Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Піца з болгарським перцем: рецепт з описом і фото, особливості приготування


Опубликованно 29.08.2018 15:24

Піца з болгарським перцем: рецепт з описом і фото, особливості приготування

Піца – це національне блюдо італійської кухні. Воно являє собою виріб з прісного тіста, змащеного томатним соусом і доповненого начинкою з ковбаси, м'яса, овочів, грибів, сиру і інших інгредієнтів. У сьогоднішній публікації будуть представлені найцікавіші рецепти піци з болгарським перцем. З пітою

Основою для приготування даної випічки стануть покупні коржі, що продаються в будь-булочної. Їх використання дозволяє ситно нагодувати сім'ю, заощадивши при цьому масу часу. Щоб зробити швидку піцу, вам потрібно: 350 г болгарського перцю. 150 р помідорів. 4 піти. 1 1/3 чашки сирної стружки. 2 ч. л. сушеного орегано. Сіль і олію.

Готується така піца з болгарським перцем досить швидко і просто. Починати процес необхідно з обробки овочів. Їх миють, звільняють від усього зайвого і нарізають часточками. Частина перцю і томатів подрібнюють блендером до отримання однорідної маси. Отриманий соус наносять тонким шаром на поверхню коржів. Зверху їх покривають залишками овочів. Все це підсолюють, посипають орегано, притрушують сирної стружкою і випікають при 220 проC не більше семи хвилин. З копченою ковбасою

Піца з болгарським перцем, помідорами і сиром готується на основі домашнього бездріжджового тіста, замішаного на кефірі. Тому процес її створення займе трохи часу і не викличе труднощів у більшості господинь. Щоб пригостити своїх рідних такий випічкою, вам потрібно: 200 г хорошою копченої ковбаси. 200 г легкоплавкого сиру. 2 стиглих помідора. 4 болгарських перцю. 2 цибулини. 2 яйця. 3-4 склянки білого борошна. 1 чашка кефіру. 1 ч. л. цукру. 2 ст. л. густої сметани. 3 ст. л. майонезу. По ? ч. л. негашеного соди і солі (в тісто). Спеції і олію.

Спершу необхідно зайнятися тестом. Для його отримання в великій мисці з'єднують кефір, яйця, соду, цукор і сіль. Все це доповнюють просіяним борошном і ретельно вимішують. Готове тісто викладають у змащену форму і покривають нашаткованої соломкою ковбасою. Зверху рівномірно розподіляють цибульні півкільця, солодкий перець і помідори. Все це солять, приправляють, притрушують потертим сиром і змащують сумішшю майонезу зі сметаною. Готують піцу при стандартній температурі не більше півгодини. З моцарелою і оливками

Піца з болгарським перцем, приготовлена з розглянутої нижче методикою, більше відома як пепероні. Вона відрізняється дуже ніжним смаком і користується неабиякою популярністю у любителів італійської кухні. Для її випікання вам знадобиться: 400 г готового тіста. 150 г моцарели. 50 г пармезану. 1 м'ясистий солодкий перець. 4 помідора. 1 цибулина. 2 зубці часнику. 8 зелених оливок. Олія, орегано і винний оцет.

Спочатку потрібно зайнятися приготуванням соусу. Для його створення в блендері подрібнюють половину почищених томатів і спеції. Отриману масу акуратно наносять на поверхню розкатаного тіста. Все це покривають цибульними півкільцями, замаринувати у винному оцті, і посипають орегано. Зверху розподіляють кружечки помідорів, половинки оливок, терту моцарелу і пластинки часнику. Все це покривають тонко подрібненим перцем, попередньо обсмаженим у пісному маслі, посипають подрібненою пармезаном. Готують піцу при 200 проC не довше двадцяти хвилин. З куркою

Піца з болгарським перцем і білим пташиним м'ясом готується на основі магазинного тесту. А значить, вона стане непоганим варіантом швидкого сімейного вечері. Для її випікання вам потрібно: 200 г відвареного філе курки. 200 г легкоплавкого твердого сиру. 30 чорних і зелених оливок. 2 солодких перцю. 1 пласт купленого тесту. 2 ст. л. хорошого майонезу. 2 ст. л. кетчупу. Пісне масло і спеції.

