Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Торт з білим шоколадом: рецепт, покрокова інструкція приготування, інгредієнти, фото


Опубликованно 02.09.2018 09:27

Торт з білим шоколадом: рецепт, покрокова інструкція приготування, інгредієнти, фото

Торт з білим шоколадом – прекрасний десерт для тих, кому не подобається смак темної плитки. Такі ласощі дуже ніжне. Крім того, завдяки красивому зовнішньому вигляду воно може стати чудовою прикрасою святкового столу. Для приготування тортів використовуються плоди і ягоди у свіжому або замороженому вигляді. Також в цю випічку додається сметана, темний шоколад, джем, ванілін. В даній статті розповідається про декількох популярних і смачні рецепти. Десерт з додаванням сиру і малини

До складу основи входить: Вершкове масло в кількості 100 грам. 50 мл кефіру. 10 г пекарського порошку. Сир в кількості 200 грам. Борошно пшеничне (стільки ж).

До складу наповнювача входить: 50 г шоколадної плитки білого кольору. Половина склянки цукрового піску. Сир в кількості 200 грам. 20 г крохмалю. Три яйця. Ягоди - не менше 300 грамів.

Щоб приготувати торт з білим шоколадом і малиною, потрібно спочатку зробити тісто. Подрібнити масло за допомогою ножа. З'єднати з борошном, кефіром і пекарським порошком. Помістити основу в посудину, покриту шаром пергаменту. Прибрати в холодильну камеру. Сир розтирають з жовтками і цукровим піском. Білки слід збити до утворення щільної піни. З'єднати з іншими продуктами. Наповнювач завадять на поверхню основи. Зверху десерт покривають ягодами, крохмалем і шматочками білого шоколаду. Ласощі випікається в духовці. Час приготування – п'ятдесят п'ять хвилин.

Після вимкнення плити торт з білим шоколадом і малиною слід залишити в жаровій шафі ще на деякий час. Десерт з додаванням персиків

Для приготування крему потрібно: 300 грам білої шоколадної плитки. 600 мілілітрів вершків. Два жовтки. Яйця в кількості двох штук.

До складу основи входить: Борошно пшеничне (200 грам). Половина склянки цукрової пудри. Жовтки в кількості двох штук. Масло вершкове – 125 грам.

Для прикраси ласощі використовується: Чотири персика в консервованому вигляді. Половина склянки цукрової пудри. Як готувати десерт?

Торт з білим шоколадом за рецептом з персиками робиться так. Масло слід нарізати невеликими квадратиками. Додати пшеничне борошно і розтерти. Отриману масу з'єднують з цукровою пудрою, жовтками. Тісто повинно мати рівну і гладку текстуру. Його поміщають у посудину, покриту пергаментом і шаром масла. Випікають основу для ласощі в духовій шафі двадцять п'ять хвилин. Крем для торта з білим шоколадом робиться так. Плитку розламують на дрібні шматочки і кладуть в каструлю. Додають вершки. Компоненти підігрівають на вогні. Час від часу перемішують. Коли шоколад розтане, каструлю прибирають з плити. Слід розтерти жовтки з цілими яйцями. Додати до них суміш з вершками. Крем поміщають на поверхню основи. Ласощі треба готувати в духовій шафі ще тридцять п'ять хвилин. Потім торт охолоджують.

На його поверхню слід помістити скибочки персиків і шар цукрової пудри. Сметанно-шоколадний десерт

До складу торта входить: 300 мілілітрів вершків. 200 г цукрового піску. 150 грам білої шоколадної плитки. Таку ж кількість пшеничного борошна. Три яйця. 150 г вершкового масла. Півтори великі ложки порошку какао. 5 грам кави в розчинному вигляді. Чорний шоколад в кількості 140 р. Три великі ложки сметани. 5 грам пекарського порошку.

Це ще один популярний рецепт торта, покритого білим шоколадом.

Як приготувати такий десерт? Потрібно розчинити каву в 50 мілілітрах теплої води. Темну шоколадну плитку (140 г) ділять на невеликі фрагменти і кладуть в каструлю. Змішують з нарізаною на квадратики маслом. Додають каву. Цю масу слід розтопити.

Борошно з'єднують цукровим піском в кількості 100 р. Додають пекарський порошок і какао. Яйця слід розтерти. Змішати з цукровим піском в кількості 80 грам. З'єднати з масою з шоколаду і борошном. Основу для десерту випікають у духовій шафі півтори години. Потім її потрібно остудити і розділити на три частини.

Вершки в кількості 200 мл і шматочки білої шоколадної плитки (100 г) слід помістити в каструлю і підігріти. Додати велику ложку окропу. Отриману масу охолоджують і прибирають в холодильну камеру на шістдесят хвилин. Потім її треба дістати і збити. Яруси десерту покривають кремом і складають один на одного.

