Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Пиріг "Королівська ватрушка з сиром: рецепт з описом і фото, особливості приготування


Опубликованно 29.08.2018 20:33

Пиріг

Багато діти і дорослі люблять звичайні ватрушки з сиром, які так приємно їсти з чаєм, кавою або какао. Але ще більше всім сподобатися пиріг "Королівська ватрушка з сиром, який смак має більш насичений, і виглядає яскраво і барвисто. Такий десерт по достоїнству може стати окрасою навіть самого святкового столу. Інгредієнти для пирога

Перед тим як приступати до вивчення рецепти з фото пирога "Королівська ватрушка з сиром, слід переконатися, що у вас є все необхідне для його приготування. А знадобиться вам для цього: 2,5 склянки борошна; 150 грам вершкового масла (можна замінити маргарином); чайна ложечка соди; 500 грам сиру; 1,5 склянки цукру; 4 курячих яйця; половина чайної ложечки солі; щіпка ваніліну. Готуємо пісочне тісто

На першому етапі приготування пирога "Королівська ватрушка з сиром, слід зробити пісочне тісто, яке становить його основу. Для цього беремо борошно і гарненько просіваємо її крізь сито. Потім дістаємо вершкове масло, яке слід охолодити перед приготуванням тіста, і трьом його на дрібній тертці прямо до борошні, залишивши невеликий шматочок для змазування форми для випікання. Після цього в миску до інгредієнтів додаємо половину склянки цукру і розтираємо руками весь вміст до тих пір, поки не отримаємо масу, що нагадує по своїй структурі пісок. Приготування сирної маси

Таким кулінарним дією, відповідним рецептом пирога "Королівська ватрушка з сиром, стане створення десертній маси, яка буде служити начинкою. Для того щоб вона була ніжною і повітряної, її потрібно правильно приготувати. Першим ділом ми гарненько розтираємо сир через сито, щоб він став м'яким і без грудочок. Потім залишився цукор, соду, сіль і ванілін гарненько перемішуємо. У результаті ми повинні отримати суміш для начинки, яка за своєю консистенцією буде нагадувати сметану.

Випікання королівської ватрушки

Після двох основних етапів, займемося випіканням нашого пирога "Королівська ватрушка з сиром, калорійність якого в готовому вигляді становитиме 314 калорій. Спочатку змащуємо залишилися олією спеціальну форму, а потім беремо 2/3 частини пісочного тіста і викладаємо в неї. Потрібно притискати крихту пальчиками, щоб вона рівно покривала дно ємності і підводилася по її краях на 1-2 див. Далі на тісто викладаємо сирну масу, розрівнюючи її ложечкою, після чого розподіляємо по верху нашої ватрушки частину піщаної маси. Далі залишиться лише помістити пиріг в розігріту духовку. Випікати протягом 40 хвилин при температурі 200 градусів до тих пір, поки його верхній шар не підрум'яниться. Рецепт пирога "Королівська ватрушка з сиром в мультиварці

Якщо у вас немає духовки, але є мультиварка, то приготувати королівську ватрушку можна і в ній. Інгредієнти для пирога беремо ті ж, які були перераховані в попередньому рецепті, та й сам технологічний процес десерту практично ідентичний. Готуємо пісочне тісто стандартним способом і створюємо сирну начинку. Потім викладаємо в чашу мультиварки 2/3 частини основної маси, ущільнюємо її, піднімаючи бортики з крихти на 2 див. На шарі тіста рівномірно розподіляємо начинку, яку накриваємо залишилася пісочної крихтою. Далі закриваємо кришку мультиварки, вибираємо режим "Випічка" і залишаємо пиріг пектися на годину, по закінченні якого виймаємо королівську ватрушку, остуджуємо її і подаємо до столу. Рецепт пирога "Королівська ватрушка з сиром і яблуками

Якщо стандартна царська ватрушка вам припала до душі, то її можна злегка видозмінити, додавши до сиру яблука, що додасть десерту певну кислинку і зробить його ще більш апетитним і ароматним. Інгредієнти для пісочного тіста тут залишаються ті ж, а ось начинку ми робимо іншу. Для її приготування нам знадобляться: 200 грам сиру; 300 грам яблук; 2 курячих яйця; 100 грам цукру; пара столових ложок кориці.

Приступаємо до створення начинки для пирога. "Королевська ватрушка з сиром і яблуками вимагає більш ретельного її приготування. Для цього в окремій мисці гарненько розтираємо молочний продукт, щоб він придбав однорідну консистенцію, без грудочок, а потім з'єднуємо його з яйцями і цукром. Після цього беремо яблука, миємо їх, чистимо від шкірки, вирізаємо гнилі частини і серцевину, а потім нарізаємо на маленькі часточки. Далі до них додаємо корицю, змішуємо, щоб кожен шматочок фрукта обваляти в спеціях, з'єднуємо з сирною масою.

