Эта опция сбросит домашнюю страницу этого сайта. Восстановление любых закрытых виджетов или категорий.

Сбросить

Бутербродний торт: кулінарний рецепт, особливості приготування та відгуки


Опубликованно 20.08.2018 23:00

Бутербродний торт: кулінарний рецепт, особливості приготування та відгуки

Як виготовити бутербродний торт? Що це за страва така? У статті знайдете відповіді на ці й інші питання. Торти бувають різними – солодкими, з кислинкою, з розсипчастими коржами або просоченими коньяком. А як вам гострий торт або солоний? Якщо він бутербродний, то можливо все.

Це страва – чудова ідея для того, щоб на самому початку застілля здивувати гостей. Воно є оригінальною альтернативою звичним салатів і іншим класичним закусок, які вже стали невід'ємною частиною наших святкових столів. Деякі цікаві рецепти бутербродних тортів розглянемо нижче. Особливості виготовлення

До недавнього часу закусочні (або бутербродні) торти були особливо популярними в Швеції, Польщі, Угорщини. Їх готувати дуже легко, але потрібно мати хороший смак і фантазію. За формою ці вироби можуть бути прямокутні, круглі, довгасті, овальні і так далі.

Так, для створення круглих закусочних тортів використовують звичайний формовий або подовий хліб, надавши йому належну форму. Такий вид торта можна зробити і з довгастих бутербродів. Торт потрібно формувати, укладаючи їх поруч в довільній формі.

Довгасті і квадратні закусочні торти складають з невеликих чотирикутних і трикутних бутербродів. Для прикраси і начинки цих виробів беруть ті ж продукти, що і для простих бутербродів. Тільки важливо пам'ятати, що складові повинні між собою поєднуватися за смаком.

Великою перевагою цієї страви є швидкість виготовлення, простота і порівняльна дешевизна. Адже базовою складовою є хліб (житній або пшеничний), а виходить в результаті дуже смачна страва. На столі така закуска виглядає дуже ошатно. З шинкою і паприкою

Для створення цієї закуски вам будуть потрібні: Шинка – 200 р. Три варених яйця. Буханець пшеничного квадратного хліба, порізаного). Масло коров'яче – 100 р. Червона паприка – 0,5 ч. л. 200 г плавленого сиру. Майонез – дві ст. л. ? Чашки томатного соку (для просочення).

Цей рецепт бутербродного торта обумовлює реалізацію таких дій: Паприку, шинку, масло збийте в блендері. Окремо майонез збийте з яйцями. У хліба з чотирьох сторін зріжте скориночки. Викладіть на плоске блюдо шматок хліба і намажте його плавленим сиром і яєчної масою. Далі другим шматком накрийте і просочіть його томатним соком. Зверху викладіть масу з шинкою, покладіть третій шматок хліба, потім – плавлений сир і яєчну масу. Зробіть ще один шар хліба, просочіть його томатним соком і викладіть ветчинную масу. Обмажте краю вироби масою з шинкою, прикрасьте сиром, ветчинными рулетиками, зеленню, оливками. Можна використовувати для прикраси лимонні часточки або колечка огірків, а також дрібні помідори. Торт «Печінковий»

Знадобляться такі продукти: Шість варених яєць. Один батон білого хліба. Один помідор. Готовий паштет – 500 р. Зелень. Вершкове масло – 200 р.

Цей торт готуйте так: Всі з хліба зріжте кірки, виріжте прямокутник, розріжте його на два пласти товщиною 1 див. Змастіть два шматки хліба паштетом і укладіть їх один на одного. М'яким маслом змастіть верх виробу і боки. Розітріть жовтки яєць, збийте з рештою олією, прикрасьте верх вироби з допомогою кулінарного шприца. Бічну поверхню оформіть бананом, порізаним кружечками. Прикрасьте верх торта зеленню і помідорами. Торт «Святковий»

Як приготувати бутербродний торт «Святковий»? Візьміть: 100 г твердого сиру. Одну банку шпротів. Шинку – 150 р. Масло коров'яче – 100 р. Один білий круглий хліб. Варені кальмари – 100 р. Два варених яйця. Майонез. Гірчицю – дві ч. л. Зелену цибулю. Готовий хрін – дві ст. л. Кріп і петрушку. Сметану – три ч. л. Перець і сіль.

