Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Запіканка сирна без сметани: інгредієнти і рецепти приготування з фото


Опубликованно 04.09.2018 11:03

Запіканка сирна без сметани: інгредієнти і рецепти приготування з фото

Запіканка з сиру — не просто корисний десерт, це блюдо, смак яких знайомий нам з дитинства. З часом способів і рецептів приготування стала величезна кількість. Вони можуть бути як приємними, так і солоними, готуватися в мікрохвильовій печі або в мультиварці. У даній статті ми розглянемо кращі рецепти сирної запіканки без сметани. Запіканка з дитинства

На півкілограма основного інгредієнта знадобляться наступні продукти: пару яєць; по ? склянки цукру і манки; по 10 грам ваніліну і розпушувача.

Запіканка сирна дитяча: рецепт в духовці: Яйця з цукром збивають в окремій мисці. З'єднують всі складові і гарненько перемішують, солять за смаком. Тісто залишають на півгодини. Після закінчення цього часу за допомогою міксера збивають сирну масу. Ставлять на чверть години в духовку, яку розігрівають до 190 градусів.

Сирна запіканка в мультиварці без сметани

На півкілограма сиру, потрібно придбати такі інгредієнти: пару яєць; сто грам манки; 60 гр. цукру; ванілін і сіль за смаком; масло (вершкове), щоб змастити спеціальну чашу.

Процес приготування. Сир розминають, додають сіль, ванільний і звичайний цукор. Акуратно вливають збиті яйця. Висипають манку. Всі складові збиваються за допомогою блендера. Розтопленим маслом натирають чашу, в неї викладають сирне тісто. В режимі випічки готують одну годину.

З вишнею в мікрохвильовій печі

На процес йде максимум п'ятнадцять хвилин, а за смаковими якостями запіканка нічим не поступається приготовленої в духовій шафі.

Необхідні компоненти: 0,5 кілограма сиру; чотири яйця; стакан цукру-піску; стакан вишні (без кісточок); 60-70 грам борошна.

Докладний рецепт сирної запіканки без сметани: Сир з яйцями і з цукровим піском розтирають до однорідної маси. Всипають борошно і ягоди, все добре перемішують. Викладають у форму, краще всього використовувати спеціальну силіконову. Поміщають на десять хвилин у мікрохвильову піч. Перед подачею можна прикрасити пудрою з цукрового піску.

Сирна запіканка на кефірі без манки

Продукти: 250 грам основного інгредієнта; одне яйце; 30 грам цукру; сто міліграмів кисломолочного напою (кефіру).

Рецепт, як приготувати сирну запіканку в духовці: Сир викладають у глибокий посуд, за допомогою вилки розминають його так, щоб не було грудок. До сиру кладуть яйце і цукор. Невеликими порціями вливають кефір і знову перемішують. Ємність для випічки натирають олією. Рівномірно викладають тісто. Випікають чверть години, нагрівання не більше 200 градусів. Готову страву можна подавати до столу з варенням, фруктами або згущеним молоком. З картопляним крохмалем

На півкілограма сиру необхідно підготувати: шість яєць; ? Кілограма цукру; 60 грам крохмалю; 1/3 чайної ложки лимонного соку; 2 грами кориці; ванілін за смаком.

Як приготувати сирну запіканку в духовці, покрокова інструкція: Жовтки збивають з цукром до піноподібного стану, а білки піддаються цьому ж процесу, тільки з соком лимона.

2. Сир розминають виделкою, вливають жовтки і перемішують.

3. Додають інші продукти і все ретельно збивають за допомогою міксера.

4. Готову масу рівномірно викладають у змащену форму.

5. На півгодини поміщають в духову шафу, готують при температурі нагріву 180 градусів. З манкою і молоком

Щоб приготувати запіканку з даного рецептом, знадобляться такі інгредієнти: ? Кілограма сиру; пару яєць; 125 міліграм молока; сто грам манки; півсклянки родзинок; 50 грам цукру; трохи солі і вершкового масла.

