Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Сирний торт в мультиварці: інгредієнти, рецепт приготування


Опубликованно 03.09.2018 02:18

Сирний торт в мультиварці: інгредієнти, рецепт приготування

Торт сирний в мультиварці – легкий і ніжний десерт. Завдяки сучасному кухонному приладі його можна приготувати досить просто. Господині додають у ласощі додаткові компоненти: порошок бобів какао, яблука, абрикоси, ягоди, ванілін. Ці продукти роблять страву ще смачніше і цікавіше. У статті розповідається про декількох варіантах приготування десерту. Рецепт з додаванням смородини

До складу основи входить: Масло вершкове - 150 р. Пісок цукровий (стільки ж). Дві маленькі ложки ваніліну. Яйце. Борошно в кількості 250 р. Дві маленькі ложки пекарського порошку.

Начинка складається з таких продуктів: Сир (600 г). Ягоди чорної смородини. Чотири яйця. Пісок цукровий в кількості 150 р. 100 г крохмалю. Сіль – 1 щіпка.

Щоб зробити торт сирний в мультиварці з додаванням смородини, потрібно спочатку приготувати основу. Для цього масло розтирають із цукровим піском. Додають в масу яйце. Потім продукти з'єднують з борошном, ваніліном, пекарським порошком. Тісто повинно мати м'яку текстуру. Його слід помістити в холодильну камеру на тридцять хвилин. Жовтки розтирають із цукровим піском. Отриману суміш потрібно з'єднати з сиром і крохмалем. Збити компоненти за допомогою міксера. В окремому посуді розтерти яєчні білки з сіллю. Повинна вийти маса, що нагадує піну. Її додають до решти продуктів. Перемішують лопаткою. Чашу приладу застеляють смужками пергаменту. Кінці папери повинні перебувати на поверхні посудини. Спочатку слід помістити основу для десерту, а потім сирний наповнювач. Начинку покривають ягодами.

Торт сирний в мультиварці готують у програмі випічки шістдесят хвилин. Потім його дістають з чаші приладу за «хвостики» з пергаменту. Десерт охолоджують. Коли ласощі охолоне, смужки паперу потрібно видалити. Торт зі смаком какао

Для наповнювача потрібно: Сир (400 г). Манка в кількості 2 великих ложок. Два яйця. Пісок цукровий - 100 грамів.

Основа для десерту складається з таких продуктів: Борошно пшеничне (200 г). Сметана (стільки ж). Дві великі ложки порошку какао. 100 грамів цукрового піску. Сода (1 маленька ложка). 50 г вершкового масла. Два яйця.

Це один з популярних рецептів сирних тортів з випічкою.

Він готується так. Вершкове масло потрібно розтопити в чаші приладу. Мультиварка повинна бути поставлена на режим випічки. Стінки посуду змащують. Залишки продукту поміщають в окрему миску. Два яйця розтирають із цукровим піском в кількості 100 р. З'єднують з маслом і сметаною. Соду, пшеничне борошно і порошок какао потрібно просіяти. Додати до решти продуктів. Сир з'єднати з двома яйцями, манкою і цукровим піском. Основу поміщають в чашу приладу. Потім кладуть начинку. Сирний пиріг треба готувати в програмі випічки 120 хвилин. Після завершення часу прилад ставлять на режим підігріву на чверть години. Потім його можна вимкнути. Домашнє ласощі з ванільним смаком

До складу основи входить: Борошно пшеничне в кількості 200 грамів. Стільки ж цукрового піску. Три яйця.

Наповнювач роблять з таких продуктів: Півкілограма сиру. Трохи цукрового піску. Два яйця. Ванілін.

У цій главі розповідається про те, як зробити сирний торт домашній в мультиварці.

