наріжте невеликими шматочками, обсмажте на соняшниковій олії в сковороді до утворення легкої скоринки. Моркву потрібно нарізати кругляшками або соломкою, але не терти на тертці. Цибулю наріжте кільцями або півкільцями. Відправте їх смажитися до м'яса. Через 5-10 хвилин можна відправляти тушкуватися до м'яса болгарський перець і помідори, нарізані кубиками. Посоліть і додайте приправи, налийте склянку води і тушкуйте протягом 10 хвилин, потім перекладіть в каструлю. Картоплю очистіть і наріжте кубиками, промити від крохмалю і відправте до м'яса і овочів. Влийте воду, щоб бульйон покривав інгредієнти на палець. Якщо любите рідкіше, то додайте більше води.

Гасити картоплю з куркою і овочами довго не потрібно. Досить буде 10 хвилин після закипання. Далі всипте нарізану свіжу зелень, накрийте кришкою і дайте страві настоятися 10-15 хвилин. Подавати можна зі сметаною, майонезом або ж без додаткових соусів. Тушкована картопля з грибами і куркою

Ще одне чудове на смак страву. Немає більш гармоніюють інгредієнтів, ніж картоплю, курку та гриби - бажано лісові, але можна взяти і печериці.

Інгредієнти для приготування: 300 грам курячого м'яса; 300 г будь-яких грибів; півкіло картоплі; морквина; цибулина; три зубчики часнику; 20 грам вершкового масла; сіль і приправи.

За даним рецептом взагалі не рекомендовано додати томатну пасту, так як грибний смак стане не таким яскравим, його просто переб'є томат. Приготування картоплі з грибами і куркою

Гриби потрібно нарізати невеликими шматками. Розтопіть в сковороді вершкове масло і відправте гриби в нього смажитися. Далі додайте цибулю і часник. Як тільки з грибів випарується вода, можна додати шматочки курки і нарізану соломкою моркву. Смажте, поки на м'ясі не з'явиться рум'янець. Посоліть і приправте вміст сковороди, налити півсклянки води, залиште гаситися на 10 хвилин. Поки тушкуються курка і гриби, потрібно очистити і нарізати кубиками картоплю. Картоплю, тушковану курку з грибами викладіть в одну каструлю, влийте трохи води, доведіть до кипіння. Зменшіть загострення вогню, тушкуйте страву 15 хвилин, перевіряйте готовність по м'якості картоплі.

Дуже смачно буде доповнити блюдо при подачі свіжої зеленню, сметаною або майонезом. Тушкована картопля в мультиварці

Мабуть, не залишилося такої жінки, яка не полюбила б страви, приготовані в мультиварці! Готувати в цьому пристосуванні набагато простіше, часу йде менше, а підсумкове страва виходить ароматніше і більш насиченим, ніж те, що варилося в каструлі. В мультиварці можна готувати все, в тому числі і тушкувати картопля з будь-яким м'ясом.

З інгредієнтів будуть потрібні: 300 грам курячого філе; 500 грам картоплі; цибулина; морква; болгарський перець; приправа із суміші сушених трав і овочів - якщо така є, то сіль не потрібно, адже приправа вже солона.

Якщо немає рекомендованої приправи, то скористайтеся тією, що є. Як гасити картоплю з куркою в мультиварці?

Багато чинять неправильно, звалюючи в каструлю мультиварки всі інгредієнти в сирому вигляді, заливаючи водою і встановлюючи режим "Гасіння". Сподіватися, що вийде смачне блюдо, не можна. Мультиварка, звичайно, майже чарівниця, але все ж при режимі "Гасіння" вона не може підсмажити необхідні компоненти страви. Тому чинимо так: Куряче м'ясо, нарізані моркву і цибулю обсмажуємо на невеликій кількості рослинного масла. Солимо і приправляємо, викладаємо в чашу мультиварки. Закладаємо до обсмаженою інгредієнтів нарізану кубиками картоплю, доливаємо необхідну кількість води. Ставимо режим "Гасіння" і чекаємо результату.

Гасити картоплю з куркою не складніше, ніж готувати суп. Якщо ви ще ніколи не готували цю страву, то обов'язково спробуйте! Автор: Галина Чебикіна 2 Серпня, 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Як гасити картоплю з куркою? Покроковий рецепт приготування з фото


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.