Сирна запіканка з манкою без сметани: покрокова інструкція. Необхідно підігріти молоко і на десять хвилин залити манку, щоб вона розбухла. Окремо збивають сир з жовтками і з цукровим піском. Білки за допомогою міксера збиваються з невеликою кількістю солі. З'єднують всі компоненти і добре перемішують. Рівномірно розкладають у форму, яку попередньо натерли вершковим маслом. На сорок хвилин поміщають в духовку, нагрів не повинен перевищувати 180 градусів. З вермішеллю

На 0,5 кілограма основного інгредієнта знадобиться: два яйця; сто грам борошна і стільки ж тоненькою вермішелі; сіль і цукор-пісок за смаком.

Інструкція приготування: Попередньо відварюють вермішель в присоленной воді, промивають і дають стекти зайвої рідини. Важливо стежити за тим, щоб вона не розварилася. Окремо змішується сир, яйця і цукор. Всипають борошно і вермішель. Отриману суміш рівномірно поміщають у форму і ставлять на півгодини в духовку, нагріту до 190 градусів. Шоколадна запіканка

На 500 грам сиру беруть такі продукти: півсклянки молока і стільки ж цукру; ? Столової ложки какао; три яйця; сто грам крохмалю, краще всього підійде кукурудзяний; невелика кількість ваніліну і масла (вершкового).

Поетапні кроки приготування сирної запіканки без сметани: Сир розминають. До нього поміщають цукор і ванілін. Акуратно вливають збиті яйця і продукти змішують за допомогою блендера. Візуально поділіть тісто на три частини і 1/3 від'єднайте. У відокремлене тісто додають какао і молоко. В білу сирну суміш додають крохмаль. Обидва сирних складу окремо збивають блендером до однорідної маси. В підготовлену ємність для запікання суміш викладають таким чином: біле тісто, зверху шоколадне, так чергують поки воно не закінчиться. Час запікання - сорок хвилин при температурі 170 градусів.

З яблуками

На триста грам сиру знадобиться: пара яєць; сто грамів манної крупи; 60 грам борошна; 1/2 склянки цукру; два яблука; трохи кориці і солі; 5 грам розпушувача.

Запіканка сирна без сметани покроковий рецепт: Яблука очищають від насіння і шаткують тонкими півкільцями, кожен шматочок обвалюють у борошні. Окремо з цукром збивають яйця. З'єднують всі складові і ретельно перемішують. Додають фрукти. Викладають у форму, яку попередньо змастили вершковим маслом. Запікають не більше сорока хвилин при температурі 170 градусів.

З гарбузом

Інгредієнти: 250 грам сиру; два яйця; 350 грам очищеного гарбуза; стакан молока; 60 грамів манної крупи; 30 грам масла (вершкового); 50 грам цукру; ванілін і сіль за смаком.

Приготування: Овоч нарізують маленькими кубиками і смажать на вершковому маслі близько п'ятнадцяти хвилин. Молоко потрібно закип'ятити, всипають манку і доводять до кипіння, при цьому постійно помішуючи, щоб не утворилися грудки. Остудити готові продукти і з'єднати їх. Обережно вливають в манну суміш збиті з цукром яйця. Додають інші компоненти і перемішують. Перекладають у форму, готують близько 50 хвилин, підігрів духовку до 180 градусів.

З бананом

Для приготування цієї страви знадобляться наступні складові: 500 грам сиру; по ? склянки молока і окропу; пару бананів; по дві столові ложки масла (вершкового) і борошна; 3 штуки яйця; ванілін за бажанням.

Процес приготування сирної запіканки з бананом без сметани: Борошно насипати в глибоку ємність і додають окріп, необхідно дуже добре перемішати. Яйця збиваються з ванільним і звичайним цукром до піноподібного стану. До яєчної суміші висипають сир, масло, молоко. Після того як ретельно перемішали, можна всипати борошно. Банани шаткують кільцями і відправляють в тісто. Викладають форму. Випікають близько 50 хвилин, нагрівання духової шафи не перевищує 180 градусів. З сухофруктами

На 500 грамів основного інгредієнта потрібні такі компоненти: 100 гр. цукру; пару яєць; 60 грамів манної крупи; по ? склянки молока і сухофруктів; масло (вершкове).

