Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Ватрушка з сиром в мультиварці: рецепти, покрокова інструкція приготування, фото


Опубликованно 10.09.2018 17:24

Ватрушка з сиром в мультиварці: рецепти, покрокова інструкція приготування, фото

Нерідко хочеться порадувати своїх близьких смачною і корисною випічкою. Відмінним рішенням буде ватрушка з сиром в мультиварці. Приготування таким способом зберігає всі корисні властивості продуктів, а за смаком десерт виходить набагато цікавіше, ніж класичні сирники або запіканки. У даній статті будуть представлені різні рецепти на будь-який смак.

Королевська ватрушка з сиром в мультиварці

№1. Класичний рецепт.

На півкілограма сиру знадобляться такі компоненти: 250 грам борошна; 150 г масла (вершкового); 350 грам цукру-піску; чотири яйця; три грами харчової соди.

Докладний рецепт королівської ватрушки з сиром в мультиварці: Масло розтоплюється на розігрітій сковороді, туди ж додають склянку цукру. Постійно помішуючи, витримують масу на вогні не більше хвилини. Борошно висипають в глибоку миску, додають харчову соду, ретельно перемішують. Окремо змішують сир, інший цукор і збиті яйця. Тісто ділять навпіл. Першу частину розкладають на дно чаші, потім начинка – і друга частина тесту. В режимі випічки готують 60 хвилин.

№2. Королевська ватрушка з сиром в мультиварці "Поларіс".

Інгредієнти: по 0,5 кг борошна та сиру; двісті грам цукру-піску; пачка маргарину; три яйця; 10 грам розпушувача; ванілін за смаком.

Процес приготування: Змішують і протирають до однорідної консистенції наступні продукти: борошно, 60 грам цукор-пісок, маргарин, розпушувач і ванілін. Окремо збивають цукор, яйця і сир. Спеціальну чашу натирають олією. На дно розподіляють половину готового тіста, зверху начинку і знову тісто. Виставляється режим "Випічка" на одну годину.

№3. Ватрушка з сиром в мультиварці "Редмонд".

Секрет цього рецепта полягає в тому, що тісто готується у вигляді борошняної крихти.

На півкілограма основного інгредієнта знадобиться: пара яєць; двісті грамів масла (вершкового); стакан цукрового піску; триста грам борошна; трохи ваніліну і розпушувача.

Спосіб приготування ватрушки з сиром в мультиварці: Для того щоб борошно наситилася киснем, її обов'язково просівають. У глибоку посудину висипають борошно, розпушувач, ванілін і сто грамів цукру, ретельно перемішують. Масло повинне бути м'яким, не замороженим, його нарізають невеликими кубиками і перетирають з борошняною сумішшю так, щоб вийшла пісочна крихта. Окремо збивають сир з яйцем і іншим цукровим піском, щоб вийшла маса однорідної консистенції без грудок. На дно спеціальної чаші рівним шаром викладають половину тіста. Розкладають сирну начинку і накривають рештою тестом. Виставляють режим випічки на 30 хвилин. І стільки ж часу ватрушка повинна пробути в режимі підігріву.

Дріжджова ватрушка

Продукти, які необхідно підготувати: двісті мілілітрів молока; два яйця і один жовток (для змащування); 0,5 кілограма борошна; 60 грам масла (вершкового); 300 грам сиру; п'ять столових ложок цукрового піску; 10 грам дріжджів.

Як спекти ватрушку з сиром в мультиварці? Покроковий рецепт: Молоко підігрівають, висипають дві столові ложки цукру і дріжджі. Настоюють близько півгодини. Після закінчення цього часу вбивають яйце, додають масло і борошно. Замішують круте тісто і залишають його на три години. Для приготування начинки змішують сир, яйце і решту цукру. З тіста розкачують корж, поміщають в спеціальну чашу і з боків оформляють бортики. Рівномірно викладають начинку, зверху змащують жовтком. Випікають в мультиварці близько години. Шоколадна

Готуємо тісто: У глибокій посудині змішуємо борошно (250 грам), какао (100 грам) і трохи харчової соди. Необхідно розтопити 60 грам масла (вершкового). За допомогою блендера окремо збиваємо два яйця, сто грам цукру, 250 грам сметани і вершкове масло. З'єднуємо всі інгредієнти і ретельно перемішуємо.

Готуємо начинку: В першу чергу в блендері збиваємо сир, нам знадобиться півкілограма. Висипаємо 70 грам крохмалю, сто грам цукру, а також убиваємо три яйця. Всі продукти дуже добре збиваємо, щоб вийшла однорідна маса.

Процес приготування ватрушки з сиром в мультиварці: Змащуємо рослинним маслом спеціальну чашу. Вливаємо тісто. В середину викладаємо начинку. Випікаємо трохи більше години. Після сигналу про повну приготуванні залишаємо ватрушку в мультиварці ще на п'ятнадцять хвилин.

З малиною

Інгредієнти: двісті грамів масла (вершкового); 400 грам борошна; стакан цукру; півкілограма сиру; три яйця; півсклянки свіжих ягід малини; трохи ваніліну і розпушувача.

