Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Пісочний торт з сиром: рецепт з описом і фото, особливості приготування


Опубликованно 26.08.2018 08:48

Пісочний торт з сиром: рецепт з описом і фото, особливості приготування

Пісочний торт з сиром являє собою дуже ніжний і смачний десерт. Таке тісто замішується легко і швидко, тому приготувати це ласощі може кожен. Крім того, такі торти можна заморожувати, і ви можете зробити його заздалегідь. У цій статті наведені цікаві рецепти такого десерту.

Класичний варіант з печива з сиром

М'які пісочні коржі і ніжний солодкий сир просто тануть у роті, а простота в приготуванні дозволить вам зробити це ласощі в будь-який час. Отже, вам знадобиться: 250 грамів несолоного масла вершкового; 250 грамів білого цукру; 2 великих яйця; 500 грамів сиру; 20 мл ванільної есенції; 3 пачки пісочного квадратного печива (не використовуйте зламані); 170 мл ягідного сиропу. Як приготувати таке ласощі?

Цей торт із пісочного печива і сиру робиться так.

Додайте розтоплене масло і цукор в вершки. Влийте збиті яйця. Добре збийте дерев'яною ложкою. Додайте сир і ванільну есенцію і добре перемішайте, поки вся суміш не стане однорідною. Сильне збивання може зробити її занадто рідкою, тому не перестарайтеся.

Розкладіть 9 печива на великий шматок змащеній маслом фольги у вигляді квадрата. Загорніть фольгу по краях, щоб сформувати бортики. Розподіліть поверх печива третину сирної суміші, змастіть ягідним сиропом, потім покладіть один шар печива. Повторіть ці шари ще раз, і закінчите повторної розкладкою печива. Загорніть краї фольги поверх десерту і покладіть все в морозильник. Як тільки начинка охолоне і застигне, діставайте і подавайте на стіл.

Зберігайте цей пісочний торт з сиром в морозильнику, а не в холодильнику, інакше він стане занадто м'яким. Не треба його повністю відтавати, або він почне розвалюватися. Якщо вам не подобається зовнішній вигляд простого печива зверху, ви можете покрити десерт шоколадною глазур'ю або ж прикрасити чим-небудь ще. Для цієї мети підійдуть збиті вершки, тонкі цівки сиропу або шматочки фруктів і ягід. Безглютеновый варіант

Ласувати борошняними солодощами люблять майже всі, але при непереносимості глютену виникають проблеми з доступними десертами. Однак існують рецепти пісочного торта з сиром, не містить клейковини. В начинку такого десерту можна додати родзинки, а також корицю і трохи лимонної цедри і ванілі. Найголовніше - це ніжне розсипчасте тісто і товстий шар м'якого і повітряного сиру, збитого в тонку текстуру.

Цей пісочний торт з сиром можна випікати як прямокутної, так і круглої форми. Для його приготування підійде звичайна форма для випічки, але проблема полягатиме в безпечному видаленні вироби з неї. Це можна зробити тільки тоді, коли випічка повністю охолоне. Отже, ви будете потребувати в наступному: 150 грамів борошна без глютену (гречаної або вівсяної); 50 грамів цукру; 5 грамів ванільного цукру; 70 грамів несолоного масла вершкового; 40 грамів сметани з 40% жиру.

Для сирної начинки: 450 грамів сиру, найкраще домашнього; 20 мл лимонного соку; 110 грамів цукру (якщо ви віддаєте перевагу дуже солодку випічку, додайте додатково 15-20 грамів цукру); 2 великих яйця; 100 грамів сметани з 20 % жиру; 20 грамів кукурудзяного крохмалю; 40 грамів мигдального борошна, просіяного; 1 чайна ложка лимонної цедри; 1 чайна ложка ванільного екстракту. Готуємо безглютеновый сирний торт

Вивчіть попередньо цей простий рецепт з фото. Пісочний торт з сиром без клейковини готується так. Змішайте гречану або вівсяну борошно з цукром в глибокій мисці. Додайте масло, нарізане шматочками, і руками втирайте його в борошняну суміш, поки маса не стане схожа на дрібні горошини. Влийте сметану, змішайте всі компоненти в тісто, сформуйте куля. Покладіть його на злегка присипану борошном поверхню і почніть його розгортати в один шар. Акуратно перенесіть його в підготовлену форму для випічки (змащену маслом), акуратно розподіліть по дну і боків. Поставте охолоджуватися в холодильник.

В цей час зробіть сирну начинку. Для цього змішайте кукурудзяну і мигдалеву борошно. В іншій мисці з'єднайте лимонний сік і цедру, ваніль, сметану і сир, ретельно перемішайте всі інгредієнти. У третій ємності збийте яйця з цукром до блідого кольору і збільшення в об'ємі в два рази.

Додайте збиті яйця в сирну м'яку суміш, спочатку по 2-3 столові ложки, постійно розмішуючи, потім все інше. Добре перемішайте масу збийте вінчиком або міксером, щоб отримати ніжну текстуру. Додайте суміш сухих інгредієнтів. Дуже ретельно все розмішайте. Отримана маса буде дуже рідкою. Вилийте її в охолоджене тісто рівним шаром.

Поставте форму в великій деко і запікайте в попередньо розігрітій до 170 °С духовці 50-60 хвилин. Начинка буде збільшувати в розмірі в процесі приготування. Після того, як пісочний торт з сиром буде готовий, залиште його у формі на п'ять хвилин. Після цього перенесіть десерт на дошку або тарілку і почекайте, поки його температура не досягне кімнатної, а структура не стане більш твердою. Посипте цукровою пудрою. Як оформити десерт красиво?