На наступному етапі приготування десерту, залишається змастити форму для запікання олією, викласти половину тіста на дно. На пісочній крихті розміщуємо начинку, а зверху решту піщаної маси. Після чого залишається лише поставити ватрушку в розігріту духовку і випікати її там близько півгодини при температурі 180 градусів, орієнтуючись на те, що скоринка десерту повинна стати рум'яної. Шоколадна "Королівська ватрушка"

Якщо ви ще не зупинили свою увагу на якому-небудь рецепт пирога з сиром "Королівська ватрушка" (на фото десерт виглядає досить апетитно), можливо вас зацікавить варіант з додаванням шоколаду. Такий десерт і виглядає досить вражаюче, і смак має просто фантастичний, так що його можна і на свята готувати, і до дня народження подавати. А нам знадобляться для його приготування такі компоненти, як: 200 грам сметани; 150 грам борошна; 200 грам цукру; 5 курячих яєць; 3 столових ложки какао-порошку; 2 столових ложки вершкового масла; чайна ложечка соди; 400 грам сиру; 2 столові ложки манки; половина чайної ложки ваніліну.

Для приготування такої ватрушки спочатку робимо сирну начинку. Розтираємо молочний продукт, змішуючи його з половиною цукру, двома яйцями, ваніліном і манкою. Для більшої легкості десерту компоненти можна спінити блендером. Далі робимо тісто, для чого збиваємо міксером яйця, що залишилися, і цукор, а потім додаємо до них соду, сметану і розтоплене вершкове масло. Потім просіваємо через сито борошно, з'єднуємо її з какао-порошком і частинами додаємо їх до інших інгредієнтів тесту. Добре все розмішуємо, щоб вийшла густа шоколадна маса. Далі змащуємо маслом форму для випікання, наливаємо туди наше тісто, зверху викладаємо сирну начинку і ставимо випікатися в духовку на годинку. Готуємо пиріг без яєць

Ще один цікавий варіант пирога "Королівська ватрушка з сиром, який можна спекти навіть у тому випадку, якщо в будинку ви не виявили яєць. Не варто турбуватися, оскільки цей десерт можна приготувати і без цього інгредієнта. Компоненти для начинки залишаються колишніми, а от для тесту ми беремо: 2,5 склянки борошна; 150 грам вершкового масла; чайну ложечку розпушувача; половину склянки цукру; 2 столові ложки сметани; ванілін.

Створюємо знайомим для нас способом начинку. Далі приступаємо до процесу приготування тіста: розтоплюємо на водяній бані вершкове масло, з'єднуємо його з цукром, додаємо в суміш сметану. Потім просіваємо через сито борошно, додаємо до неї розпушувач, з'єднайте з маслом, цукром і сметаною. Замішуємо еластичне тісто щільне. Тут же ділимо його на дві частини, одна з яких повинна становити 1/3 від загальної маси, а друга - 2/3. Далі даємо тісту відпочити в морозилці півгодини, паралельно розігріваючи духовку. Після цього дістаємо його з холодильника, беремо великий шматок, трьом його на тертці і формуємо з отриманої стружки нижню частину ватрушки. На неї викладаємо сирну масу, а зверху терту крихту з залишився тесту. Відправляємо десерт випікатися в духовку протягом 40 хвилин при температурі 180 градусів. Готуємо пиріг без випікання

Якщо ви чекаєте гостей, яких хочеться порадувати королівським десертом, а часу на його приготування немає, то можна зробити смачну ватрушку без випікання. Для цього вам знадобиться: 30 штук пісочних печенюшек середніх розмірів; 2 столові ложки какао-порошку; 3 столові ложки згущеного молока; 500 грам сиру; 4 столові ложки сметани; 60 грам вершкового масла; 3 столові ложки цукру.

Щоб приготувати таку ватрушку без випікання, насамперед застеляємо дно квадратної форми пекарської папером. Потім в окремій ємності змішуємо какао, 2/3 склянки води і згущене молоко, а в іншій - масло, цукор і сир, які гарненько розтираємо і змішуємо зі сметаною. Далі беремо по одній печенюшке, опускаємо її в шоколадної суміші і укладаємо у форму так, щоб між печивом не було порожнеч. Покриваємо повністю дно ємності, розподіляємо на печиво сирну масу. Далі знову викладаємо шар основного компонента, потім крему, і так до тих пір, поки не закінчаться інгредієнти. Після цього залишаємо десерт на 40 хвилин при кімнатній температурі. Після чого ховаємо в холодильник і дістаємо його звідти вже тоді, коли прибудуть гості. Автор: Галина Філь 28 Серпня 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Пиріг "Королівська ватрушка з сиром: рецепт з описом і фото, особливості приготування


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.