Як приготувати запіканку сирну без сметани. Сир з'єднують з цукром і доводять до однорідної маси, не зупиняючи процес збивання, поміщають яйця. Коли продукти збили, додають манку і, за бажанням, ванілін. Потроху вливають молоко, додають подрібнені сухофрукти і ретельно перемішують. Суміш викладають у форму і готують півгодини при температурі 190 градусів. З апельсинами

Потрібні компоненти: 0,5 кілограма сиру; 70 гр. масла (вершкового); стакан цукру; пару столових ложок крохмалю; ? Склянки манки; яйце; 3 штуки невеликих апельсинів.

Покрокова інструкція: Фрукти очищають від шкірки і кісточок, подрібнюють у блендері, щоб вийшла кашка. Додають сто грам цукру, 30 гр. крохмалю і перемішують. Окремо змішують всі інші продукти. У змащену форму викладають сирне тісто. Поверх рівномірно розкладають апельсинову масу. Випікають при температурі 160 градусів близько години. Простий рецепт зі згущеним молоком

На півкілограма основного інгредієнта знадобиться: три яйця; одна банка згущеного молока.

Інструкція приготування: Окремо збивають яйця до пінообразної консистенції. Сир перетирають в блендері. Змішують всі продукти. Вийшло сирне тісто рівномірно викладають в підготовлену форму. Витримують в духовці при температурі 190 градусів близько сорока хвилин. З цвітною капустою

На двісті грам сиру знадобиться:

0,5 кг цвітної капусти; двісті грам твердого сиру; чотири яйця; 30 грам масла (вершкового).

Інструкція приготування сирної запіканки в духовці без сметани: Капусту миють і поділяють на суцвіття. Сир подрібнюють на тертці великого розміру. Окремо збивають яйця. З'єднують всі продукти, солять за смаком і ретельно перемішують. Отриману суміш викладають у форму. На півгодини поміщають в духову шафу, запікають при температурі 180 градусів.

З картоплею

На один кілограм картоплі беруться наступні продукти: пару цибулин; 0,5 кілограма сиру; п'ять яєць; зелень; спеції.

Процес приготування: Картоплю очищають від шкірки. У підсоленій воді варять до готовності і до пюре подрібнюють блендером. Дрібно нашатковану цибулю обсмажують на рослинному маслі. Овочі з'єднують, додають сіль і спеції за смаком. Білки збивають і вливають в картопляне пюре. Сир змішують зі збитими жовтками, рубаною зеленню і трохи солять. Форму натирають олією, посипають панірувальними сухарями, викладають половину картопляної суміші, поверх рівномірним шаром сирну начинку і накривають залишилися пюре. Випікають при температурі 200 градусів не більш півгодини. Деякі поради Сирна запіканка буде смачною, якщо для приготування використовувати тільки якісні та свіжі продукти. Щоб блюдо було максимально корисним, рекомендується купувати домашній сир. Кислуватий сир додасть запіканці якусь родзинку. Щоб десерт вийшов повітряним, яйця необхідно ретельно збивати, щоб піна виходила стійкою і пишною. Якщо в рецепті присутній манна крупа, перед тим як відправити запіканку в духову шафу, дайте тісту настоятися близько двадцяти хвилин. Не зіпсує смак, якщо в блюдо додавати не сиру, а зварену манну крупу. Температура нагрівання духової шафи не повинна перевищувати 200 градусів, у іншому випадку десерт просто згорить. Оптимальною температурою для приготування запіканки вважається 170-180 градусів. Якщо з'явилося бажання додати родзинки, то попередньо його необхідно запарити. Для цього буквально на п'ять хвилин його заливають окропом. Для кращого збивання інгредієнтів використовуйте міксер або блендер. Щоб не зіпсувати десерт, завжди дотримуйтесь послідовності, яка зазначена в рецепті. Якщо за дві хвилини до повного приготування запіканку посипати цукровим піском, то в неї буде відмінна "золота" корочка. Перевірити готовність можна за допомогою дерев'яної зубочистки, для цього роблять проколи у кількох місцях і якщо на ній немає тіста, то запіканка готова.

Цим корисним стравою можна порадувати рідних не тільки на сніданок, але і на вечерю. Всі рецепти, зібрані в цій статті, готуються з доступних продуктів і не вимагають особливих зусиль. Автор: Христина Осипова 8 Серпня, 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Запіканка сирна без сметани: інгредієнти і рецепти приготування з фото


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.