Торт прибирають в холодильну камеру на шістдесят хвилин. Залишився цукровий пісок, вершки 50 г білого шоколаду підігрівають у посудині на вогні. З'єднують з двома великими ложками окропу. Трохи остуджують. Торт з білим шоколадом покривають отриманої глазур'ю. Десерт з додаванням родзинок і ядер горіхів

Для приготування основи знадобиться: Три яйця. Вода – 3 великі ложки. Пісок цукровий в кількості 200 грам. Упаковка порошку ванілі. Борошно пшеничне (дві великі ложки). Таку ж кількість крохмалю. Виноград в сушеному вигляді без кісточок – 100 грам. Велика ложка маргарину. Стільки ж порошку какао.

Щіпка соди. Таку ж кількість солі.

Для глазурі потрібно: 100-грамова плитка шоколадна. Три великі ложки молока. 30 грам вершкового масла.

Для прикраси десерту знадобиться 100 грам ядер волоських горіхів. Рецепт ласощів

В даному розділі розповідається про те, як готувати торт з білим шоколадом.

Щоб зробити такий десерт, потрібно сполоснути та просушити родзинки. Жовтки розтирають з ваніліном і сіллю. До них додається вода в гарячому вигляді. Компоненти розтирають до утворення щільної піни. Білки слід збити з цукровим піском. Додати заздалегідь просіяне борошно, крохмаль, соду. Помістити в масу родзинки, какао порошок. З'єднати з жовтками і білкової сумішшю. Тісто слід помістити в посудину, покриту маслом. Випікати в духовій шафі двадцять п'ять хвилин. Для глазурі шматочки шоколадної плитки потрібно змішати з підігрітим молоком. Трохи остудити. Помістити в масу вершкове масло і добре розтерти. Поверхня десерту покривають отриманої глазур'ю і ядрами горіхів. Торт з ягодами і джемом

До складу бісквіта входить: Три з половиною склянки пшеничного борошна. Порошок пекарський – 4 маленькі ложки. 240 грам вершкового масла. Два з половиною склянки цукрового піску. Сім яєчних білків. Вода в кількості чотирьох великих ложок. Приблизно 5 грам солі.

Для ягідного наповнювача потрібно: Брусниця (три склянки). 100 г варення з вишні. Пісок цукровий (стільки ж).

До складу крему входять такі продукти: П'ять білків яєць. 300 г шоколадної плитки білого кольору. Сіль – 1 щіпка. 225 г цукрового піску. 400 грам вершкового масла.

Існує безліч різновидів тортів з білим шоколадом. Рецепти з фото, представлені в розділах статті, включають в себе десерти з плодами і ягодами.

Про одного з них йдеться у наступному розділі. Приготування

Щоб зробити десерт з брусницею і джемом, треба пропустити борошно з пекарським порошком через сито. З'єднати з сіллю. Пісок цукровий розтирають з м'яким маслом. Білки слід збити і змішати з цими продуктами. У масу поступово додається борошно і вода. Основу завадять в посудину, покриту шаром масла. Випікають у духовій шафі сорок хвилин.

Щоб зробити начинку для ягідного торт з білим шоколадом, потрібно з'єднати джем з цукровим піском і двома склянками брусниці. Варити на вогні приблизно десять хвилин. Потім каструлю прибирають з плити. У масу кладуть ще одну склянку ягід. Потім начинку і бісквіт потрібно охолодити. 150 грам плитки шоколаду розтоплюють в каструлі за допомогою водяної бані. Потім посудину треба прибрати з вогню.

Білки розтирають із цукровим піском. Додають сіль. Масу збивають на паровій бані п'ять хвилин. Потім її прибирають з плити. З'єднують з розм'якшеним вершковим маслом. Суміш необхідно розтерти за допомогою міксера. Додати в неї розтоплений білий шоколад. Добре перемішати компоненти.

Охолоджений бісквіт ділять на 2 частини. На перший корж кладеться наповнювач з ягід. Потім поміщають другий ярус торта. Його покривають частиною крему. Десерт прибирають в холодильну камеру на тридцять хвилин. Потім його потрібно дістати. Рівномірно промазати залишилися кремом. Торт на основі білого шоколаду посипають другою частиною плитки.

Її треба заздалегідь подрібнити за допомогою терки. Крім того, ласощі можна покрити цукровою пудрою. Торт, политий білим шоколадом, готовий! Автор: Олена Климова 18 Серпня, 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Торт з білим шоколадом: рецепт, покрокова інструкція приготування, інгредієнти, фото


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.