Потрібно 3 яйця розтерти з цукровим піском. З'єднати з пшеничним борошном. Перемішати всі компоненти. Розтерти 2 яйця з ванільним порошком, сиром і цукровим піском. Чашу приладу покривають мастилом. У неї поміщають половину основи. Потім кладуть наповнювач. Решту тіста потрібно розподілити по поверхні страви. Сирний пиріг з ванільним смаком готують у програмі випічки вісімдесят хвилин. Десерт з додаванням яблук

До складу страви входить: Пісок цукровий - 150 р. Три великих ложки манної крупи. Яблука солодкі – 5 штук. Півкілограма сиру. Борошно пшеничне – п'ять великих ложок. Два яйця. Сіль – 1 щіпка. Сметана (2 великі ложки).

Сироп робиться з таких продуктів: Масло вершкове в кількості 50 грамів. Дві великі ложки води. Пісок цукровий – 150 р.

Сирні торти в мультиварці за рецептами з ягодами і фруктами популярні серед кулінарів.

Щоб приготувати десерт з яблуками, плоди слід помити, очистити від шкірки і насіння. Нарізати невеликими скибочками і помістити в чашу приладу, покриту маслом. Потім потрібно зробити сироп. Цукровий пісок з'єднують з водою в холодному вигляді. У цю суміш додається масло. Отриману масу доводять до стану кипіння. Поміщають на поверхню яблук. У блендері потрібно розтерти сир, яйця, крупу, цукровий пісок, сметану, сіль і пшеничне борошно. Компоненти перемішують до утворення маси з рівною текстурою. Кладуть на поверхню яблук. Десерт готують у програмі випічки шістдесят хвилин. Торт з вівсяними пластівцями і варенням

До його складу входить: Три яйця. Чотири великих ложки цукрового піску. Сир в кількості 600 грамів. Півтора склянки вівсяних пластівців. Молоко – 120 мл Варення з вишні. Дві великі ложки сметани. Порошок ванілі.

Щоб зробити торт сирний в мультиварці з варенням, потрібно з'єднати підігріте молоко з вівсяними пластівцями. Додати цукровий пісок і залишити на півгодини. Сир розтирають із сметаною. В отриману суміш кладуть порошок ванілі, яйця. Додають цукровий пісок. Всі компоненти слід збити за допомогою міксера. Пластівці з'єднують з яйцем. Масу потрібно помістити в чашу приладу, покриту шаром масла. Зверху кладеться наповнювач з сиру і ягоди вишні.

Торт сирний в мультиварці за таким рецептом готують у програмі випічки шістдесят хвилин. Десерт з додаванням полуниці

До складу ласощів входять: Сир - 600 р. П'ять яєць. 10 г желатину. Чотири великих ложки сметани. Таку ж кількість крохмалю кукурудзяного. 10 г ваніліну. 12 великих ложок цукрового піску. Півкілограма полуниці. Сіль – 1 щіпка. Приготування

Як зробити сирний торт з желатином і ягодами в мультиварці?

Спочатку слід розбити яйця. Помістити жовтки і білки в різні посудини. Перший компонент з'єднують з сиром, кукурудзяним крохмалем, сметаною і великою ложкою цукрового піску. Інгредієнти добре перемішують. Отримана маса повинна мати однорідну текстуру. У неї кладуть сіль і ванілін. В іншій посудині слід розтерти білки з 6 великими ложками цукрового піску. Масу поступово з'єднують з сиром. Чашу приладу потрібно покрити маслом. Основу для десерту готують в режимі випічки п'ятдесят хвилин. Після сигналу слід запрограмувати мультиварку ще на чверть години. Ягоди розтирають в блендері з п'ятьма великими ложками цукрового піску. Повинна вийти маса, що нагадує пюре. Її підігрівають на вогні. Час від часу помішують. Желатин залишають у воді на десять хвилин. Потім продукт підігрівають, поки він не розчиниться, і з'єднують з ягідної масою. Десерт потрібно перекласти в каструльку і покрити отриманою сумішшю. Сирний торт з желатином і полуницею прибирають в холодильну камеру на ніч. Автор: Олена Климова 9 Серпня, 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Сирний торт в мультиварці: інгредієнти, рецепт приготування


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.