Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Млинці на майонезі: рецепт, особливості приготування


Опубликованно 27.08.2018 00:36

Млинці на майонезі: рецепт, особливості приготування

Млинці – одне з найпопулярніших страв російської кухні. З цього дня будь-яка господиня може доповнити святковий стіл приємними рум'яними млинцями. Рецептів приготування цієї страви безліч, це дозволяє підібрати потрібну страву для найвибагливіших гурманів. Історія млинців

Історія появи млинців веде нас далеко-далеко в минуле. Вважається, що це блюдо в різних варіаціях готувалося серед найдавніших народів. Практично в кожній нації можна знайти варіації на тему приготування млинців. Звичайно, назва страви може відрізнятися, але суть і смак сплутати буде складно. Сьогодні приготування млинців відбувається на сковороді, але раніше для цього використовувалися печі. Не дарма ми найчастіше вживаємо вираз «пекти млинці», а не «смажити».

Для приготування такого ласощі використовують різні рецепти, окрему популярність придбали млинці з начинками. Кулінарія не стоїть на місці і завжди залишає місце для фантазії і експериментів. Секрет популярності млинців

Популярність страви легко з'ясовна. Різноманітність рецептів, підходів, варіацій разом з відносною простотою приготування робить це блюдо універсальним для будь-якого приводу.

Млинці готують на воді, молоці, кефірі, рецепт млинців на майонезі може здивувати, але і такий вид існує. Яке блюдо вибрати, вирішує тільки господиня, адже вона максимально точно врахує побажання гостей або домочадців. Млинці можна зробити солодкими, пісними, прісними, урізноманітнити додатковими інгредієнтами, начинками, соусами.

Нижче ми більш докладно зупинимося на рецепті млинців на майонезі. Його не можна назвати самим популярним, у багатьох присутність майонезу викликає сумніву, однак даремно. Таке блюдо володіє своїми смаковими нюансами, які не залишать байдужим. Хоч раз, але спекти такі млинці повинна кожна господиня. Рецепт млинців на майонезі (з фото)

Для приготування такої страви не потрібно надприродних умінь в кулінарії, при цьому набір продуктів також простий і доступний. Найчастіше всі інгредієнти можна зустріти в холодильнику, і додатковий похід в магазин не потрібно.

Список продуктів: Два курячих яйця. Пара столових ложок майонезу. Цукор – за смаком, але частіше дві ложки. Сіль – також за смаком, рекомендується 0,5 чайної ложки. Розпушувач. Рослинне масло. Звичайна кип'ячена вода – півлітра. Борошно – близько 10 столових ложок.

Рецепт млинців на майонезі покроково: У глибоку ємність розбиваються яйця, до яких відразу ж додається приготований майонез. Все ретельно перемішується. Не перестаючи помішувати суміш, необхідно додати цукор, сіль і розпушувач. Наступним етапом поступово вливається вода. Тісто необхідно постійно розмішувати до однорідності. Борошно необхідно попередньо просіювати, що дозволить їй насититися киснем. Після чого її додають в тісто, але не всі кількість за раз, а поступово. Кожну порцію ретельно вмішують, консистенція повинна бути однорідною і в міру рідкою. Рекомендується також додати в тісто пару столових ложок рослинного масла. Все ретельно перемішати. Млинці випікаються на добре розігрітій сковороді, змащеній невеликою кількістю рослинного масла. З кожної сторони блін печеться близько 1-2 хвилин, до утворення рум'яного кольору.

Готові млинчики складаються стопкою і подаються до столу.

Рецепт млинців на майонезі дозволяє приготувати знайоме блюдо в несподіваній варіації. Колір таких млинців відрізняється особливою золотистостью. Смак також дещо відрізняється від звичних варіацій. З чим їсти готове блюдо – це вибір кожного, все залежить від смакових уподобань. Не варто обмежувати свої кулінарні фантазії. Секрети для господині

Вибираючи рецепт млинців на майонезі, господиня може сміливо застосовувати маленькі секрети у приготуванні цієї страви. Як зробити так, щоб млинці вдалися? Слідувати нехитрим радам: Вибирайте якісні продукти. Краще всього для випічки млинців підходить чавунна сковорода завдяки тому, що прогрівається рівномірно і не відпускає тепло. Сковорода повинна бути дуже добре прогріта, перш ніж почати підготовку. Якщо млинець грудкою, то значить, ви поквапилися.

Готуйте з розумом і любов'ю, і успіх гарантовано! Автор: Біляк Інна 25 Серпня 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Млинці на майонезі: рецепт, особливості приготування


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.