Приготування ватрушки з сиром і малиною у мультиварці: Масло натирають на тертці і перемішують з борошном, розпушувачем і половиною склянки цукру. Розтирають до стану крихти і на 30 хвилин поміщають в холодильник. У блендері збивають яйця з цукром, додають сир, ягоди, ванілін і продовжують процес, поки маса не стане однорідною, без грудок. Спеціальну чашу натирають вершковим маслом. Тоненькими прошарками викладають тісто і начинку до тих пір, поки не закінчаться інгредієнти. Виставляють режим випічки на 1,5 години і випікають.

З чорною смородиною

Необхідні продукти: по 400 грам борошна та сиру; сто грам масла (вершкового) і стільки ж сметани; три яйця; по склянці цукрового піску і чорної смородини; по 10 грам розпушувача і ваніліну.

Інструкція по приготуванню ватрушки з сиром в мультиварці: Розтоплюють масло і змішують з 100 грамами цукру. Вбивають одне яйце. Додають ванілін, розпушувач і просіяне борошно. Для начинки збивають за допомогою блендера сир, цукор, що залишився, яйця і сметану. У змащену чашу викладають тісто, зверху рівномірно кладуть начинку. Розкладають ягоди. Виставляють режим випічки на 1 годину 10 хвилин. З апельсином і бананом

Покроковий рецепт ватрушки з сиром в мультиварці.

Готуємо тісто: Беремо чотири яйця, поділяємо їх, збиваємо окремо жовтки і білки. У жовтки додаємо трохи солі і 30 грамів цукру, продовжуємо процес збивання. Півкілограма сиру подрібнюємо блендером, додаємо 40 грам цукру, дві столові ложки борошна. Акуратно вливаємо жовтки і білки і ретельно вимішуємо тісто.

Готуємо начинку: Один банан шаткуємо тонкими кружечками. Апельсин середнього розміру нарізаємо дрібними кубиками.

Приготування ватрушки: Двісті грам будь-якого печива подрібнюють і змішують з однією столовою ложкою м'якого вершкового масла. Чашу змащують маслом і рівномірно по дну і краях розподіляють крихти з печива. Розміщують половину тіста. Викладають начинку, а зверху накривають її рештою тестом. Поміщають на сорок хвилин в каструлю для запікання. Коли ватрушка охолола, її можна змастити кремом. Для цього змішують по три столових ложки сметани і цукрового піску, добре збивають, за необхідності додають загусник.

З варенням з вишні на вівсяних пластівцях

На півкілограма сиру знадобиться: три яйця; 350 грам вівсяних пластівців; 150 грам цукрового піску; 60 міліграм сметани (густої консистенції); півсклянки молока; варення з вишень без кісточок; ванілін за смаком.

Приготування: Молоко трохи підігрівають і виливають в глибоку миску. Додають пластівці і цукор-пісок (50 грам). Перемішують і дають настоятися близько сорока хвилин. В цей час займаються начинкою. У блендері збивають сир, сметану, два яйця, цукор, що залишився і ванілін. Повинна вийти маса однорідної консистенції. У вівсянку вбивають одне яйце і перемішують. У змащену чашу викладають тісто начинку і зверху варення. Випікають в мультиварці одну годину. З абрикосами

Покроковий рецепт: Для того щоб приготувати тісто, необхідно змішати двісті грам борошна з чайною ложкою розпушувача. Додають дві столові ложки сиру, 30 грам цукрового піску, трохи солі, сто міліграмів молока і стільки ж олії. Все ретельно перемішують і замішують тісто. Відставляють його на півгодини. Для начинки півкілограма сиру розбавляють 100 міліграмами вершків. Окремо збивають три жовтки, сто грам цукру, 30 г крохмалю, ванілін і додають до сиру. Після того як перемішали, можна влити збиті білки. Чашу змащують і викладають тісто. Розподіляють часточки абрикосів, а зверху - сирну начинку. Встановлюють режим випічки на одну годину.

Корисні поради

Господиням треба знати: Для приготування десерту завжди використовуйте якісні продукти з хорошим терміном придатності. Для незвичайного смаку в начинку можна додати згущене молоко або вершки. Якщо після збивання начинка виходить занадто рідкою, вирішити цю проблему допоможе додавання крохмалю чи борошна. Незвичайна випічка виходить з солоним сиром. У таких випадках тісто не повинно бути солодким, а надати начинці родзинку можна додаванням рубаної зелені або адигейського сиру. Для приготування ватрушок використовують дріжджове, листкове, пісочне та рідке тісто. Відмінне поєднання смаку – сир та родзинки, тому нерідко роблять таку начинку, але тут слід пам'ятати, що родзинки попередньо необхідно розпарити, щоб він не був твердим. Якщо для начинки використовуються готові сирні маси, обов'язково вбийте туди яйце. При приготуванні королівської ватрушки завжди тісто покриває начинку з двох сторін. Ні в якому разі ватрушку не перевертають. Максимальний час приготування в мультиварці – 90 хвилин. Завжди виставляється режим «Випічка».

Всі рецепти, підібрані в даній статті, готуються з простих продуктів і не вимагають багато зусиль. Автор: Христина Осипова 6 Серпня, 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Ватрушка з сиром в мультиварці: рецепти, покрокова інструкція приготування, фото


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.