Процес виготовлення: Гірчицю (1 ч. л.), одне яйце, вершкове масло (20 г), шинку, перець збийте в блендері до однорідності. Окремо одне яйце, гірчицю (1 ч. л.), тертий сир, масло (30 г) у блендері змішайте. Масло (30 г), шпроти (злийте масло), майонез (одну ст. л.) збийте в блендері теж окремо від інших продуктів. Звільніть від кірочок хліб, розріжте на 5 шматків по горизонталі і зберіть торт таким чином: перший корж намажте тоненьким шаром масла і присипте зеленню, викладіть зверху другий корж і покрийте його сумішшю хрону, сметани і кальмарів, нарізаних тонкою соломкою. Далі додайте третій корж і намажте його ветчинной масою. Потім йде четвертий корж і сирна маса. Накрийте отриману конструкцію п'ятим коржем, зверху покладіть гніт і приберіть торт в холодильник на 4 години. Змастіть перед подачею бічну поверхню торта майонезом, а верх – масою паштетної. Прикрасьте виріб зеленню, часточками помідора, будь-якими яскравими овочами, які можна їсти сирими. З сиром і сьомгою

Вам знадобляться для приготування цього чудового тортика: Три яйця (варені). Дрібні варені креветки – 150 р. Одна буханка чорного хліба. 150 г вершкового сиру. Гірчиця – дві ч. л. Два свіжих огірка. Слабосолона сьомга (краще купувати вже тонко нарізану) – 150 р. Лимонний сік – дві ст. л. Сметана – 100 р. Цедра одного лимона. Майонез – 150 р. Перець, сіль. Зелена цибуля, кріп.

Це страва готуйте так: Зріжте у скоринки хліба, розріжте його по горизонталі на три коржі товщиною 1 див. Намажте нижній корж сметанно-майонезній сумішшю, викладіть яєчну масу, розподіліть. Накрийте другим коржем і намажте його сиром, вершковим маслом, посипте покришеним кропом, викладіть шматочки риби, збризніть лимонним соком і прикрийте третім коржем. Далі намажте сметанно-майонезній сумішшю, по краях розмістіть огірок, порізаний кружечками, в центр покладіть креветки. Обмажте краю вироби сметанно-майонезній сумішшю і рясно присипте рубаною зеленню. Можна використовувати для прикраси помідори. Надішліть торт в холодильник на 12 годин, щоб просочився. З паштетом і чорносливом

Для створення цього поживного смугастого тортика вам потрібно мати: Паштет – 250 р. Чорний хліб. Чорнослив – 50 р. Білий хліб. Петрушку. Зелене масло – 100 р.

Виконайте такі дії: Звільніть хліб від кірочок, наріжте його на однакові пласти. Намажте паштет на білий хліб, зелене масло – на чорний. Зберіть тортик, чергуючи чорні й білі шматочки хліба. Обмажте виріб з боків і зверху або маслом, або паштетом, прикрасьте помідорами черрі, рубаним яйцем і зеленню. З сиром та ковбасою

Вам знадобляться: Один помідор. Варена ковбаса – 150 р. Одна буханка чорного хліба. Сир – 100 р. Зелене масло – 100 р. Сирне масло – 100 р. Петрушка.

Виконайте наступні дії: Зріжте з хліба скориночки і розріжте його по горизонталі на чотири шматки товщиною 1 див. Намажте на нижній шар хліба масло сирне і покладіть тонко нарізану ковбасу, другим шматочком хліба накрийте. Далі на хліб намажте зелене масло, тертий сир викладіть. Чергуйте шари. Торт прикрасити оливками, редисом, ковбасою. З копченим лососем

Представляємо вашій увазі дуже смачний бутербродний торт з лососем (за рецептом копченим). Беремо: Куркума – 1 ч. л. Філе копченого лосося – 250 р. Один батон білого хліба. Коров'яче масло – 150 р. 0,5 ст. л. оцту. 0,5 ст. л. хрону.

Цей кулінарний рецепт бутербродного торта реалізуйте так: З хліба зріжте всі кірки, уздовж його наріжте на шматки по 0,5 див. Збийте з куркумою масло, відкладіть половину, а іншу половину введіть оцет і хрін, збийте. Шматки хліба намажте масляною масою з хріном. Поріжте філе риби тонкими пластинами і викладіть їх на хліб. Шматки розмістіть один на один, зверху встановіть гніт і приберіть виріб в холодильник на дві години. Дістаньте з холодильника виріб, обмажте залишилися олією з усіх сторін. Потім прикрасьте краю торта рубаною зеленню, верх – гілочками зелені і шматочками лосося. Для прикраси можна використовувати лимон, огірки, дрібно порізаний червоний і жовтий перець. З паштетом

Погодьтеся, приготування тортів бутербродних – справа зовсім не складна. Для створення такого страви з паштетом вам будуть потрібні: Маслини. Один батон білого хліба. Коров'яче масло – 250 р. Готовий паштет – 300 р. Перець болгарський. Гострий кетчуп – 2 ст. л.