Розморожене і розкачане тісто викладають на змащене деко, а потім покривають сумішшю майонезу та кетчупу. Зверху рівномірно розподіляють шматки вареної курятини, смужки солодкого перцю і половинки оливок. Все це притрушують сирної стружкою, посипають спеціями і випікають при помірній температурі в межах десяти хвилин. З куркою і печерицями

Основою для випікання такої піци з болгарським перцем, пташиним м'ясом і грибами буде дріжджове домашнє тісто. Тому починати її приготування потрібно лише тоді, коли вам нікуди поспішати. Щоб самостійно зробити її на власній кухні, вам потрібно: 400 г курятини. 350 г легкоплавкого твердого сиру. 150 мл питної води (+ ще трохи для соусу). 1 м'ясистий солодкий перець. 4 зубки часнику. 7 великих печериць. 1 цибулина. 2 чашки борошна. 2 ст. л. томатної пасти. 5 ст. л. хорошого оливкової олії (+ ще трохи для змащування). По 1 ч. л. дріжджів і цукру. По ? ч. л. сушеного базиліка і орегано. Сіль.

Цукор і дріжджі розчиняють у гарячій воді і залишають в теплі. Хвилин через п'ятнадцять вспенившуюся рідина доповнюють сіллю і просіяного борошном, а потім вимішують і витримують в затишному куточку подалі від протягів. Години через два збільшилася в обсязі тісто розкачують круглим пластом і викладають на промаслений лист. Зверху його змащують соусом, зробленим з обсмаженої цибулі, підрум'яненої часнику, води, томатної пасти і спецій. Все це посипають частиною подрібненого сиру, пластинками грибів і смужками солодкого перцю. На печериці та підсолені овочі викладають шматочки курятини. Запікають піцу з болгарським перцем при помірній температурі. Хвилин через п'ятнадцять її посипають залишками сирної стружки і ненадовго повертають в духовку. Перед подачею випічку злегка охолоджують і нарізають порціонними шматками. З ковбасою і печерицями

Любителям грибів варто звернути увагу на ще один варіант приготування знаменитого італійського блюда. Щоб спекти для себе і своїх домашніх смачну піцу з болгарським перцем і ковбасою, вам потрібно: 650 г купленого тесту. 500 р грибів. 200 г хорошою вареної ковбаси. 350 г легкоплавкого сиру. 3 стиглих помідора. 1 м'ясистий солодкий перець. 2 огірка. По 2 ст. л. майонезу і кетчупу. Спеції і олію.

Розкатане тісто викладають на змащене деко і покривають сумішшю майонезу та кетчупу. Зверху розподіляють третину наявного тертого сиру. Все це посипають подрібненою ковбасою, огірками, помідорами, грибами і перцем. Наостанок напівфабрикат притрушують залишками сирної стружки і поміщають в духовку. Печуть піцу при стандартній температурі трохи менше півгодини. З яловичиною та овочами

Ця ситна піца з болгарським перцем, помідорами і м'ясом віддалено нагадує відкритий пиріг. Завдяки тому, що в її складі присутні і овочі, і яловичина, вона може стати повноцінною заміною вечері. Щоб її приготувати, вам потрібно: 300 мл питної води. 2 ст. л. цукру. 2 склянки білого борошна (+ 3 ст. л.). 1/3 чашки олії. 1 ч. л. кухонної солі. 1 ст. л. гранульованих дріжджів.

Все це потрібно, щоб замісити тісто. Для приготування начинки вам потрібно: 300 г яловичини. 200 г солодкого м'ясистого перцю. 100 г легкоплавкого сиру. 100 г стиглих помідорів. Сіль, вода і приправи. Послідовність дій

Спочатку бажано зайнятися тестом. Для його приготування в глибокій ємності з'єднують підігріту воду, цукор і дріжджі. Все це ненадовго прибирають в тепло, а потім доповнюють олією, сіллю і просіяним борошном. Отриману масу ретельно вимішують і залишають підходити. Хвилин через п'ятнадцять збільшене в розмірах тісто розкачують круглим пластом і поміщають у змащену форму.

Зверху викладають шматочки заздалегідь відвареної яловичини, нарізаний перець і помідори. Все це трохи підсолюють, приправляють спеціями і посипають сирної стружкою. Печуть піцу з м'ясом і овочами при 200 проC близько двадцяти хвилин. Оскільки практично всі складові не вимагають тривалої теплової обробки, зазначеного часу буде більше, ніж достатньо. Перед вживанням піцу злегка охолоджують і нарізають порціонними шматками. Автор: Роман Карпець 9 Серпня, 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Піца з болгарським перцем: рецепт з описом і фото, особливості приготування


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.