Якщо ви готуєте торт для подачі на святковий стіл, прикрасьте його свіжими ягодами і скибочками фруктів і полийте тонкими цівками сиропу. Крім того, така начинка добре поєднується зі збитими вершками. Таким чином, ви можете зробити пісочний торт з сиром і фруктами, зробивши простий десерт розкішною прикрасою столу. Ви можете використовувати для цього банани, персики, груші і так далі. Можливе додавання і консервованих фруктів (ананасів, лічі, абрикос), але в такому разі з них потрібно ретельно злити сироп. В іншому випадку ваш торт промокне і почне розвалюватися. Лимонний торт пісочний

Цей торт із пісочного тіста з сиром має ніжну структуру і кислуватий смак. Його можна приготувати на святковий стіл, так і просто на вечерю. Для нього вам знадобиться: 3 великих яйця; 1 1/4 склянки цукру білого; 2 склянки сиру; 1/4 склянки лимонного соку; 1 столова ложка тертої апельсинової цедри; 1/4 склянки вершкового несолоного масла, розплавленого.

Для тіста: 1 склянку універсальної борошна; 1/3 склянки кондитерського цукру; 1 пакетик порошку для випічки; 1 чайна ложка тертої лимонної цедри; 1 чайна ложка тертої апельсинової цедри; півсклянки холодного масла вершкового, кубиками.

Додатково: великий кондитерський цукор; свіжа малина. Готуємо лимонний десерт

Залиште яйця при кімнатній температурі на тридцять хвилин. Розігрійте духовку в той же час до 190 °С. Збийте яйця, цукор, лимонний сік і апельсинову цедру. Продовжуючи збивати, перемішайте з сиром і маслом до однорідності. Відкладіть.

Для приготування тіста перемішайте перші шість інгредієнти в кухонному комбайні, поки суміш не утворює кульку. Розкладіть отримане тісто на дно і з боків рознімної форми.

Вилийте лимонну суміш у форму. Випікайте, поки центр торта не стане твердим. Це займе 25-30 хвилин. Дістаньте десерт з форми і охолодіть. Посипте великим кондитерським цукром і прикрасити малиною. Варіант без яєць з полуницею

Пісочний торт з сиром та ягодами відомий дуже давно. Його рецепт зустрічається в кулінарних книгах 19-го століття. Сьогодні такі десерти також популярні. Прикрашений збитими вершками і ягодами, це торт стане родзинкою будь-якого столу. Нижче представлений варіант пісочного тіста без яєць, який сподобається всім. Отже, вам буде потрібно наступне.

Для тіста: півтори склянки борошна плюс для розкачування; 1 1/4 склянки гранульованого цукру; 1 1/4 чайної ложки розпушувача; 1/2 ч. л. солі; 1 ч. л. екстракту ванілі; 3/4 склянки збитого йогурту; 3/4 склянки незбираного молока кімнатної температури; 1/2 ч. л. дрібно натертої лимонної цедри; 5 столових ложок розтопленого масла несолоного вершкового.

Для начинки: 2 склянки полуниці; 1 ст. л. полуничного сиропу; 1 пакетик желатину; 1 ст. л. лимонного соку; півсклянки жирних вершків; склянку жирного сиру; 1/4 ч. л. екстракту ванілі. Готуємо полунично-сирний десерт

Попередньо нагрійте вашу духовку до 180 градусів. Змастіть круглу форму маслом, застелити її пергаментним папером і присипте борошном.

Візьміть велику миску, додайте до неї сухі інгредієнти для тіста, добре змішайте. В іншій ємності об'єднайте всі вологі компоненти і збивайте, поки суміш не стане гладкою. Потім змішайте вміст двох мисок і дуже добре розмішайте. У вас має вийти цілком однорідне тісто. Викладіть його в форму і печіть протягом 35-40 хвилин.

Коли корж буде готовий, вийміть його з духовки, дайте йому охолонути прямо у формі протягом 10 хвилин, потім перекладіть на стійку для подальшого охолодження. Як зробити начинку?

Поки тісто охолоджується, приготуйте начинку. Не забувайте, що ви робите пісочний торт з сиром і желе, тому уважно стежте за всіма заготовками в процесі приготування. Вимийте і обсушіть полуницю, видаліть стебла, розріжте на половинки ягоди. Приблизно 15-17 штук буде достатньо. Візьміть 1 ст. л. води, змішайте з полуничним сиропом добре збийте, нагрійте і розчиніть в суміші желатин. Занурте туди ж половинки полуниці і добре змішайте. Не дайте суміші почати застигати раніше часу, тримайте її в теплому місці.

Тонко наріжте залишилася полуницю, перемішайте з кондитерським цукром і лимонним соком в окремій мисці.

Збийте вершки і сир з 1 ст. л. кондитерського цукру і ванільним екстрактом до м'яких піків. Охолодіть негайно. Тепер прийшов час збирати торт. Як зібрати торт?

Корж розріжте навпіл горизонтально зубчастим ножем. Помістіть нижню половину в роз'ємну форму. Додайте тонким шаром полуницю з лимонним соком і цукром, а потім покладіть товстий шар сирно-вершковою суміші. Помістіть в холодильник на деякий час, щоб сирна маса застигла. Зверху вилийте суміш полуниці з сиропом і желатином, поставте повторно охолоджуватися до повного застигання. Зверху покладіть тонкий шар сирно-вершковою маси і накрийте другою половиною коржа. Зверху прикрасьте залишками збитого сиру з вершками, цілими ягодами. Подавайте десерт охолодженим. Автор: Elena_Ladypain 24 Серпня, 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Пісочний торт з сиром: рецепт з описом і фото, особливості приготування


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.