Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Запіканка сирна в аерогрилі: рецепти


Опубликованно 20.08.2018 23:00

Запіканка сирна в аерогрилі: рецепти

Запіканка з сиру – класичний сніданок, знайомий всім з дитинства. Особливо ніжною і пишною виходить сирна запіканка в аерогрилі. Кажуть, що вона дуже нагадує ту, яку давали в дитячому саду. Щоб перевірити, потрібно скористатися рецептом сирної запіканки для аэрогриля. Способи виготовлення можуть бути різними, все залежить від додаткових інгредієнтів. У сир можна додавати різні ягоди, сухофрукти, свіжі фрукти в різних поєднаннях.

Запіканки з сиром можуть бути не тільки смачними, їх роблять з овочами і зеленню. Варіантів такої страви дуже багато: з кабачками, гарбузом, брокколі, кропом, помідорами і навіть сумішшю овочів.

Подають запіканки із сиру зі сметаною, сиропом, свіжими ягодами, варенням та іншими добавками. З сухофруктами

Сир з сухофруктами – традиційне і найбільш звичне поєднання. Приготування сирної запіканки в аерогрилі за цим рецептом не швидке, але лякатися не варто. Ввечері потрібно приготувати заготівлю і прибрати в холодильник, а випікатися вона буде на наступний день, багато часу для цього не буде потрібно.

Що потрібно: 0,5 кг сиру; дві ложки манної крупи; два яйця; дві ложки цукрового піску; пакетик ванільного цукру; 50 мл жирних вершків; за смаком родзинок, кураги, волоських горіхів; сіль; рослинна олія для змащування.

Етапи роботи: Курагу і родзинки промити і залити теплою водою. З'єднати манку і невелика кількість вершків і дати набрякнути (на це піде приблизно годину). Змішати цукор з яйцями. Всі інгредієнти, в тому числі сіль, поступово додавати в сир і вимішувати дерев'яною лопаткою. Поставити масу в холодильник на ніч. Форму для випічки змастити маслом, викласти в неї сирну заготівлю, вирівняти поверхню. Аерогриль нагріти до 200 градусів і поставити форму на нижню решітку. Час випікання – 40 хвилин.

Дістати готову сирну запіканку з аэрогриля, дати їй охолонути і можна пригощати домашніх. З гарбузом

Що потрібно: 0,3 кг сиру; два яйця; 0,4 кг гарбуза; три ложки цукру; 30 г вершкового масла; дві ложки манки; дві ложки сметани; пакетик розпушувача; сіль.

Етапи роботи: Очистити гарбуз і нарізати невеликими кубиками. Викласти сир в миску, до нього вершкове масло, перемішати, потім додати сметану, яйця, цукор, манну крупу, розпушувач, щіпку солі і як слід перемішати. Тепер настав час покласти в масу гарбуз і ще раз перемішати. Тісто викласти у форму, помістити на решітку аэрогриля, випікати близько 45 хвилин при нагріванні до 180 градусів. З ягодами

Річний рецепт приготування сирної запіканки в аерогрилі включає свіжі ягоди. Можна брати будь-малину, полуницю, чорницю і т. д.

Що потрібно: 300 г борошна; 300 г сиру; 100 г ягід (малини); два курячих яйця; пакетик ванільного цукру; 150 г цукрового піску; 150 г масла вершкового замороженого; щіпка розпушувача.

Етапи роботи: Заморожене масло натерти на тертці, з'єднати з просіяним борошном і перемішати до отримання крихти. Додати розпушувач, цукор звичайний і перемішати. Розділити отриману суміш на дві частини. Одну половину викласти на дно форми для випікання і розрівняти. Сир змішати з яйцями, додати ванільний цукор, перемішати. Викласти у форму поверх шару крихти. Третій шар – друга половина олійною крихти. Поставити форму в розігріту аерогриль і випікати півгодини на середній решітці при t 200 градусів.

Дістати з аэрогриля сирну запіканку і прикрасити її зверху ягодами малини. З медом і абрикосом

Що потрібно: 300 г сиру; 300 г абрикосів або сливи; 100 г цукру; півтори склянки борошна; три яйця; 100 г масла вершкового; 150 г меду; пакетик ванільного цукру; столова ложка крохмалю; 150 г маргарину.

Етапи роботи: Натерти заморожений маргарин на тертці і змішати з цукром і борошном до отримання крихти. Додати в крихту 1 яйце і перемішати. Тісто розкачати, щоб за формою і розміром підходило до ємкості для випікання. Протерти через сито сир, потім збити його в блендері. З'єднати сир з вершковим маслом. Збити два яйця з ванільним цукром і медом, додати крохмаль змішати з сирною масою. Тісто викласти у форму, на нього – начинку з сиру, верхній шар – половинки абрикосів або плодів сливи. Можна використовувати будь-які фрукти, наприклад, яблука. Помістити в аерогриль форму з заготівлею і випікати при t 200 градусів на середній решітці протягом 40 хвилин. Сирно-морквяна

Що потрібно: 500 г сиру; чотири ложки цукру; дві моркви; два яйця; чотири ложки манної крупи; чотири ложки сметани; дві ложки вершкового масла; щіпка солі.

Етапи роботи: Розбити в миску яйця, додати цукор і розтерти, потім висипати манку і перемішати. Натерти моркву, з'єднати її з сиром, покласти сметану, змішати. З'єднати морквяну суміш з яєчної і перемішати. Змастити форму для випікання маслом, викласти в неї масу і випікати сирну запіканку в аерогрилі 40 хвилин на середній решітці при 200 градусах. Висновок

Сирні запіканки можна приготувати в духовці, але в аерогрилі вони виходять більш високими і повітряними і не опадають після охолодження. Крім того, вони більш ніжні і соковиті. Автор: Макс Козлов 20 Серпня, 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Запіканка сирна в аерогрилі: рецепти


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.