Процес приготування: Видаліть з батона всі скоринки, зробіть його прямокутним і розріжте на 5 пластин. Змішайте половину паштету з кетчупом. Змастіть шматочки хліба м'яким коров'ячим маслом, потім паштетом, чергуючи кольору (паштет та паштет з добавкою). Укладіть один на одного підготовлений хліб, зверху покладіть гніт і приберіть виріб на пару годин в холодильник. Дістаньте форму з холодильника, обмажте її верх і боки паштетом, присипте рубаною зеленню. Розріжте торт на порційні шматки, прикрасьте верх маслом, часточками лимона і маслинами. Шведський торт

А тепер з'ясуємо, як зробити шведський бутербродний торт. Ця красива, спокуслива і дуже практична закуска ефектно прикрасять ваш святковий стіл. Візьміть: 150 г вершкового сиру. Один хліб (житній або білий, прямокутний або круглий). Один огірок. 150 г копченої горбуші (або будь-якої іншої риби по вашому смаку). 150 г лосося (форелі, сьомги). 70 г вершкового масла. 150 г сметани. 2 ст. л. гірчиці. 1 ст. л. соєвого соусу (солодкого).

Це страва готуйте так: Тут форма буханця не має значення, але краще купіть круглий хліб. Зріжте з нього верхню і бічну кірки, формуючи циліндр. Розріжте хліб на три коржі. Для першого шару вам потрібно копчена риба. Наприклад, це може бути горбуша. Очистіть її від шкіри і кісток, подрібніть з м'яким коров'ячим маслом в блендері. У вас вийде рибний паштет. Намажте рибний паштет на нижній корж. Зверху покладіть кружальця огірка. Для другого шару вам потрібно соєво-гірчичний соус. Для його створення змішайте гірчицю з соєвим солодким соусом. Він відмінно підходить до солоної риби. На другий корж викладіть шматочки солоного лосося і полийте соєво-гірчичним соусом. Зверху ви можете помістити листочки зеленого салату. Далі формуйте третій корж. Обмажте торт сумішшю вершкового сиру і сметани. Прикрасьте виріб так, як вам подобається – огірками, креветками, зеленню, шматочками риби червоною. Ефектно виглядає таке блюдо, прикрашене гілочками спаржі. Надішліть виріб на кілька годин у холодильник, щоб просочилося. З морквою

Вам потрібно мати: Одне яйце варене. 1 ст. л. желатину. Один білий круглий хліб. Дві варені морквини. Два склянки сметани. Петрушку. Перець, сіль. Авокадо (1 штуку). Мелений імбир – ? ч. л.

Виконайте такі дії: З хліба зріжте кірки, на три пласта по 0,5 см, розріжте його. Ложку желатину розчиніть у воді (інструкція є на упаковці). Введіть сметану желатин, розмішайте. Збийте блендером моркву, змішайте з 2/3 сметани, додайте перець і сіль, охолодіть. Морквяно-сметанною сумішшю змастіть два нижніх шару, третій намажте сметаною і складіть коржі хліба один на одного. Торт прикрасити зеленню і скибочками авокадо. З крабовими паличками і оселедцем

Як виготовити бутербродний торт з крабовими паличками і оселедцем? У цьому випадку ви можете заздалегідь підрум'янити хліб у тостері. Вам будуть потрібні: 200 г крабових паличок. Чотири оливки без кісточок. Пучок цибулі зеленої. 1 ст. л. майонезу. 6 скибочок хліба для тостів. Одна цибулина. Одне яблуко. 100 г м'якого сиру. Фісташки – 50 р. Оселедець среднесоленая атлантична – дві штуки. Три ст. л. масла коров'ячого.

Цей закусочний торт готуйте так: Спершу виготовте оселедцеву начинку. Для цього дрібно поріжте філе оселедця, очищене яблуко і цибулю. Додайте до компонентів майонез, перемішайте. Дрібно порізати крабові палички, обсмажте на сковорідці в коров'ячому маслі (1 ст. л.). Додайте подрібнену цибулю зелений, смажте протягом 2 хв., перекладіть в миску. Намажте дві скибочки хліба для тостів (без кірки) оселедцевою начинкою, дві скибочки – крабовою. Обмажте отримані «тортики» вершковим сиром з трьох сторін. Фісташки подрібніть, і обсипте ними змащені сторони виробів. Надішліть закуску на 30 хв. в холодильник. Далі розріжте кожен виріб на три частини, прикрасити оливками і «квітами» з м'якого коров'ячого масла. Відгуки

Що кажуть люди про бутербродні торти? Всі господині заявляють, що ці вироби дуже смачні! Вони подобаються і гостям, і домашнім. Адже фактично закусочний торт є святковим варіантом величезного бутерброда. Люди стверджують, що навіть малеча з задоволенням поїдають це заморське диво! Автор: Катерина Рижкова 9 Серпня, 2018


banner14

Категория: Еда и напитки

Бутербродний торт: кулінарний рецепт, особливості приготування та відгуки


Написать комментарий

* Содержание комментария не должно содержать ненормативную лексику или отклонятся от норм морали и приличия. HTML-теги не поддерживаются. Комментарии, не имеющие отношения к содержанию новости, будут удаляться. Пользователи, злоупотребляющие терпением администрации, будут блокироваться.